Преброяване онлайн

• 110 819
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 915
Аз преброих всички. Опитах да преброя и чичо ми, но не мога да го регистрирам, пише че номерът на личната карта не съответства на номера на ЕГН-то  Shocked Някой да има такъв проблем?

Да не би да му е изтекла личната карта.
Да е пуснал заявление за нови документи и още да не ги е взел.

# 916
Не, смени личната карта преди около година, нещо друго е. Или те са объркали нещо в сиситемата...

# 917
  • София
   Аз сега имам два уникални номера, от пробното и от сега, кой номер да давам на преброителя?

# 918
  • София и там където не се пуши
   Аз сега имам два уникални номера, от пробното и от сега, кой номер да давам на преброителя?

Сегашния

# 919
  • Точно където трябва
Какво ще рече временно присъстващо лице? Разбирам го като да е под наем примерно. А като няма такива, защо иска задължително да ги попълня...

# 920
Какво ще рече временно присъстващо лице? Разбирам го като да е под наем примерно. А като няма такива, защо иска задължително да ги попълня...
пиши нула
не е пред мен, но доколкото си спомням, имаше въпроси, на които беше задължително да се отговори, дори и с нула.

# 921
  • София

Сегашния
 Ок, мерси  Hug.То и на пробното имаше и други въпроси, различно беше от сегашното!

# 922
  • София
Не, нейната дъщеря не е дъщеря на мъжа и. Т.е. не е дъщеря на главата на семейството.
Това, че не е негова дъщеря съм го пропуснала, моя грешка. В такъв случай мисля, че дъщератя се води само член на домакинството му, но не и на семейството му. Така че, по скоро е отговор 4. Друго лице, което не е член на семейството, но е член на домакинството.

# 923
Аз пак да попитам. Защо не мога да направя регистрация на лице със старите зелени паспорти  Rolling Eyes
Дава ми, че егн и лк не съвпадат.

# 924
  • Точно където трябва
Благодаря, а ако искам да преброя и друг, трябва да започна отново или?

# 925
  • Благоевград
Момичета и аз искам съвет от вас!  Praynig
Искам да преброя и баща ми.
Пиша го временно присъстващ.
Но, като му попълвам настоящият адрес, ми дава
само област, община и град.
Няма възможност за конкретен адрес : ул. № и т.н.
Така ли да го оставя или да му попълня отделна карта?
Благодаря ви и успешно преброяване!  bouquet

# 926
  • София
Аз пак да попитам. Защо не мога да направя регистрация на лице със старите зелени паспорти  Rolling Eyes
Ами явно не са го измислили. Обади ли се да питаш на телефоните им?

# 927
Малко смотана е системата.
По-удобно би било като се кликне примерно, че си жена да излизат активните въпроси за жена.
За дете, родено 2009 за какво образование говорим? Та и работа. Верно не се попълват, но не ми допада като формуляр.

След половинчасова борба преброих цялото домочадие.

# 928
Аз пак да попитам. Защо не мога да направя регистрация на лице със старите зелени паспорти  Rolling Eyes
Ами явно не са го измислили. Обади ли се да питаш на телефоните им?

Никой не ми вдига. На десетата минута се отказах  Crossing Arms

# 929
здравейте,
при мен питането е следното:
живеем под наем аз,приятелят ми/бъдещ съпруг/ и и един познат. Всеки трябва отделно да си пусне заявление ли?

Общи условия

Активация на акаунт