Преброяване онлайн

• 110 893
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 795
Момичета, чета от три часа преброителната карта и на уж обучение ходих, ама хич не вдявам два въпроса, руса съм знам, ама нЕма оправия и нЕма, моля за малко помощ. Примерно попълвам картата с главата на семейството, и следват въпрос 3 и 4, някой да ми даде малко пояснения, ще му бъда адски благодарна.

3- ти въпрос: Отношение към главата на домакинството т.е. пиша всички нас и заграждам, съпруга, зет, внук и т.н или?
4- ти въпрос: Отношение към главата на семейството -тук ми е дива Индия, хич си нямам на идея за кво иде реч?

newsm78

Малко не можах да схвана какво точно мислиш, но нека да си кажа все пак как го направихме ние:  Mr. Green
3-ти въпрос: Отношение към главата на домакинството:
Ако на вашето домакинство ти си главата и в момента попълваш твоите данни, твоето отношение към главата на домакинството е, че СИ глава на домакинството. Ако това е съпругът - ти си съпруга.
Главата на семейството е същото. Ако мъжът ти е глава на семейството ти си съпруга, ако брат ти е такъв - сестра и т.н.  Peace

# 796
Здравейте, и аз да попитам - в момента не живея на постоянния адрес по лична карта. На временен адрес съм,но всъщност незнам колко ще е временен... Да пиша ли постоянен адрес временния в момента или този,който е по лична карта и е постоянен. Тъй като няма да съм на постоянния при преброяването и да дам номерчето от този адрес.  Embarassed Благодаря ви предварително   bouquet

Постоянен адрес е този, който ти е вписан в личната карта. Като настоящ си пишеш този адрес,  на който живееш и съответно те преброяват, независимо дали имаш регистрация в общината.

Супер-благодаря много!  bouquet

# 797
Преброих се много бързо и лесно.
Флорентина, ако в частта с адреса си посочила нула временно присъстващи, след това тези въпроси не би трябвало да можеш да ги попълваш т.е. не е възможно да ги отбелязваш с чавки. Поне така си мисля...
Благодаря!  bouquet

# 798
Здравейте, и аз да попитам - в момента не живея на постоянния адрес по лична карта. На временен адрес съм,но всъщност незнам колко ще е временен... Да пиша ли постоянен адрес временния в момента или този,който е по лична карта и е постоянен. Тъй като няма да съм на постоянния при преброяването и да дам номерчето от този адрес.  Embarassed Благодаря ви предварително   bouquet

Постоянен адрес е този, който ти е вписан в личната карта. Като настоящ си пишеш този адрес,  на който живееш и съответно те преброяват, независимо дали имаш регистрация в общината.

Супер-благодаря много!  bouquet
Малка вметка с цитат от инструкциите! : Peace  "Записват се постоянният и настоящият адрес, както са декларирани от лицата пред съответните административни органи." - това за въпроси 7а и 7б.
Обичайното живеене е съвсем друга бира, щото като гледам доста народ се мести някъде да живее и забравя да го декларира.  Wink

# 799
Преброих се успешно! Wink
Сега какво, детето преброява ли се?
И мъжът ми понеже не желае да се занимава, ако трябва да идват да го преброяват, на адреса му по лична карта ли ще отидат?

# 800
luna, да ме прощават ама тогава какво ни броят да си извадят БД от полицията и да си сФиркат. 28 млн посред криза може и за друго да се изхарчат..
Или какво не знаят колко ТВ-та, перални, миялни и тн са продадени ли?
Накрая като осреднят пак ще излезе, че всички имаме по 1/3 миялна  Mr. Green

Така аз си мисля, че всички данни събрани с преброяването ще идат за ченгеджийски изпълнения и най-вече глоби.  Стана ясно, че имат яка връзка с МВР да знаят на кой коя ЛК е валидна и кога му е излязла  новата ЛК newsm78

# 801
Може ли малко разяснение относно жилището, което обитаваме?
Водим се по постоянен адрес на този на родителите ми, въпреки, че никога не сме живели там.
По настоящ се водим на 2 различни адреса с мъжа ми-аз си го смених при местенето, заради подаването на документи за градината, той-не/.
Обитаваме жилище, което е под наем.
Обаче имаме друго собствено, в което още не живеем.
Та къде живея аз?

# 802
Хора, ама вие сериозно ли?  ooooh!

На всяка страница се пита по 3 пъти - пребройх се, да преброявам ли мъжа?
Ми преброите го още веднъж! Току виж сме станали 15 милиона!

# 803
 JoyБоже.... Joy
Наистина, то било всичко в едно Joy

# 804
Хора, ама вие сериозно ли?  ooooh!

На всяка страница се пита по 3 пъти - пребройх се, да преброявам ли мъжа?
Ми преброите го още веднъж! Току виж сме станали 15 милиона!
Ами не четат инструкциите преди да пишат.  Grinning

# 805
Водим се по постоянен адрес на този на родителите ми, въпреки, че никога не сме живели там.
По настоящ се водим на 2 различни адреса с мъжа ми-аз си го смених при местенето, заради подаването на документи за градината, той-не/.
Та къде живея аз?

Tам, където живееш под наем, ти е настоящият адрес.
Адресът ти по л.к. е постоянният.
Толкоз.

# 806
Та къде живея аз?
Преброявате се там, където реално живеете, а всеки от вас попълва въпроси 7а и 7б с адреси, за които сте попълвали формулярите в съответната община. Не обяснявате какви и колко на брой жилища притежавате. Жилището, което не обитавате, а е ваша собственост, ще бъде преброено като жилище от преброителя в съответния район като необитавано, ако е такова или пък като обитавано, ако в него например живеят наематели.

# 807
Преброена  Mr. Green
Опитах се да напиша и двамата за глава на омакинството, НО не стана  Crossing Arms
Разочарована съм пък!

# 808
Та къде живея аз?

Tам, където живееш под наем, ти е настоящият адрес.
Адресът ти по л.к. е постоянният.
Толкоз.

ОК.
Благодаря.

# 809
  • София
Та къде живея аз?

Ако ти не знаш къде живееш, не знам кой може да знае  Joy
Пишеш адреса, на който действително живееш, никой няма да ти проверява адресната регистрация, така пише и в указанията на НСИ! Божееееееее, това го пишем за стотен път вече  Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт