Раждане в “Света Марина”-Плевен или УМБАЛ "Плевен"-втора база?

• 120 516
  • 624
  •   2
Отговори
# 210
madnini ,непременно ще пиша,аз също замислям да е към края на месеца. Hug

# 211
аз ще раждам там след 2 седмици и ще ви кажа как е било  Hug Praynig дано всичко да мине добре  Praynig

# 212
Юли,леко раждане и здраво и пухкаво бебче на финала.Ти нормално или секцио ще раждаш?На мен ми се иска нормално ,но имам 2броя секцио и на 90процента ще е пак така.

# 213
Мерси  Hug а за раждането ще е секцио че съм със скъсяване и предна палцента и неискам да рискувам с нормално  Laughing сега в четвъртък съм на преглед при доц Стойков и ще се доуточним като имам повече инфо ще пиша Joy

# 214
За две години въпросът със свижданията може да се е променил , но поне когато аз раждах 2012, позволяваха свиждане по всяковреме ,но за кратко-максимум 15-20 мин.Главаната акушерка е с малко по стари разбирания и прави забележки на позастоялите се татковци  Confused.Но нещата може и да са се променили, леко раждане на всички Hug

# 215
Юли,ти при него ли се следиш,аз мисля да се консултирам с него, ще си запазя час.При мен засега бременността е безпроблемна,но бях бременна с близнаци,единия спря да се развива доста късно около 16сед,та затова ме следят с изследвания по -често,иначе да чукна на дърво се чувствам отлично,само където ми се появиха едни болки в бедрата.
 Тони,само татковците ли допускат на свиждане?

# 216
не, могат да идват и близки , но като че ли татковците по се застояват Laughing

# 217
ами не само ще раждам при него защото той доколкото знам не води консултаций по здр каса само прегледи а има екип от няколко док които му водят пациентиките  Close

# 218
Благодаря,Юли,това означава ли ,че мога да отида на преглед ,на частно при него.Моят доктор го познава,но не ми се занимава да му звъня да ми уговаря час,ще се обадя на регистратура и ще ги питам дали може да ме приеме за преглед,аз и за първи път отивам в клиниката ,малко и на оглед,обмислям да мина и през Авис Медика.

# 219
да можеш но ако искаш да си запишеш час трябва да е поне 2 сед по рано защото вечно няма часове  Peace а за авис медика аз съм лежала там клиниката е хубава но несъм доволна от лекарите  Peace

# 220
искам да питам някоя от мамите дали е раждала в Св. Марина при доц. Стойков и имаше ли разлика в цената от при другите лекари там много ми е спешно мерси Rolling Eyes

# 221
Аз вчера си взех час за доцента,имаше един свободен чак за 10ти декември.
Юли ,във фейса има група на света Марина,можеш там да попиташ,ще ти отговорят много бързо,но предполагам ,че няма разлика в цените.

# 222
мерси Мари най накрая се свързах с регистратурата и ме успокоиха че няма промяна и е 1100 лв  Crazy но много се притесних защото в понеделник ми е секциото и  #Crazy

# 223
Юли,стискам палци всичко да мине добре,да гушкаш едно пухкаво и здраво бебче.
Аз се чудя дали да не си взема среща и с анестезиолог или доктора ще ми обясни за упойките,защото искам да съм с опция обезболяване с епидурален катетър след секциото.
После да пишеш как е минало. Hug

# 224
задължително  Hug

Общи условия

Активация на акаунт