Отговори
# 720
Преди няколко дни една възрастна жена с много жален глас ми каза: "Ох, много ми е мъчно като те гледам как го кърмиш! Много ми е мъчно за тебе!!"  Shocked Laughing
  Казах й, че ми е приятно и няма какво да й е мъчно, а тя пак: "Ама той е вече на година и половина, кърмата ти не е хранителна вече! Ох, наистина ми е мъчно за тебе!"

Joy

ох и мен ме съжаляжат много тези дни, " толкова е топло, а ти кърмиш и си бременна - ужас, защо се тормозиш"  Crazy

# 721
  • Бургас
sunrise7, що не й каза, че ти я съжаляваш за ненормалното женско поведение  Crossing Arms

# 722
  • последна надежда
Ааааа нищо не разбираме ние! Когато детето е родено много едро няма нужда да се кърми! Така и така няма да му стига кърмата, за какво да се мъчи да пробва горката му майка.

# 723
Преди няколко дни една възрастна жена с много жален глас ми каза: "Ох, много ми е мъчно като те гледам как го кърмиш! Много ми е мъчно за тебе!!"  Shocked Laughing
  Казах й, че ми е приятно и няма какво да й е мъчно, а тя пак: "Ама той е вече на година и половина, кърмата ти не е хранителна вече! Ох, наистина ми е мъчно за тебе!"

Joy

Ох, как ме ядоса това изказване. Заслужава да получи отговор, "аз пък те съжалявам теб , че нищо не разбираш от кърмене".

# 724
  • София

Joy

Ох, как ме ядоса това изказване. Заслужава да получи отговор, "аз пък те съжалявам теб , че нищо не разбираш от кърмене".

И тя бабата ще си разплете чорапите, щото не разбира нищо от кърмене.

# 725
Доживях!!!

- Кърма имаш ли?
- Да, имам, защо?
- Понеже на кравата млякото в началото дава от 7 л една буца сирене, а като отрасне теленцето, става 200 гр сирене от 7 л, значи и твоята кърма след седмия месец вече не е хранителна."

Жива да не бях!  Shocked Shocked Shocked

# 726
Ааааа нищо не разбираме ние! Когато детето е родено много едро няма нужда да се кърми! Така и така няма да му стига кърмата, за какво да се мъчи да пробва горката му майка.

да това го чух миналото лято от една баба ,а обяснението на щерката беше много по различно....но те си знаят все пак детето си е тяхно Sad
Доживях!!!

- Кърма имаш ли?
- Да, имам, защо?
- Понеже на кравата млякото в началото дава от 7 л една буца сирене, а като отрасне теленцето, става 200 гр сирене от 7 л, значи и твоята кърма след седмия месец вече не е хранителна."

Жива да не бях!  Shocked Shocked Shocked
това е уникално  #Crazy #Crazy #Crazy

# 727
Доживях!!!

- Кърма имаш ли?
- Да, имам, защо?

Уникална логика  Joy !  То, че на някой хора им е трудно да мислят е ясно, ама защо си правят този непосилен труд  Joy

# 728
  • София
Доживях!!!

- Кърма имаш ли?
- Да, имам, защо?

Много добро  smile3532....

# 729
Здравейте! wavey
Все чакам някоя готина реплика, с която да се "запиша" в темата, че все я губя, но нещо не са ми се случвали, сигурно много лошо гледам...   Twisted EvilMr. Green , понеже все още си кърмя където ми падне...

След няколко дни сме на консултация и вече незнам какво да отговарям на редовния въпрос: "Само не ми казвай, че още кърмиш?!"... Мисля да поизлъжа вече... Ааман!  Grinning

# 730
А от вашето мляко по колко кг сирене правите   chef
Елсън, измисли нещо оригинално, като от сорта: "ми не, почнах да подквасвам сирене и извара" Wink

# 731
  • Бургас
Елсън ,верно подквасвай, ми криза е, пък и само на кърма ли я карате, малко разнообразие със сиренце Wink)))
Доживях!!!

- Кърма имаш ли?
- Да, имам, защо?

Жива да не бях!  Shocked Shocked Shocked

Уникална логика  Joy !  То, че на някой хора им е трудно да мислят е ясно, ама защо си правят този непосилен труд  Joy

ЧЕ И НАС МЪЧАТ НА ТОВА ОТГОРЕ!

# 732
  • ул. "Мечтание"
А от вашето мляко по колко кг сирене правите   chef

20 палачинки!  Joy Joy Joy

# 733
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Една статийка?  Mr. Green
 Заповядайте, да се порадваме дружно на доц. Маринова: Защо кърмачетата имат нужда от вода! Вътре има голямо разнообразие от забавности, като безполезността на кърмата след 1 годинка и тн., но пък е пълна с научни факти!  Mr. Green

# 734
  • София
Колко лъжи на едно място!!! Да интерпретират твърдения по свое усмотрение.  И да твърди, че тези пепоръки не били от медицински лица или били от хора седящи зад бюро, това пък е хептен лъжа

Много съм обидена, защото тя изопачава твърдения, които и аз подкрепям, значи изопачава моята гледна точка. Да си нагласява информацията така, че на нея да й е удобна за писане.

Ива Дойчинова също изказа грозна лъжа - майки кърмели над 3 години, твърдели, че даването на вода било опасно през цялото време на лактация!!!! Как грозно лъже тая женаааа! Никак не й прави чест.

Не съм, развали ми деня.

Общи условия

Активация на акаунт