Преброяване онлайн

• 110 870
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 825
Иска ми доход на детето (4г.), съответно нито една от възможните опции не е валидна. Или нещо не съм попълнила правилно и не мога да го видя или не знам?! Ако някой може да ме светне, ще съм благодарна  newsm78

Пробва ли с някое от следните:

11. Издръжка от работещо лице в страната
12. Издръжка от неработещо лице в страната
13. Издръжка от безработно лице в страната
14. Издръжка от лице в чужбина

Ако не става с тях...нямам представа!  Thinking

# 826
Е не. Как не се сетихме да се скараме кой е глава на семейството.  Grinning Хич не ми пука. Важно е колко квадрата е кухнята  Grinning

# 827
Има, да, точно от другата страна на Продължи - отляво е. Абе хора, вие не гледате ли наистина преди да питате? ooooh!
А па тебе те туриха на всички наред тука да се караш ли!? От сутринта си почнала... ooooh!
Ми не гледам, щото съм свършила с попълването и не ги виждам тия работи, ма сега питат колегите, на тях обяснявам! Crossing Arms

# 828
Хора, а защо точно "кухнята" е под въпрос?  Това е огнището на българския дом ли? Най-важната стая?  Rolling Eyes

# 829
За всеки уважаващ себе си мъж е въпрос на чест да бъде глава на семейството.
Много ми е интересно колко жени са се писали "глава на семейството" и мъжете им как се чувстват в този случай. Тук като гледам на всички ви мъжете са глави на семейството.

# 830
Аз пък не мога да се свържа с тия от НСИ, за да им задам моето въпросче...при положение, че съм се преброила на постоянния си адрес, но отида на вилата, която е в друго населено място и мине преброител, дали ще е достатъчно да дам кода, който съм получила вече?! Thinking

Кода трябва да го дадеш на преброителя, който ще мине на адреса, който си попълнила в преброителната карта. Остави го на домоуправител или комшия.
това е ясно  Peace Но въпросът ми е друг...ако съм си на вилата и мине преброител/става дума за друго населено място/ тогава какво правим...не може да се броя още веднъж нали, а пък и не пребивавам там, а просто може да е един от редките моменти да съм там и какво...ако му кажа виж аз съм се преброила вече в сф и тук няма да се броя дали е достатъчно да му покажа кода, с който да удостоверя, че все пак съм се преброила...Съжалявам, ако ставам досадна с тоя въпрос, но наистина ми е важно, защото ми предстои пътуване натам и се притеснявам какво би се получило в тая ситуация?

# 831
ivangogov, При мен се писах аз за "главата".... щото попълвах в 8 сутринта...гледах по-бързо да стане, не будих мъжа и първо мене си попълних. Определено не беше целенасочено! Като му казах, той нямаше нищо против!
Пък и при нас няма делене на доход, свършена работа и т.н..   Peace

# 832
Много ми е интересно колко жени са се писали "глава на семейството" и мъжете им как се чувстват в този случай. Тук като гледам на всички ви мъжете са глави на семейството.
А не всички.
При нас писах себе си за глава на домакинството, както и за глава на семейството.  Mr. Green
това няма общо с дохода, нали пишеше /или признат от другите членове на семейството.
Та призната съм от всички .

# 833
Аз. Той го предложи.

# 834
Тук като гледам на всички ви мъжете са глави на семейството.

Това лошо ли е?

Хора, а защо точно "кухнята" е под въпрос?  Това е огнището на българския дом ли? Най-важната стая?  Rolling Eyes
Така ми дойде отвътре. Наистина не знаех колко квадрата е.  Grinning

# 835

Признай! И вие като нас се събрахте около огъня, изтанцувахте няколко индиански танца, заклахте петел и единодушно гласувахте за вожда!  hahaha

Ох, стана ми смешна цялата ситуация с главите! Спирам за тази вечер. Ако има въпроси - утре с удоволствие ще дискутирам и без това имам още интернет поръчки от роднини!  Grinning

Хора, а защо точно "кухнята" е под въпрос?  Това е огнището на българския дом ли? Най-важната стая?  Rolling Eyes
Така ми дойде отвътре. Наистина не знаех колко квадрата е.  Grinning

Аз сериозно питам за анкетата! Защо ни питат за кухнята и коридора, а не за спалнята и мазето!?  Thinking

# 836

Признай! И вие като нас се събрахте около огъня, изтанцувахте няколко индиански танца, заклахте петел и единодушно гласувахте за вожда!  hahaha

Признавам така стана. Ама докато колихме петела го облъчвах тайно, че ако много се пъне скоро няма да родя и той взе, че се нави, щото май и при него нервата взе да играе. hahaha

# 837
  • София
Аз пък не мога да се свържа с тия от НСИ, за да им задам моето въпросче...при положение, че съм се преброила на постоянния си адрес, но отида на вилата, която е в друго населено място и мине преброител, дали ще е достатъчно да дам кода, който съм получила вече?! Thinking

Кода трябва да го дадеш на преброителя, който ще мине на адреса, който си попълнила в преброителната карта. Остави го на домоуправител или комшия.
това е ясно  Peace Но въпросът ми е друг...ако съм си на вилата и мине преброител/става дума за друго населено място/ тогава какво правим...не може да се броя още веднъж нали, а пък и не пребивавам там, а просто може да е един от редките моменти да съм там и какво...ако му кажа виж аз съм се преброила вече в сф и тук няма да се броя дали е достатъчно да му покажа кода, с който да удостоверя, че все пак съм се преброила...Съжалявам, ако ставам досадна с тоя въпрос, но наистина ми е важно, защото ми предстои пътуване натам и се притеснявам какво би се получило в тая ситуация?

Да, ще бъде напълно достатъчно да му кажеш, че си се преброила онлайн и си предала кода на персоналния си преброител по настоящ адрес  Peace Можеш и да му го покажеш, за да се увери, но това едва ли ще има значение.

# 838
  • София

ох, Боже  ooooh! Наистина незнам в кой век живеете. Ако мъжът ми ще си гради уважение на база някаква анкета, преброяване и подобни, тежко ми горко на мен какъв "мъж" съм си избрала. Моят мъж пък сам предлага да се занимавам аз с преброяването и каза, че изобщо не му пука кой ще пиша за глава  Mr. Green Аман от комплекси  ooooh!

# 839

ох, Боже  ooooh! Наистина незнам в кой век живеете. Ако мъжът ми ще си гради уважение на база някаква анкета, преброяване и подобни, тежко ми горко на мен какъв "мъж" съм си избрала. Моят мъж пък сам предлага да се занимавам аз с преброяването и каза, че изобщо не му пука кой ще пиша за глава  Mr. Green Аман от комплекси  ooooh!
Що се връзваш? Едно куче дет` лае, не хапе.

Общи условия

Активация на акаунт