Преброяване онлайн

• 111 258
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 480
И още едно питане имам - ако искам да преброя например баба ми и дядо ми, ясно ми е, че трябва нова регистрация, но въпроса ми е може ли да е на същия мейл?

Не, направи нов.

# 481
  • София
Тъкмо влизам да се оплача, че кода за достъп никакъв го няма вече 30 минути и виждам, че май при всички е така. Да не би да имам пак срив в системата  Rolling Eyes

# 482
  • I want it all and I want it now.
 Аз се отказвам за днеска. Чакам вече 50мин. за този код.- и в спама, го няма. Ще пробвам утре като се срине системата Laughing

# 483
  • София
Цитат
Не, направи нов.
Благодаря за отговора  Peace

Паролката ми пристигна току що, за сведение на останалите - чаках около 35 минути.

# 484
Аз мисля да изчакам ден-два, първите дни ще има наплив за регистрации и броене по интернет, затова така циклят писмата с кода. До 10-ти все ще се класирам. Crazy
Обаче имам друг проблем. Thinking Нашата регистрация е при родителите ми. А не живеем там от 12 години. На нашия адрес е регистриран един приятел и тримата ми сина. Не ме питайте защо, ама е голяма каша... какво да броя и как!?
Бижу и ние сме в подобна ситуация - не се притеснявай. Има си полета за адресна регистрация по лична карта и адрес на местоживеене в момента. Посочвай въпросителните знаци в сините кръгчета, които са в края на изречението на въпроса - там е уточнено. Peace
Можеш да започнеш с адреса на живеене в момента. Peace

Момичета, спокойно. На пробното преброяване и аз така много чаках. Явно системата е претоварена.

# 485
За 2 мин дойде мейла с регистрацията, но това беше в 7:30

# 486
Бижу и ние сме в подобна ситуация - не се притеснявай. Има си полета за адресна регистрация по лична карта и адрес на местоживеене в момента. Посочвай въпросителните знаци в сините кръгчета, които са в края на изречението на въпроса - там е уточнено. Peace
ОК, мерси Hug Че ми се виждаше много сложно нашето... Laughing

# 487
Мога ли да се регистрирам сега /от работа  Embarassed/ и довечера да си попълвам, като гледам как чакате за пароли.... да съм подготвена един вид. В смисъл има ли някаква валидност паролата- примерно 2 часа   newsm78

# 488
  • София
Ние се преброихме успешно преди около половин час.

# 489
Мога ли да се регистрирам сега /от работа  Embarassed/ и довечера да си попълвам, като гледам как чакате за пароли.... да съм подготвена един вид. В смисъл има ли някаква валидност паролата- примерно 2 часа   newsm78
Можеш. Peace

# 490
  • Пловдив
за 5 мин дойде регистрационния мейл току що

# 491
Паролата важи до 10-ти фервруари, май.

# 492
не ми се занимава с преброители на място, мислех си и аз за онлайн преброяване ...

относно проблемите с паролите и личните данни:
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/02/01/1034928_problemi_s_par … oto_prebroiavane/

# 493
 записах се и чакам още за парола ....но няма ...системата няма да издържи , ясно е

# 494
Не иска да ме допусне, защото ЕГН-то не отговаряло на номера на личната ми карта!  Shocked   На някой друг случвало ли се е?

Общи условия

Активация на акаунт