Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 435
 • Мнения: 244
Дали, това че съм решила да раждам там е правилното решение.....

# 436
 • Мнения: 2 241
За мен 2 пъти беше правилно.

# 437
 • Мнения: 244
Доволна си значи? Благодаря ти Simple Smile

# 438
 • Мнения: 2 241
Доволна съм, отношението е добро, грижите за мен и за децата ми бяха добри. Само от хигиената на тоалетните не съм съвсем доволна,  но мисля, че трудно може да ми се угоди в това отношение.

# 439
 • Мнения: 23
Здравейте, аз също ще раждам там при др. Партенов, но ми е любопитно понеже чета че всеки пише че ще е със секцио, та Ваш ли е избора или доктора така ви насочва?

# 440
 • Мнения: 2 241
Аз имах медицински причини. Когато бях в болницата имаше и нормално раждане на една жена. По принцип избора на секцио "по желание" е забранен в България.

# 441
 • Мнения: 27
Здравейте, аз също ще раждам там при др. Партенов, но ми е любопитно понеже чета че всеки пише че ще е със секцио, та Ваш ли е избора или доктора така ви насочва?
А при мен първото раждане е секцио и не ми се рискува...

# 442
 • Мнения: 2 241
Ами то си е така. Аз като бях бременна с втрото на края като чистех с прахосмукачката и се налагаше да приложа сила ме прерязваше ужасна болка на мястото на първото секцио.

# 443
 • Мнения: 244
Тони, по мои спомени отпреди дето сме писали и ти си началото на ноември или бъркам?

# 444
 • Мнения: 23
Искам да кажа че, сестра ми също роди там, много искаше естествено раждане, но тоновете на бебето бяха слаби и доктора се страхувал да не спре сърцето на бебето, беше преди 10 дни, аз искам да родя нормално, но имам опасения, че масово те насочват към секцио, сякаш им е практика...
На изсписването на сестра ми имаше още 4 изсписвания - всичките секцио, всяко от момичетата ходеше като робот.
Надявам се да не си измислят причини да режат наред, все пак секциото е изключителен стрес за бебето и не получава нужните му бактерии, като при нормално раждане.
Предстои ми началото на декември да родя, досега два пъти вече бях при Партенов, на 1.10 и на 15.10, каза че всичко е наред бебето, надявам се да не си измислят диагнози с които да пращат майките за секцио, само защото им е по-удобно да си работят на график и да организират дните си...

# 445
 • Мнения: 2 241
Оо измислят си, не се заблуждавайте. Едно секцио е 1 час и екипа си тръгва, а нормалното раждане колко е...как ще се вмести в оперативната програма?
Аз след първото секцио можех и да подтичвам на изписването, бях супер, но след второто един месец се влачих и ми болеше доста.
Все пак начина на раждне не е на всяка цена, трябва да се избере най-доброто за майката и бебето.
Чувала съм практиката в Англия вормалното раждане да е на всяка цена и определино е много лошо решение за някои жени.

# 446
 • Мнения: 23
Ами, дано не ми измислят нещо, Партенов каза, че за сега всичко е наред, но не сме обсъждали още начина на раждане на 31.10 съм на преглед пак ще видим...
Иначе ми каза, че присъства на всички раждания без значение нормално или оперативно!

# 447
 • Мнения: 244
Деси, а като цяло доволна ли си от него? Аз само веднъж съм се виждала с него.....и бях се ошашкала много....

# 448
 • Мнения: 23
Ioana_87, да доволна съм, професионализма си личи от далеч, няма място за сравнение с гинеколозите при които съм ходила.
Сестра ми също е много доволна, каза че по време на секциото е бил много съсредоточен и е нямало излишни приказки, тези които са и говорили са били акушерката, анестезиолога и неонатолога.
Отделно ги държал доста изкъсо, това са нейни наблюдения за периода в който беше там, тя роди в сряда и я изписаха в понеделник, каза че за всеки дискомфорт или въпрос, който имаш отговаряли и обяснявали много любезно. 🙂

# 449
 • Мнения: 244
А тя със спинална упойка ли е била? Мен ме плаши самото поставяне на тази упойка...но като цяло чувам, че анестезиолозите са добри там....Аз в четвъртък ще се видя с него...Първо раждане ще ми бъде и съм толкова страхлива и притеснена Sad

Общи условия

Активация на акаунт