Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 81-ва тема

• 153 069
  • 730
  •   1
Отговори
Заповядайте в новата 81-ва  тема !!!

Моля ви използвайте бутона ИЗВЕСТИ , постове тип ЗАПИС пълнят 5 страници от темата.
Благодаря ви предварително!

Качване, намаляване на картинки и снимки.

# 1
  • забравих си мисълта...
Пепика. благодаря ти за  новата тема   bouquet!

Омайващ кекс

и още един

Punschroulade

Пуешко с ориз и зелен пипер                                                       Пушена пъстърва

Ябълков кекс

Най-обикновеният, но много вкусен сладкиш                           /   Schokoladige Rumkugeln

Банички със сирене и яйца

Момичета ще коментирам малко по-късно, че пак трябва да отивам до болницата.

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 14:44 от Venetta

# 2
Хайде и аз в първите редици на темата Peace. Затова ще се възползвам от случая да благодаря на всички вас, които създавате и пълните тези страници. Вашите изкушения са толкова невероятни и апетитни, че ме провокирахте и накарахте и аз да вляза в собствената си кухня Laughing Вярно е, че не се отчитам постоянно със снимки и че не съм такава майсторка като вас. Има неща, които може би никога няма да се осмеля да направя, заради левите си ръце. Но пък и това, което съм правила досега, благодарение на всички вас, е голям напредък за мен. Вчера след тутманика, малкия син каза - ,,мамо, искам всеки ден да си такава майка, готвачка hahaha,, а големият мъдро заключи - ,,дааа, най-накрая и ти се очовечи и започна да приличаш на другите майки hahaha,,

Така че, момичета, от все сърце ви благодаря за стимула, който ми давате, за мерака, който провокирате в мен да творя вкусотий и за това, че ви има

# 3
Рибена чорбица хапнахме сутринта  Blush имахме нужда следпразнично.

Пеп,   bouquet

# 4
Еййй и аз веднъж да оцеля първата страница  Wink
Пепика както винаги оригинално оформление Благодаря за темата   bouquet
mari_eta, ditsan,  Benita, Venetta,  Apr, еликсир,  Angellove, Madla, Леля Ог БЛАГОДАРЯ ВИ  Hug Heart Eyes 
Довечера ще ви чета подробно сега само си пускам пиленцето от почивните дни, че то мина половината седмица аз още не мога да се добера до форума  Embarassed
Пиле на бутилка - много ми харесва така и вече няколко пъти все така го правя

и естествено и аз да не пропусна най-накрая направих бутерките на labrex няма нужда да ви казвам, че са уникално вкусни, както всичко което тя предлага, опитайте няма да сгрешите

снимките ми са ужасни, но апарата ми е повреден и е голямо мъчение с него   Embarassed
До скоро ...  Hug Heart Eyes

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 14:41 от vesi_nn

# 5
При нас- Боб яхния

Пепика,благодаря!   bouquet
пеп-чо,твоите супи са балсам за окото!  Heart Eyes
Вени,нямам думи за тези красоти! Heart Eyes

# 6
  • не там където искам
Веси-нн много изкушаващо пиленце.
Пеп-чо рибената супичка е страхотна,и аз трябва да пробвам скоро.
Венета много сладки,много нещо кога ги изядате,да помагаме ако трябва?
Венита да отговоря за бухтите ако не е късно.Рецептата е много проста:1 яйце,2с.л.захар,1 ч.л. сода разтворена в 1 кофичка мляко,1 с.л. олио и брашно за получаване на гъсто тесто.Сипвам в повечко мазнина с лъжица.Пък ти можеш да споделиш за твоята рецепта   bouquet

Сега един кекс от снощи с много лоша снимка,но пък много вкусен,с парченца шоколад

и една шкембе чорбичка

# 7
  • ВАРНА
Извареничетата на Лабрекс

Пикантни скариди с оризови спагети

Пъстърва на фурна

с гарнитура от тиквички с нахут

# 8
Да се цопна и аз в новата темичка с първите ми трюфелчета Simple Smile

# 9
  • София
Баклавичка

# 10
Neda баклавата ти изглежда страхотно,по коя рецепта си я приготвила
иланг-иланг много интересно поднасяне на оризовите спагети с скариди Hug
еlenaa2 въпреки снимката си личи че чорбата и кекса са вкусни
delicate искам да те попитам дали слагаш брашно на яхнията
vesi_nn както винаги чудесни неща си ни показала  Hug
пеп-4o твоите супи винаги изглеждат чудесно ,относно ориза със спанак ,още се боря с него  Blush
Venetta благодаря ти за чудесните предложения и че споделяш рецептите си с нас  Hug

# 11
Тези не са приготвени от мен подарък са на мъжа ми..................това е всъщност  големи маслини пълни с  кайма и панирани...и много вкусни

# 12
Много ме сърбят ръчичките да се запиша в товата тема, затова публикувам един кус-кус отпреди два дни, който не мислех да показвам, ама пък нали е и уникален - първият ми кус-кус в живота Crazy

П.П. Пепика, темите винаги са супер, но този път направо ме уби - с този скорострелен охлюв, още се хиля...  Grinning

П.П.П. Venetta , ти доста време не се включваше и сега изведнъж като ги "изплющя" всички тези красоти, направо ме размаза, ще се удавя бе, жена, имай милост!   bouquet

# 13
  • София
И аз тук с една Турска баничка, която не съм си показала :  Peace

# 14
Здравейте и от мен в новата тема, много ефектно оформена отново   bouquet
Записвам се с някои неща от снощи
кьопоолу и салата печени чушки с ролца от раци и кашкавал

свински пържоли и пилешки шишчета

мини воловани по идея на Йоли и бутерки

млечни питки от сайта на Ева Тонева, които станаха на хамбургери за днешната закуска  Grinning

ето и десертите
сметанови сладки на Наталина и кокоски на Сладка хапка

тортата и парченце

и шоколадови бонбони трюфел с черен шоколад и уиски  Crazy

Венетта, страхотни неща си показала   bouquet
Веси, Иланг-иланг, много вкусно и разнообразно при вас  Simple Smile
Неда, баклавата е супер   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт