Преброяване онлайн

• 110 867
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 840
  • В тъмната гора.
Над 250 000 домакинства са се преброили само през първия ден на преброяването.

Туй по данни от БТВ.

# 841
Цецето   bouquet

# 842
  • София
Иска ми доход на детето (4г.), съответно нито една от възможните опции не е валидна. Или нещо не съм попълнила правилно и не мога да го видя или не знам?! Ако някой може да ме светне, ще съм благодарна  newsm78

Ние попълнихме "издръжка от работещ в страната" и "семейни помощи и обезщетения" и прие отговора.

ПП - липсата ти в една друга тема се усеща, поне на мен ми липсваш там.

Пробва ли с някое от следните:

11. Издръжка от работещо лице в страната
12. Издръжка от неработещо лице в страната
13. Издръжка от безработно лице в страната
14. Издръжка от лице в чужбина

Ако не става с тях...нямам представа!  Thinking
Еми и аз така ще попълня, въпреки че не ми харесва как е формулирано Crossing Arms Звучи все едно издръжката е назначена от някой съд или пък все едно получавам соц. помощи и видиш ли с тях си отглеждам детето Simple Smile
`ТуиГ, душичка си ми ти Hug И вие ми липсвате, много!

# 843
Божееееееее, това го пишем за стотен път вече  Crazy Crazy Crazy
Някой от нас преди няма и час откриха формата за  регистрация.
Нали не очакваш да прочета 50 страници назад за нещо дето за 10 минути се попълва?
Разбирам, че си се чувсваш у дома, но аз пък не живея в темата.
Както изразих съмнения по-рано-и аз не знам къде живея Laughing
Благодаря на отзовалите се-работата е свършена и забравена.

# 844
Преброихме се електронно, но едно не ми стана ясно, след като преброих и майка ми като временно пребиваващо в жилището лице, трябва ли да я регистрирам в общината като временно пребиваваща, тъй като няма регистрация тук?

# 845
  • Sofia
Последно може ли да се преброиш ако попълваш данни само за себе си, защото четох, че по-рано през деня е давало грешка, че 1 човек не е домакинство, някой пробвал ли е?

# 846
Захара, като не ти е удобен никой от начините, плати 120 лв на човек и си спести размислите.
Az точно това попитах, обаче някой упомена, да не се връщам назад, че "това не ме освобождавало от задължението ми".
Начи, ако хем ще платя, хем после ще пиша, то просто ще нацапам каквито отговори реша, демек, проформа, нали и ти така съветваше. Laughing
 Аз да попитам, какъв беше номерът на телефона за справките, защото имам да задавам въпрос от името на човек, живеещ в чужбина.

# 847
Ние се преброихме, още през деня, докато се чакаше дълго за парола. Много бързо стана, въпреки въпросите за "отношение към главата на семейството".  Thinking Който го е измислил много ни забавлява. Дори и за майка ми пенсионерка попълних, нищо че тя си има интернет и сама може, ама хайде да не се мъчи на тия "умни" въпроси.

# 848
Последно може ли да се преброиш ако попълваш данни само за себе си, защото четох, че по-рано през деня е давало грешка, че 1 човек не е домакинство, някой пробвал ли е?
Един човек е домакинство, съответно там се попълва "глава на домакинството". Но не е семейство, съответно там се попълва "друг член на домакинството". Нещо такова беше, като попълвах за майка ми.

# 849
  • по пътеката
имам следните въпроси ,ако някой може да ме просветли ще съм много благодарна! големите ми деца(брат и сестра) са пълнолетни (несемейни)и живеят заедно! работят, когато не са  безработни и делят сметките! това едно домакинство ли е или са отделни домакинства? семейство ли са или не са, след като аз като родител не съм постоянно с тях за да се отбележи семесйтво, родител с деца? а кой  ще е глава в този слу4ай ?-тоест ако синът е глава, дъщерята каква се пише, има ли графа сестра??  имам питанка като живее някой в 4ужбина по -малко от година ,тоест прибира се в бг след да кажем 10 м  остава 1/2/3 м  и пак напът ,какъв му е статута? и тази 4ужбина не в европейския съюз, тоест май никога няма да го преброят някъде другаде? много благодаря ,ако някой разтълкува и ми даде отговори!

# 850
  • София
айде и ние се преброихме  Laughing

# 851
  • out of space
айде и ние се преброихме  Laughing

ние също, та и родителите ми преброих.
никакви проблеми.

# 852
Оффф и ние най-после се преброихме. Simple Smile Час и 15 минути ми отне. Доста ме връщаше на въпроса за домакинството и семейството, ама накрая го нацелих.
Ей много тъпи въпроси има обаче. hahaha

# 853
  • София
като гледам повечето ще се броят в нет-а  newsm78

Интересно ми е какво би показала анкета в темата за начина на преброяване  newsm78 Според мен над 50% ще се преброяват онлайн, а преброителите какво ще правят  newsm78 Ще събират листчета  Thinking

# 854
Всичко направих много бързо... въпросите бяха що-годе добре, като изключим последните три.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт