Отговори
# 585
  • в Надежда-та
Мн е тъжно да чуеш подобни коментари.....при това от лекар Tired

# 586
  • ул. "Мечтание"
Днес срещам позната лекарка тя ме пита дали кърмя, аз казвам - да.
Тя: толкова се зарадва, Браво Браво, ама през ноща нали не суче?
Казвам суче два пъти.
Тя:Олееееееееее ама  ти така как ще ти се събере кърма за сутринта, няма да имаш какво да му дадеш.
Аз за да не разтройвам жената казвам:
Аз през нощта само от дясната кърмя, в лявата събирам за сутринта     
На което тя ми отговаря: Ааааааааааааааа така може

Майкооооооооооооооо!!!  smile3532 smile3511  nnnuu

Тая педиатърка сигурно не знае, че двете гърди са като скачени съдове!  Joy

Не ми се мисли как са слушали лекциите си тия хора...
Дето имаше един виц: "като се знам какъв съм електротехник ме е страх да ида на зъболекар". Rolling Eyes

# 587
Мн е тъжно да чуеш подобни коментари.....при това от лекар Tired
Отдавна вече не ми е тъжно, ще ви кажа нещо, след като започнах да се интересувам от кърмене много хора а и много лекари изгубиха авторитета в очите ми.
Защото много глупости чувам, не ме обиждат не ме засягат просто всеки път се замислям за момичетата които са доверяват на лекари и педиатри.
Нощни очи тя тая не беше педиатър, ама все пак и аз не съм, даже и медицина не съм учила от общата култура знам Joy Joy Joy Joy Joy
Аз и половината не пиша тук което чувам.
Ето ви още един пример.
Разговор с лекар пак
Даваш ли вече сокчета?
Аз: Не
Ами трябва да започнеш по малко с ябълка на ренде ........
Аз: няма да давам сокчета
Добре какво ще даваш?
Аз: Първото което мисля да дам това най вероятно ще е картоф.
 Shocked кога ще го даваш?
Аз: Детето ще ми покаже, ама най вероятно след шестия месец.
Вода поне нали му даваш?
Аз: Не
Ама ти вероятно действаш по "американска теория" (не знам какво имала предвид)
Само че имай предвид че те там не дават вода на децата ама те ядът по хидратирана храна

Последна редакция: вт, 28 юни 2011, 10:46 от г-жа Стихийно бедствие

# 588
  • Бургас
Сигурно вода тече от хляба им  Mr. Green
или пък чушките им дето растат направо забити в течния тор, уф че ужас!
А за тия коментари, аз като ги чувам още от сега и ми е смешно, но гледам да се сдържа, че нямам никакъв опит още, после много ще ме забавляват като мога от опит да коментирам...

# 589
 Joy Очевидно е, че американската кърма е по-хидратирана от българската! hahaha

# 590
Joy Очевидно е, че американската кърма е по-хидратирана от българската! hahaha

Тогава всички към хАмерика-та, та да ни се хидратира кърмата и да не обезводним дечурлигата  Mr. Green

# 591
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Естествено, че им е по-хидратирана храната, съответно и кърмата! Те хамбургерите и полуфабрикатите са супер хидратирани! Хубавото е, че вече и ние можем да се похвалим с добре хидратирани пилета, например, та не се плашете - ще ги стигнем хАмериканците!  Mr. Green

Иначе и на мен гинеколога ми каза, че след 1г кърмата не била хранителна, аз обаче много спокойно и твърдо му заявих, че е екстра и той просто млъкна. Явно видя, че с мен е безсмислено да се говори.  Mr. Green

# 592
  • София
Моята гинеколожка май не е правилна думата, ама карай последният път, преди няколко месеца, пак ме похвали, че кърмя. Както се каня скоро пак да я посетя, дано не падне и тя в кюпа на ръсещите бисери!! Simple Smile
В Америката ще да е различно атмосферното налягане и оттам - различно хидратирана кърма...! Wink

# 593
И аз редовно чувам, че не е хранителна вече кърмата. На това обикновено отговарям:
Разбира се... той яде и обща храна, а сукането му дава много други неща, които в манджта ги няма. На това досега, не се е намерил някой да се пробва да опонира Mr. Green

# 594
Сестрата на мъжа ми цитирам,
Ох добре, че родих в България, че нямах кърма след секциото. Чак на петия ден потече млякото и трябваше във ваната да го изстисквам.
Ти Ралфито няма ли да го отбиваш вече, така не можеш да пиеш и пушиш  #Crazy

# 595
  • Бургас

Ти Ралфито няма ли да го отбиваш вече, така не можеш да пиеш и пушиш  #Crazy

Поне е била честна макар че ставайки въпрос за нея самата е използвала досадното "Нямах кърма"...

# 596
аз днес пак чух много сериозно и "компетентно", но за сметка на това "обосновано" и  категорично: "Ооо, време е вече" (разбирайте - да отбивам кърмак на 1г. и 8м.)

# 597
аз днес пак чух много сериозно и "компетентно", но за сметка на това "обосновано" и  категорично: "Ооо, време е вече" (разбирайте - да отбивам кърмак на 1г. и 8м.)

ми айде де, кво чакаш, кърмата ти съвсем нехранителна ли да стане или детето да развие едипов комплекс Mr. Green

# 598
  • Бургас
И мен снощи свекъра ме попита няма ли да отбивам малкия вече, голям е на цяла 1 година.  Wink Свекърва ми едно време ги кърмила по 9 месеца децата.
Явно съм закъсняла с цели 3 месеца, ама мисля да се помотам още малко. Laughing

# 599
  • Бургас
Ами голям е, годеж не правихте ли вече? ooooh!

Една позната ме пита: "И докога смяташ че ще кърмиш"
А аз й отговорих "Докато порасне да каже "Искам кафе към млякото"
Тя не разбра скритата ми ирония и се посмяхме заедно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт