На следващия път ми държа тон още от вратата като влязох. Ужас, как да тръгна да раждам с нея, като настроението й е толкова променливо????? Вместо да ме успокоява, аз се чувствам напрегната при нея вече. При Вас как мина раждането във Втора база? Доста са го ремонтирали там, прилично е, нормални условия са за мен лично. Така, да споделя и моето мнение от "Света Марина" и от въпросната д-р. Гаврилова.
Обстановката в Марина е много приятна като цяло,лежах заради болничния и общо взето все едно си на хотелче.
Първо раждане ми предстои и ЖК ми водеше д-р. Гаврилова. Никаква информация,никакво обясняване, медицинската сестра(да е жива и здрава жената) ми обясняваше много повече от докторката.
Всичко е наред, с детето и с мен. 4 дена преди термина и след вагиналния преглед си измисли някакви си абсурдни причини, с което ме стресира и как на следващия преглед щяла да ми каже дали ще е секцио със сигурност (аз държа на естественото раждане). На следващия ден отидох на консумация при друга докторка и жената каза,че нямало абсолютно никакви основания за секцио!

И така сега ми предстои раждане във второ АГ ...