Преброяване онлайн

• 110 847
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 870
Как въведохте лицата, които все още нямат ЕГН Simple Smile ? Аз се опитвам да въведа бебето, но ми дава, че с рожденна дата само е родено 1911.

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 09:22 от Berend Botje

# 871
  • Точно където трябва
Искам да попитам, ако започна да отговарям на въпросите и се омотам, или се колебая за някой отговор мога ли да прекъсна и да изчакам преброителите вкъщи или трябва да завърша преброяването?

# 872
  • София
Въпросче - българите, които живеят в чужбина, без намерение някога да се прибират отново тук, предполагам трябва да се преброят, нали???

# 873
Искам да попитам, ако започна да отговарям на въпросите и се омотам, или се колебая за някой отговор мога ли да прекъсна и да изчакам преброителите вкъщи или трябва да завърша преброяването?
Можеш да чакаш до 10-ти. Можеш да се логваш и редактираш.

# 874
Според мен няма въпрос който да те затрудни. Докато не попълниш цялата анкета и не получиш 10-цифрения код, не си преброена така че, да можеш да спреш и да изчакаш да дойде проброител.

# 875
  • на североизток от Рая
Как въведохте лицата, които все още нямат ЕГН Simple Smile ? Аз се опитвам да въведа бебето, но ми дава, че с рожденна дата само е родено 1911.

Как така бебето ти няма ЕГН ? Това възможно ли е?

Снощи и ние се преброихме електронно. Мъжът ми се сложи за глава на семейството.  Laughing  Нямаше проблеми. Тук там препрочитахме някои въпроси, но то е нормално. Сега ще преброя и майка ми и брат ми.

Не знам в ромските махали как ще става тази процедура.  ooooh!

# 876
  • София
Не можах да изчета всичко. Какво се пише за необитаемо жилище? Мисля, че там не трябва да има данните на собственика, защото той ще бъде преброен на друг адрес. Знае ли някой?

Преписвам   ти  точно  данните  от  преброителна  карта  за  необитаемо  жилище, която  е  значително по  кратка  от  другата  ,с населението.

Точният  адрес  на  жилището  , описва се  сградата-вид, къде се намира, от  какъв  материал е построена , кога е построена , обитавана ли е , колко  жилища  има и т.н. Следва  раздел  жилище -там  въпросите са  идентични  като на  формуляра  ,в който се  описва  и  населението. Само  това е   формуляра  -  сграда и жилище  ,  не се   пише  население  .

# 877

Как така бебето ти няма ЕГН ? Това възможно ли е?

Снощи и ние се преброихме електронно. Мъжът ми се сложи за глава на семейството.  Laughing  Нямаше проблеми. Тук там препрочитахме някои въпроси, но то е нормално. Сега ще преброя и майка ми и брат ми.

Не знам в ромските махали как ще става тази процедура.  ooooh!

20 работнни дни е срока за издаване на акт за раждане.... в 21 век.

# 878
Въпросче - българите, които живеят в чужбина, без намерение някога да се прибират отново тук, предполагам трябва да се преброят, нали???

Не. Те ще се преброят в страната, в която живеят.

Снощи се преброихме. 10-15 мин. с кикотенето  Laughing
Само не разбрах при тези елементарни въпроси, половината от които даже не са задължителни, защо всички ревнаха за нарушените им права  Crazy

# 879
Не.
Те ще се броят в страната където пребивават.
Така ще се видело колко чужденци има в България и колко българи в чужбина.

# 880
На мен ми излиза,че Егн не съответства на името ми(може би заради смяната на фамилията след брака),но все пак ми прие формуляра.

# 881
  • София и там където не се пуши

даже не са задължителни, защо всички ревнаха за нарушените им права  Crazy

Аз не съм .  newsm78

Да за преброяването няма упоменаване на жилищата, които притежаваш, а никой не живее там.

Моя глава на семейство  Joy се води на друг адрес и е посочил и моя и членовете на семейството, че живеят всички там където си живеем.

Едно време като са ме преброявали, брояха телевизори, радио, видео  Joy .

Бебетата до 10 дни им излиза Удостоверението за раждане, като се вземе, вече има ЕГН.

# 882
  • Точно където трябва
В едно жилище живеем аз и сестра ми - колко домакинства сме? Всяка от нас се самоиздържа от доходите си? И кой ще е глава на семейството  Confused

# 883
  • София
В едно жилище живеем аз и сестра ми - колко домакинства сме? Всяка от нас се самоиздържа от доходите си? И кой ще е глава на семейството  Confused

Две  отделни домакинства  сте  ! Peace

# 884

Едно време като са ме преброявали, брояха телевизори, радио, видео  Joy .

При едно от преброяванията преди 1989 имаше странни въпроси от рода "притежавате ли яхта", което тогава звучеше почти като "притежавате ли космически кораб"  Joy  

Общи условия

Активация на акаунт