Отговори
# 600
  • ул. "Мечтание"
Нощни очи тя тая не беше педиатър, ама все пак и аз не съм, даже и медицина не съм учила от общата култура знам Joy Joy Joy Joy Joy

Педиатър-непедиатър - лекар е! Това са елементарни неща! Учат се сигурно още в 8 клас, какво остава за медицински университет! #Crazy Срамота е лекар да не знае устройството на женските гърди, как правят кърма, как действат хормоните и прочие неща. И после тия ще ни лекуват... Кошмар!  ooooh!

То явно ние българките сме с някаква особена биология и физиология! Ни можем да раждаме, ни да кърмим! Трагедия!  Naughty Laughing Outta Joint

# 601
Ами голям е, годеж не правихте ли вече? ooooh!

Една позната ме пита: "И докога смяташ че ще кърмиш"
А аз й отговорих "Докато порасне да каже "Искам кафе към млякото"
Тя не разбра скритата ми ирония и се посмяхме заедно Simple Smile

На този въпрос отговарям: "още дестина минутии " Wink

# 602

newsm62  Много готин лаф, трабва и аз да почна да го използвам.Напоследък все ме питат до кога мисля да кърмя и вече взе да ми става досадно.Като кажа до когато иска и се почва.....смеят  ми се и отвръщат, че съм била много млечна, като крава съм била и ей такива глупости.И то все близки хора. Crossing ArmsМай е време да си съставя един репертоар и да затапя питащите  Crossing Arms
Други идеи? Whistling

# 603
  • София
deni_den , има едни блузки, не знам дали тук се показваха, с надпис "Не е ваша работа докога ще суча!", или нещо подобно. Може да пробваш ефекта на така облечено дете върху околните... Wink

# 604
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
deni_den, заповядай и още!

# 605
  • Бургас

Joy Joy Joy

Oхх, какво да кажа. Не знам защо тези дни сума народ се е втрунал да ме пита до кога смятам да кърмя.  ooooh!
Най-новия ми прякор е "кравата Милка".  Да се смееш ли, да плачеш ли не знам. Rolling Eyes Laughing

# 606
Благодаря, не ги бях забелязала. Heart Eyes
лято! имаме си от нея  Wink

# 607
  • София
Обличали ли сте я вече? Интересно ми е има ли някакви коментари. Simple Smile

# 608
Случка,
Казвам аз как моят шушон е почнал да ме гони из леглото ако се преместя и получавам отговор:
Ау, трябва да го отбиваш, че е почнал да разбира  Joy smile3532

# 609
 Laughing Той е разбирал още откакто се е родил, ма не е можел да се движи!  smile3534

# 610
Вчера бяхме на гости на бабата на моя мъж и тя разправя как е отбила майка му преди 50 и кусур години, когато е била 6-7 месечно бебе през лятото  Laughing . Бебето повръщало и вдигало температура. Завели го на лекар (селският, който от всичко разбира  Wink ) и той попитал дали бебето се  кърми. След като получил положителен отговор казал, че именно затова детето повръща и вдига температура, защото кърмата се е вкиснала през лятото  Joy и затова трябвало баба му на мъж ми да приключи с кърменето - кърмата била се вкиснала в гърдите  Joy .

# 611
  hahaha
кърмата била се вкиснала в гърдите  Joy .
ще вкисне, я. Замислям се за хладилен сутиен. Трябва да са изобретили вече! Joy

# 612
  • София
Хм, през зимата пък да не ги заболи гърло от студената кърма, и то не си е работа... Thinking

# 613
  • Бургас
Хм, през зимата пък да не ги заболи гърло от студената кърма, и то не си е работа... Thinking

Затова и ние с мъжО за края на август го проектирахме. Хем се разхлажда вече, хем студа е далече. Тъкмо на 3 месец като захладнее ще се отбиваме. Стига толкова!

# 614
Нищо чудно, преди 50-тина години, комай май, е бил пик-а на анти кърмаческата пропаганда. И баба ми е кърмила 7 месеца, "че то вече е човек, как ще суче?!?!" ...Обаче същите тези баби, най вероятно са сукали по 2-3 години, че някои и повече. Впечатли ме един психолог (съжалявам, че не му помня името) на видима възраст около 60, който разказа в едно предаване, как помни, че дърпа майка си да се прибират за да суче. Значи е бил достатъчно голям, първо за да помни и второ, за да знае, че това се прави в къщи. И той разказваше в това предаване, че е против теорията, че не било добре за психиката дългото кърмене, като даваше себе си за пример Simple Smile!

Анито, браво!!! Само така... няма да имаш никакви грижи с неуместни съвети и забележки. Хем и колко проблеми ще си спестиш... Outta Joint
 hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт