Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 81-ва тема

• 153 083
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
ЗИЧЕ, много пъстри и съблазнителни мъфини  bouquet
От мен един невероятен Вкусен постен сладкиш от Лабрекс

newsm44

# 646
  • Варна
От мен за вечеря салатка,пържоли и кюфтета на фурна.
На всички всичко е великолепно красиво и вкусно  newsm51

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 19:00 от megansg

# 647
ето малко снимчици и от мен:
палачинки с конфитюр:

палачинки с кашкавал и шунка :

салата:

пиле със зелен фасул:

пудинг ягода с настърган шоколад отгоре:

# 648
  • София
Смайли, ще ми дадеш ли рецептата си за кашкавалените питки ?

# 649
Ех,че изненада!Влизам да разглеждам темата и какво да видя......снимката ми от кюфтета по чирпански изтпосана и тук #Crazy Линк към снимките на това ястие.
Desiniko ,много моля да не използваш моите снимки .
По темата...както винаги тук е много вкусно  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 22:43 от nordina

# 650
  • забравих си мисълта...
Ех,че изненада!Влизам да разглеждам темата и какво да видя......снимката ми от кюфтета по чирпански изтпосана и тук #Crazy Линк към снимките на това ястие.
Desiniko ,много моля да не използваш моите снимки .
По темата...както винаги тук е много вкусно  bouquet  bouquet  bouquet

WOW....
А аз се чудех, къде съм ги виждала  ....

# 651
  • Пловдив
Desiniko НАИСТИНА ЛИ ТАЗИ СНИМКА СИ Я ПРИСВОИЛА И Я ИЗТИПОСА ТУКА ??? ooooh! ooooh!  
 БОЖЕЕЕЕЕЕ  ooooh! ДО КЪДЕ СТИГА ЧОВЕШКАТА НАГЛОСТ #Cussing out #Cussing out

Във ФБ вече цяла седмица се боря с една такава като тебе и тя най нагло продължава да краде снимки и рецепти и да се кичи с лаврови венци ако че ги е откраднала от хората...
Е те такива хорица не мога да ги разбера честно... Crossing Arms Crossing Arms

# 652
От мен един невероятен Вкусен постен сладкиш от Лабрекс

lu4a, когато му открих рецептата, сигурно две седмици само него правих, наистина е много вкусен и става почти от нищо. Много се радвам, че ти е харесал, чудесно изглежда! Heart Eyes  bouquet

И толкова много вкусотии, че няма да мога да изброя всички! Crazy Heart Eyes  bouquet  chef

Вкъщи пиле с картофки и гъбен сос, мекички от парено тесто и домашна торта с ябълков блат и  крем от сметана и ананас.

# 653
nordina Съжелявам много, че така се е получило аз нямах как да пусна моя снимка и пуснaх  в google изображения на тази гозба/рецептата е на Иван Звездев/ и тази беше първата снимка, която излезе- ето и сайта от който я взех:
http://e-kulinar.com/2010/06/08/%D0%BA%D1%8E%D1%84%D1%82%D0%B5%D … 81%D0%BA%D0%B8-2/

Ако този сайт е твой, тогава значи съм я откраднла от теб.  : newsm78

Зиче
Айде малко по-лекичко с обидите и тона да не разваляме вкусната тема. Не ти знам проблемите във ФК, но ...............?

Така или инъче махнах снимката за да не Ви дразни и не беше умишлено сложена за да "крада нещо си от някого" #Crazy

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 23:47 от desiniko

# 654
  • Пловдив
Зиче[/b] Айде малко по-лекичко с обидите и тона да не разваляме вкусната тема. Не ти знам проблемите във ФК, но ...............?
Няма айде по-леко .. когато използваш нещо чуждо за да представиш себе си  без да споменеш източника е кражба Stop
 Махнала снимката да не ни дразнила  ooooh! ooooh!Даже не си погледнала ,че Нанита е писала доло в този сайт и казва да свалят снимката и. ОХХХ  ooooh! ooooh!
Наистина ли не си на ясно какво си направила? newsm78

# 655
  • София
   Сега разбирам защо Ласи правеше намеци, че показваме чужди снимки, а не готвени и снимани от нас! Зиче, заменям кебапа за боба с ребърца  Peace!

# 656
   Сега разбирам защо Ласи правеше намеци, че показваме чужди снимки, а не готвени и снимани от нас! Зиче, заменям кебапа за боба с ребърца  Peace!

не, Тайне, Ласи си пишеше, че ползваме снимките на професионални готвачи и сайтове, не наши, това е друго.

desiniko, заглавието на темата е съвсем показателно какво се публикува. Ако нямаш снимка - има друга "отчетна" тема - Кой какво ще готви, която е без снимки.  Peace

Лабрекс, кажи за мекиците от парено тесто, моля  ooooh!

# 657
  • от точка К до точка С и обратно
Добър ден! За всички, които за пореден път нахраниха вкусно своите семейства по един голям   bouquet  bouquet  bouquet!(Реших, че заслужавате повече) Simple Smile
Днешната закуска - сандвичи с шунка и кашкавал

и снощното меню - салата

фарфале с морски дарове

тирамису

# 658
Днешната закуска - сандвичи с шунка и кашкавал

а нашата е сандвичи с луканка и кашкавал  Laughing

# 659
  • от точка К до точка С и обратно
пеп-4o, бих си дръпнала един и от вашите, но знам, че чиниите ви вече са празни:) Wink

Общи условия

Активация на акаунт