Преброяване онлайн

• 111 307
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 450
Данни като име , ЕГН и адрес е важно да са реални. А това дали и колко телевизора, перални, и щипки имате може да си го пищете както искате, там се разчита на вашата искреност.
Още на обучението ни казаха, че ако семейство ни каже "нямаме телевизор", но аз го виждам, че е там, пиша каквото ми казват, т.е. нямат. Така че стига сте преигравали.
  bouquet

# 451
  • София
А майка в майчинство работещ ли се води? newsm78
А пенсионер?

Обявяването на дограмата и санирането са нужни, за да се изчисли общата енергийна ефективност и качеството на живот на населението.

# 452
Бахги и кодовете, излизам.  Whistling

# 453
Обявяването на дограмата и санирането са нужни, за да се изчисли общата енергийна ефективност и качеството на живот на населението.
То е видно по улиците. Laughing

Значи е по-правилно да лъжа отговаряйки на тези питанки, отколкото да смятам, че не е редно да бъдат задавани такива въпроси в това начинание? Outta Joint Интересни съвети. Simple Smile

# 454
Оказа се, че съм получила мейл, но директно ми го е тикнал в спама, така че проверете и там:)

# 455
Още не съм се преброила, но като гледам въпросите...  ooooh!
Само не са питали "Кога най-често отсъствате от вкъщи?"
Защита на данните- дрън дрън!

# 456
  • Бургас
Ние с моя приятел живеем с баба му. Извинявам се за тъпия въпрос ,но ние сега какво сме: две семейства , в едно домакинство или едно семейство в едно домакинство?

# 457
Захара, като не ти е удобен никой от начините, плати 120 лв на човек и си спести размислите.

# 458
  • София
Само аз ли не мога да вляза в сайта? От 8:00 пробвам през минута-две и не става.

# 459
  • на брега на морето
ИзобщЕ не мога да отворя преброителната карта, дори компа заби за малко.
Пуснете ми свестен  линк, моля ви.

# 460
Нямам мейл, дори във спама
За колко време идва  newsm78

# 461
  • София
   И на мен не ми идва паролата!

# 462
Ако аз се регистрирам и преброя семейството/домакинството, трябва ли мъжа ми отделно и той да се регистрира и преброи или е достатъчно само един от домакинство/ семейство да го направи и вече да сме преброени?

# 463
Моят мейл дойде след час и нещо. После системата си беше наред и за 10 -15 мин. приключих Simple Smile

Аз доколкото разбрах регистрацията важи за цялото домакинство - иначе защо беше писането данните на мъжа ми Confused

# 464
Е тогава утре ще се броя, няма цял ден да седя и да чакам парола  Tired

Общи условия

Активация на акаунт