Прахосмукачка Zelmer без воден филтър...

• 18 274
  • 92
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Обещах да се похваля като взема и ето, че момента дойде Simple Smile Исках нещо по-малко за ограничено място, средна цена, хубава изработка и намерих. Zelmer Odyssey 450 ST. 170 лева с 4 години гаранция (на някои Zelmer-и е 2, на други е 4 и се падна такъв модел). Пуснаха нещо различно в Технополис-а най на края, даже взех последната уж бройка. Това е хубавия модел (ST, другия е син EK, в каталозите (leaflets) които си свалях на Zelmer ги има подробно) с турбочетка и четка за паркет, заедно с обикновената четка и три малки четки в самата прахосмукачка Simple Smile Майка ми искаше четки - ето и сега Laughing Има само добри отзиви за нея в 1-2 полски сайта където гледам, единият е онлайн магазин, но и хората си дават мненията - ceneo ... 5/5 с над 100 коментара (което е по радко), явно и там върви понеже е на добра цена и става. Та тази дето се вика е супер за парите си. На вид е хубава, изработката много добра, уплътненията са качествени и пасват идеално. Пуснах я преди малко. Тиха е и смуче силно дори на минимум. На максимум пак е поносимо шумна и далече от тези обикновените модели по 80 децибела и повече - тази е 75. Главно пробвах с турбочетката Simple Smile Обрах единия килим, понеже старата прахосмукачка нещо едвам смучеше послените седмици и беше мръсно. Върти здраво, може би не е най-добрата турбочетка, но събира Simple Smile След пробата торбичката беше пълна с боклуци и косми ... Shocked Турбочетката се пълни и тя с космолаци и прахоляци, но ще я чистя отделно, явно така си става винаги. Торбичката е от хубавите и малко по-скъпи S-Bag, белите антибактериални и е 3 литра, сравнително голяма, което ме устройва. Въздуха дето излиза след ХЕПА филтъра е добър и не се разбира, че е пускана прахосмукачка, поне засега. Та доволен съм ... много. И без това не исках да минавам на LG които видях като модели дето ми пасваха. По данни са добри и те, но са си китайски и шумни ... Успех и на другите които търся своят модел! Ако някой иска да пита - на лични съобщения или ако прецени направо в темата Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 21:30 от StanislavAngelov

# 61
  • София
Торбичката е от хубавите и малко по-скъпи S-Bag, белите антибактериални и е 3 литра, сравнително голяма, което ме устройва.

Тия торбички за еднократна употреба ли са?

# 62
  • Пловдив
Естествено ... Някои неща всеки може да ги намери след лека справка в интернет  Rolling Eyes

# 63
Решено - ще закупувам Zelmer. Все още идирвам "Моя" модел.
Един въпрос - какво е турбочетка? Каква функция има?

# 64
  • Пловдив
Ето на картинка турбо и електро - четки:

http://www.vacumall.com/?articul_id=127
http://www.ak-electrical.co.uk/acatalog/Vax_Turbo_Brush_Tool_-_1912557700-AK.jpg
http://brettweaver.com/wp-content/uploads/2010/01/Step_1.jpg

Въртящи се спираловидно наредени косми Simple Smile Едно време имаше такива "метли" за ръчно обиране на боклучета Simple Smile Леко разчепква килима и обира още повече боклуци и косми. Май не беше приложимо с дългокосмести килими ...

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 08:22 от StanislavAngelov

# 65
EEEE  Айде честито!!!!!!!! Със здраве да си я ползвате! Много е хубав модела, а и цената, а и гаранцията! Аз моята държах за модела най-вече заради това, че работи и с контейнер и с торби с-баг

# 66
  • София
Естествено ... Някои неща всеки може да ги намери след лека справка в интернет  Rolling Eyes

Сигурно е така, обаче в търговската мрежа предлагат само хартиени, дори и Денси, които са вносител на Зелмер. От белите антибактериални имах само 2 в кашона с новата прахосмукачка.

# 67
http://www.technomarket.bg/products/09061793/zelmer-01z014-st-turbo
Имам горната прахусмокачка. Действително по-добре работи с торбичките, токолкото с контейнера. Въпроса ми е , от къде си купувате оригиналните торбички?
http://www.densi.bg/index.php?menu=3&div=%D0%C5%C7%C5%D0%C2% … uct_id=1100020758
Тук намерих резервна кошничка, обаче без снимка и с оскъдното описание не се реазбира какво е. Ако има някой възможност и желание да разбере и ни информира, добре.

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 12:40 от ябълка

# 68
и в моя кашон има 2 антибактериални торбички, но аз преди да си я купя звъннах до Денси и ми казаха че имат точно такива - мисля за 3или4броя беше - цената е 12 лева. Аз имам същата като на ябълка и от техномаркет казаха, че поради големия интерес именно на този модел щели да заредят и от с-баг торбите/засега имат само от обикновенните хартиени/, но дали е вярно....  незнам.                                                                                                                                                          ябълка- това което наричаш кошничка е хепа филтър, но доколкото виждам не е за нашия модел прахосмукачки - нашите са с два филтъра хепа - входящ и изходящ - мисля че в Денси си ги имат , но трябва да си попиташ.

# 69
  • Пловдив
Ами в Технополис-а си има едни заместители на С-Баг (euro plus - z 7008), които не са на Зелмер оригиналните, но стават за моделите им. Германски са и са 4 за 10 лева. Пробвах една - става си точно ... Хепа филтър нямаха в момента, но уж щяли да заредят някога Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 21:24 от StanislavAngelov

# 70
торбичките ги има и в Метро, и аз съм със Зелмер Simple Smile)

# 71
Честита придобивка StanislavAngelovbouquet

Ние имаме такава:

http://www.electron.bg/product_info.php?products_id=23997&ma … 870&cat_id=32

Тази стандартна турбо четка, дали ще стане и за нашия модел? Rolling Eyes...и всъщност как "тупа"? Има отделен мотор ли..нещо не ми стана ясно..бихте ли ми разяснили? Praynig

# 72
Практически е най добре да се използва прахосмукачка с воден филтър. Оставям на страна комбайна Рейнбоу защото е доста скъпичак и не всеки може да си го позволи освен това отпадат разните му торбички и допълнителните разходи за тях и губене на време докато ги търсите я има я няма .Аз лично преди 5г купих прахосмукачка с воден филтър Елит , цената беше толкова колкото и зелмер с торбички.Много по лесно и практично е и по мързеливо само изхвърляш събраната в контейнера мръсотия в тоалетната изплакваш го и е готова за следващото почистване

# 73
И аз съм с прахосмукачка  Зелмер ..Много съм доволна..Някой може ли да ми каже как се почиства турбо четката..от космите..?

# 74
Момичета никой ли не знае как се почиства турбо четката във вас ми беше надеждата Grinning

Общи условия

Активация на акаунт