Отговори
# 30
Здравейте, мами! Сега се сетих за една смешна случка, когато бях млада, млада кърмачка с първото детенце. Звъни се на вратата рано сутрин, отварям - съседката от няколко етажа по-надолу - носи една ракиена чашка и вика "Ти нали кърмиш? Я ми сипи малко, че ме боли окото, да си накапя кърма!" И аз  Shocked викам си, тя какво мисли, че имам канелка ли?!? Казах й да остави чашката, като накърмя детето ще й изцедя малко. Та така и на старите баби раздавах  Joy

# 31
А моята била вече "МОМА ЗА ЖЕНЕНЕ" пък още цока!

# 32
Една позната при разговор по телефона, от дума на дума стана ясно, че не съм захранила още.
Тя: Ама как така и сокчета ли не даваш?
Аз: Да, още ни е рано, пък и смятам да започна с пюренце от тиква Laughing
Тя: Само да ти кажа, че на комшийката детето е почти на година и сега се върнаха от лечение в болницата, т.к. повръща всяка различна храна от кърмата и докторът им казал, че е следствие от късното захранване ooooh! та внимавай да не повредиш и твоето  Crazy

# 33
Една позната при разговор по телефона, от дума на дума стана ясно, че не съм захранила още.
Тя: Ама как така и сокчета ли не даваш?
Аз: Да, още ни е рано, пък и смятам да започна с пюренце от тиква Laughing
Тя: Само да ти кажа, че на комшийката детето е почти на година и сега се върнаха от лечение в болницата, т.к. повръща всяка различна храна от кърмата и докторът им казал, че е следствие от късното захранване ooooh! та внимавай да не повредиш и твоето  Crazy

От неправилно или прибързано захранване може! Ама от късно, абсурд! Ако от кърма го е метнала на млечна кухня, няма да се учудя да е почнало да повръща!

# 34
"Ти мислиш ли, че има нещо полезно в твойта кърма, след като пиеш кафе, ядеш всичко, и си подложена на постоянен стрес - детето приема всичко това и после се чудиш защо ляга късно...."
................... колежките от работата ...............

"С това кърмене ще вземеш да го повредиш, дай го при мен аз да го гледам, че да не се сеща."............. майка ми  ooooh!

Tired .........

# 35
Абе, мислех си, че аз нямам бисери, и само ви чета, но се сетих един:

Бебето ми стачкува в края на 2-я месец, много се измъчих. Оплаках се на една приятелка, и на баба ми, а те: - Ооо, много лошо, бебето ти се отбива само!  #Crazy
Та така, вече 4м и 15 дни продължаваме да се кърмим....

# 36
  • София
"Ти мислиш ли, че има нещо полезно в твойта кърма, след като пиеш кафе, ядеш всичко, и си подложена на постоянен стрес - детето приема всичко това и после се чудиш защо ляга късно...."
Кравите на Нестле медитират, не пият кафе и пасат трева от друга планета.

# 37
  • София, св. Троица
Кравите на Нестле медитират, не пият кафе и пасат трева от друга планета.
hahaha

offtopic Като я гледам тая реклама на Нан2 и много се ядосвам и си мислех да ги питам...аз като кърмя вече 8 месеца дали не трябва да спирам с тая кърма и да давам Нан 2, все пак там има живи Бифидус... newsm78

# 38
Чета ви с интерес..  bouquet
Покрай мен са все кърмачки, така че и изцепките са кът..но едно ми се е запаметило:

"ма как ще го кърмиш права  #Crazy  (аз седнала на дивана, той си се обслужва) , така ще ти увиснат циците Rolling Eyes "

Явно трябва на челна стойка да го кърмя..за да са ми вирнати  Mr. Green

п.с. иначе имам пълната подкрепа на фемилито...даже и дядо му тактично ме моли "поне до три годинки да бозае, както съм бозаел и аз"  Mr. Green

# 39
  • Добрич
Покрай мен няма още изцепки, но искренно се смея на абсурдните реплики

"ма как ще го кърмиш права  #Crazy  (аз седнала на дивана, той си се обслужва) , така ще ти увиснат циците Rolling Eyes "

Явно трябва на челна стойка да го кърмя..за да са ми вирнати  Mr. Green
това е много яко  rotfImao smile3532
ето в същия дух едно клипче http://vbox7.com/play:e6a38700&al=1&vid=78344  Joy

# 40
даже и дядо му тактично ме моли "поне до три годинки да бозае, както съм бозаел и аз"  Mr. Green

и това е хубаво Simple Smile, хайде, дано да има повече такива дядовци!   bouquet

# 41
Още не съм била жертва на супер безумна реплика, само няколко пъти чух да го кърмя докато може, че скоро като му поникнат зъби и край  hahaha . И няколко учудени погледа при информацията, че още не е захранен. Свекърите от 3-ия месец всяка седмица питат не е ли захранен вече, но взеха да се примиряват. Май разбраха, че ако на 6 месеца носи дрехи за едногодишни явно не е умрял от глад  Thinking . Но мога да се отчета с един форумски съвет:
- Да се цеди на празен ход с помпата 1 седмица преди раждането ( в случая става въпрос за секцио) и така още на следващия ден след раждането ще потече коластрата  Joy (иначе ще я чакате месец-два  Naughty ). Горното придружено с любимото обтриване на зърната с хавлиена кърпа  Mr. Green .

# 42
  • последна надежда
Аз съм легнала на леглото, а Марк на 10м обикаля покрай леглото, спира се до мен и рови под блузата за цица. Влиза майка ми и възмутена му се кара: "Не те ли е срам! Голям мъж си вече за цица!"

Водя Марк по спешност до педиатрията с алергичен пристъп. След като го прегледа, докторката ме посъветва да се ориентирам към отбиване. Кърмата ми била само вода и му товарела стомахчето. На 10м той трябва да има 4 хранения и само едно от тях млечно. Във форумите пишело да се кърми до 2г, но това не било полезно. На 1г трябвало да тежи 12кг, въпреки че е роден 3кг.

# 43
Аз съм легнала на леглото, а Марк на 10м обикаля покрай леглото, спира се до мен и рови под блузата за цица. Влиза майка ми и възмутена му се кара: "Не те ли е срам! Голям мъж си вече за цица!"

Водя Марк по спешност до педиатрията с алергичен пристъп. След като го прегледа, докторката ме посъветва да се ориентирам към отбиване. Кърмата ми била само вода и му товарела стомахчето. На 10м той трябва да има 4 хранения и само едно от тях млечно. Във форумите пишело да се кърми до 2г, но това не било полезно. На 1г трябвало да тежи 12кг, въпреки че е роден 3кг.

Брех,каква неука докторица,не знае, че не само не е полезно, ми и вреди...  ooooh!

# 44
Запис  Mr. Green
За съжаление на мен никой не смее да ми каже нещо безумно за кърменето  Twisted Evil Twisted Evil
и аз си мислех, че ще ме подминат абсурдните реплики, но днес ми казаха, че кърмата ми е отровна, защото покрай здравословни проблеми с каката, произвеждам много адреналин... и заради това и малкото се е обринало по крачетата, а не защото омлати два домата. Нормално децата не се обриват от домати... а от отровно майчино мляко!  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт