Преброяване онлайн

• 110 864
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 900
Нашето семейство го преброих успешно. Мисля да преброя и родителите ми, обаче тук нещо зациклих.
Майка ми и баща ми са си едно семейство. Баща ми обаче си живее почти постоянно на село, а майка си ми живее и работи в града. И как да ги преброя сега  Thinking С една или с две анкетни карти?

# 901
Момичета,сигурно 10 пъти се опитах да се регистрирам и не успявам.Имате ли идея защо newsm78

# 902
Тръгнах да преброявам баба.
Обаче не иска да приеме зеления паспорт.
Има ли начин или да чака преброителката  Rolling Eyes

# 903
beba2 Благодаря   bouquet

# 904
Момичета,сигурно 10 пъти се опитах да се регистрирам и не успявам.Имате ли идея защо newsm78
Първо чакай код на мейла и не си мисли, че идва веднага...може час-два и отгоре да почкаш, поне вчера чаках толкова  ooooh!
После влез от линка даден в мейла и тогава слагай паролата им

# 905
Ясно,благодаря!

Ще си чакам......

# 906
Вече нали автоматично се появява паролата и не я пращат на мейла?

# 907
Вече нали автоматично се появява паролата и не я пращат на мейла?
И се появява и я пращат, но става доста по-бързо от вчера.

# 908
кода по мейла аз още не съм го получила  Wink , а вече имам номер за преброителите  Joy

# 909
  • София
.....
Та в дадените отговори не виждам кое се отнася до нашата ситуация.
Звънях на телефоните за справка чаках и накрая им теглих майната , отметнах дъщеря и набързо приключих с тъпото преброяване.

Само не разбрах, какъв е проблемът, дъщерята на мъжа ти, да е дъщеря и на главата на семейството, какъвто е той? Защо не отговаря на вашата ситуация?

# 910
Не, нейната дъщеря не е дъщеря на мъжа и. Т.е. не е дъщеря на главата на семейството.

# 911
кода по мейла аз още не съм го получила  Wink , а вече имам номер за преброителите  Joy
Е-мейл ще получиш около 2 часа след като си се преброила /аз поне след толкова време получих нашия/. Кода е същия, който си получила в края на анкетата.

# 912
Аз преброих всички. Опитах да преброя и чичо ми, но не мога да го регистрирам, пише че номерът на личната карта не съответства на номера на ЕГН-то  Shocked Някой да има такъв проблем?

# 913
УФСЪ пиши ,че ти си глава на домакинство и семейство и толкова.

# 914
Май трябва да обясня по-нашироко:

Попълвам всички данни,кликам на "регистрация",всички полета се изтриват(остават празни) и не ми излиза никакво съобщение от сорта на:регистрирахте се успешно....тралалала...

Общи условия

Активация на акаунт