Преброяване онлайн

• 110 852
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 855
Дзак, и аз в отбора на преброените. Писах се глава на семейството  Mr. Green , защото започнах от себе си. Имах няколко грешки, но с налучкване ги поправих. Не съм специалист и не мога да помогна на питащите.
Успех на всички! Hug Hug Hug

# 856
Още с регистрацията ми се изписа кода за достъп, пишеше,че ще го получа и на електронна поща.Въобще не го чаках на пощата,а веднага влязох и се "преброих" успешно.

# 857
  • Cambridge, UK
Момичета,
моля за помощ по един въпрос, по който спорим с мама.
Днес се регистрирах в сайта и преброих мен, съпругът ми като лице 2 и детето като лице 3.
Това значи че и тримата сме преброени и трябва да дам кода (само един имам) на минаващия преброител, а не трябва да правя нова регистрация с данните на мъжът ми и отново да попълвам анкетата, нали?

# 858
Да, преброени сте, даваш само един код.

# 859
  • София
Да се отчета и аз. Преброих родителите си, мен и бабите по селата. Simple Smile)) Всички на куп, нямах проблем с кодовете, защото ми идваха веднага на страницата щом се рефрешнеше, но имах проблеми с това тъпо семейство и домакинство, който го е мислил това да си напише името на сайта с телефон, че имам да му казвам едни неща. Как може да са го измислили толкова сложно, или само аз съм тъпа в момента? Накрая налучквах особено за родителите ми, но се оправих. Но се забърках в каша, когато трябваше да опиша, вуйчо, вуйна, дъщеря им и мен като общо, защото регистрацията ми е при тях от една година и тотално се омотах като преброявах нас. Но се оправих де...с малко мъки и връщане наредих нещата.
Та днес съм преброила 4 семейства и мен като домакинство. Доволна съм Simple Smile

# 860
Един въпрос, аз с мъжа си и децата си живеем в къща която няма Административен адрес, мъжа ми се води по ЛК че живее при родителите си, аз заради детската градина се водя че живея в комшиите защото те имат Адм. адрес , а децата въобще незнам къде да ги пиша  ooooh!
Та въпроса ми е , какво да пиша за адрес?
 И много ми е чудно как ще ме открие в къщи някой преброител след като си стоя скрита  зад голямата ограда и нямам звънец от вънка  Rolling Eyes

# 861
"Регистрирайте се с валиден e‐mail адрес, име, презиме, фамилия, № на ЛК и ЕГН. Личните
данни, с които се регистрирате, не се обработват и не се съхраняват, а служат само за
идентифициране на лицето с оглед на неговата сигурност"

Не го разбрах това.

# 862
Регистрирахме се успешно. На няколко пъти ми показа грешки, но ги коригирах лесно. От тук на татък ще чакаме преброителя, да дойде и да му дадем десет цифреното число, което получихме от системата.  thumbsup Simple Smile

# 863
Един въпрос, аз с мъжа си и децата си живеем в къща която няма Административен адрес, мъжа ми се води по ЛК че живее при родителите си, аз заради детската градина се водя че живея в комшиите защото те имат Адм. адрес , а децата въобще незнам къде да ги пиша  ooooh!
 И много ми е чудно как ще ме открие в къщи някой преброител след като си стоя скрита  зад голямата ограда и нямам звънец от вънка  Rolling Eyes
Не знам как ще влезе преброителят, но трябва да ви преброи. Броят се жилища и в нежилищни сгради, а и живущите там.
За адрес пишеш адреса на който живееш. Преброителите няма да се ограничават със старите списъци, които са им раздадени. Ще актуализират информацията.
Можеш да се свържеш с комисията по преброяване във града и да дадеш кода от преброяването ви.

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 08:10 от luna

# 864
  • софия
Един въпрос, аз с мъжа си и децата си живеем в къща която няма Административен адрес, мъжа ми се води по ЛК че живее при родителите си, аз заради детската градина се водя че живея в комшиите защото те имат Адм. адрес , а децата въобще незнам къде да ги пиша  ooooh!
 И много ми е чудно как ще ме открие в къщи някой преброител след като си стоя скрита  зад голямата ограда и нямам звънец от вънка  Rolling Eyes
Децата се водят на адреса на майката. Само с това мога да помогна. Не е много Confused

# 865

За адрес пишеш адреса на който живееш.
Ами то тука няма адрес, води се местност само, остава да кажа втората къща след завоя, точно зад сливата  Joy
И значи аз и децата живеем в комшиите Thinking на края май ще чакам преброителя да дойде до вкъщи и той да каже какво да пиша .

# 866
А броят ли се сградите, в които не живее никой - вили, наследсвени къщи   newsm78
Не съм прочела цялата инструкция и се чудех има ли го в преброителната картата

# 867
А броят ли се сградите, в които не живее никой - вили, наследсвени къщи   newsm78
Не съм прочела цялата инструкция и се чудех има ли го в преброителната картата
Имаше въпрос за вила. Но пък нямаше за друго жилище, в което не живее никой.

# 868
а катуните как ще ги преброят?

# 869
Не можах да изчета всичко. Какво се пише за необитаемо жилище? Мисля, че там не трябва да има данните на собственика, защото той ще бъде преброен на друг адрес. Знае ли някой?

Общи условия

Активация на акаунт