СЕПТЕМВРИ 34

• 28 781
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
  • sofia
Аз ще стигна още по-далеч в признанията си. Освен, че явно съм си за психиатър, напоследък даже обмислям реалното посещение на такъв. За начало мислех да поговоря с личната ми лекарка, да я замоля да ми изпише някви розови хапченца. Спря ме грипната епидемия и голямата възможност да лепна нещо, докато чакам на дъългата опашка пред кабинета. Приятелка ми препоръча да пия магнезий. На нея много добре и действало на нервите. Пия, ма на мен нещо не действа...Чувствам се уморена, постоянно креща "НЕ", но дребният по-често не ми обръща внимание, будя се в ранни зори и въобще, показвам явни признаци на депресия. Мрън и ку ку!

# 196
Кришка, не откачай, моля тЪ  Laughing Ми ако имаш две? Прави си успокояващи чайчета, давай дребния на някой, ако има на кой, дишай дълбоко и чакай да минат ужасните 3 години, после ще стане човек, ще го заблъскат други периоди, теб на ново нервата и така.... Crazy

# 197
  • София; Дружбето
Да бе, ужасните 3, те край нямат вече 4 години Crazy Кришка, споко, не си единствена, вервай ми. Аз крещя от как се е родила Миша, а преди това бях такова добро и миролюбиво същество Blush Съвсем серизно. Но, никой не си избира родителите
Ся ще се опитвам да приспивам, че да обърна внимание и на бате

# 198
  • София
Надина  Hug много полезно четиво...
Иначе и мен ме пишете в групата за психиатъра... Mr. Green От миналата седмица няколко пъти го пляснах по ръчичките...е не издържах...Ходи и разнася сока със сламката и изведнъж решава, че трябва да обърне сока и да търчи и го виждам, че го прави нарочно....нали се сещате какви дири се оставят от сока. От месеци ходя обяснявам, бърша обаче напоследък го прави с оня хитър поглед дето..направо си ме предизвиква...Ииии много добре си разбира, че не трябва да се прави, защото ме поглежда, свива си ръката както аз му се карам и после за секунди следва разливането на сока...Нещата при мен се изострят около цикъл..всички ги правя на пух и прах и после ми е гадно...Определено и аз бях добра и не крещях...ноооо след като Ангел проходиии, нещата са неузнаваеми...дори и аз се дразня понякога, а Кати ме имитира, което никак не е възпитателно...но тя крещи на куклите естетвено...и на Ангел, защото там ревността си продължава с пълна сила...От оня ден промених тактиката...но незнам дали това е верния подход....Аз редовно си чета във  Консултация с  психолога...допадат ми отговорите на въпросната психоложка ...
ЗА мен периода от 1 до 2 годинки си е тегав...За после незнам , явно си е до дете...
Уфф и забравана съм станала..Кришка  Hug добре си дошла...

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 20:51 от EmiR

# 199
  • София
Ходи и разнася сока със сламката и изведнъж решава, че трябва да обърне сока и да търчи и го виждам, че го прави нарочно....нали се сещате какви дири се оставят от сока.
Никола е същият гад. Само че той си пълни устата със сок и после го плюе по пода или по дивана Twisted Evil Направо ми иде да го сплескам в такива моменти.

Иначе аз отдавна съм за психиатър, Цвета може да потвърди след съвместния ни престой в болницата Crazy Свекър ми е психиатър, та ако решите можем да си сформираме група за подкрепа и да ни наглежда Mr. Green Та ,Кришка, съвсем сериозно, ако си решила мога да те пратя при него. Той и без това живее през два блока от нас.

# 200
  • Габрово
Като заговорихте за психиатри, та и аз да се включа в групата на психопатките. Редовно крещя по децата,а голямата я и пошляпвам понякога, но аз пък и никога не съм била спокойна натура. Отдавна обмислям да пробвам есенциите на Бах, защото има доста подходящи за разни психични състояния Crazy

Рая вече е тотално отбита- бая безсънни нощи и болки в гърдите имаше, но с чай от салвия си реших проблема накрая. Най-хубавото е, че вече прояде като хората и даже чак се плаша от апетита й- то акто беше такава злояда и някак ми е странно сега. За сметка на това пък стана супер лепка и постоянно е вкопчена в мен- навярно   е приела отбиването твърде лично и се страхува, че може да я изоставя Rolling Eyes

И да не забравя- честита бременност на Стефи и здраво и пухкаво бебче!

# 201
Соник,като гледам опашка ще заформиме пред кабинета Joy
Кришка,уелкъм Hug
Момичета,да знаете които пазарувате в ДМ в събота всичко е -15%,памперсите са 24,2 на памперс,пуфиса 25лв с подарък кърпички и с отстъпката идват 20-21лв,което евтинко ми се види на фона на 25-27-29лв. #Crazy

# 202
Добро утрооо !!!

# 203
Добро утро!
Ивилда,тенкс Grinning
Много спите,къде сте всички newsm78Дани пак скокна в 4 да си играе та до 6,пак съ м като утрепана,ако ида на Соник при свекър й сигурно ще ме вкара в специализирано заведение Crazy

# 204
  • sofia
Добрютро и от мрачно, мъгливо Борово!
Ивилда, мноогоо апетитно кафенцеее! Йее!
Стефи, честита радост!   bouquet Желая ти лека и неусетна бременност!  Hug
След консултация разбрах, че магнезият трябва да се понатрупа в тялото, за да се усети ефекта. Знам ли, като го дръннах тази сутрин, сякъш по-спокойна се чувствам. Соник, мерсаж за офертата, но мож и да ми се размине профес. помощ.  hahaha
Инък, Пецата се развива усилено. Изведнъж се сдоби със сума ти зъби, научи се да маха за чао, да показва на колко е години, колко гооляям ще порасне, а баща му го научи да показва, колко дебела е майка му... Laughing
Попива, като гъба. За сега обаче, кара на жестове и мимики. В говоренето хич го няма. Дай, дай и Да, обикновено, докато аз крещя"Не!", ето това е речникът му. hahaha

# 205
  • София
Добро утро мацки!
Ивилда...екстра кафенце...Иначе поредицата ог книжките и ние ги имаме още от Кати...много ги харесвам...а са и здрави все още...АНгел разнася тая за колите...и само бръмчи...
Ангел също скокна в 4 часа, но го натиснах и спа до 7...сега мрънка и му се спи и ще го слагам след малко...
Магнезий пиех последните месеци от бременността...нещо за мускулите / крампи на крака/и против контракции...Останало ми е още една опаковка, да взема и аз да се пробвам  Wink, може да стана пак блага и добра  Mr. Green

# 206
Добро утро!
Кришка, верно магнезият действа като се понатрупа. Като бях бременна в началото зверски се бях депресирала, в последствие заради крампи ми изписаха магнезий и след известно време, дали защото той подейства, дали защото вече се запролети и изобилието от слънчева светлина си свърши работата или просто свикнах с мисълта, че ще ставам мама и ще се справя при всички положения или поради съвкупност от всички фактори взех, че се измъкнах от дупката. Сега пак ми е депресивно-в унисон със сивото мъгливо време и еднообразието у дома...За капак съпруга ми имал неблагоразумието да стане поръчител и сега и чужд заем се оказа, че трябва да плаща...Но нямам право да се скапвам и уж се държа. Преслав някога ме докарва до лудост, но в следващия момент ми става един миличък-няма как да му се ядосвам дълго и определено положителните емоции около него са в повече. Каката здраво я мъчи пубертета. Но има моменти , в които съм изключително щастлива и горда с постиженията и и така....Явно трябва да има и лоши моменти, за да ценим хубавите неща, които ни се случват.

# 207
Здравейте и от мен!
ivilda, наистина страхотно кафенце  Hug

Очаквах с нетърпение утрешния ден, да заминем при майка ми и баща ми, малко разнообразие, помощ.....обаче току що ме сюрпризираха, че и двамата са хремави. Емоционално се сдухах.

И аз имам дни, в които много викам по Ива, няколко пъти и по дупето съм я тупкала - няколко пъти успява да пусне пералнята /празна/ и няколко пъти миялната /съответно с току що изсушени чинии/. Е, направо губя равновесие. Знам, че е малка и не разбира какво точно прави, но.... гледа ме в очите и натиска бутоните.

Анита, valkata78, kri6kami6ka, благодаря ви за  пожеланията Hug 

# 208
Мерсаж за кайвето  bouquet

Въпреки късния час имам отчайющая нужда от него....Тежка нощ беше, Боян, Калоян, единия се въртя, другия рева, и това от 3 до не знам колко.....За капак ММ ми оставил наследство и подарък за сутринта - не завел Коко на градина и той се поулял със съня и тотално изтървал часа за водене в градината....Днес с двамата в дома...

За боя и пошляпването винаги съм си признавала, че Коко много го удрях и то от дребен съвсем, за сметка на сега...Не искам да кажа, че боя в невръстна възраст е помогнал детето да е цвете като порасне...Просто бях с по-малко нерви и не бях чела толкова. Възпитавах с идеята, че това дребното не може да е по-инатесто от мен и не то, а аз командвам парада и каквото кажа, трябва да стане на секундата и веднага.. Сега на Боби не с1е нервя толкова, но това не означава, че вече не е отнесъл няколко шамара през ръцете и дупето, включително и няколко разтърсвания, като беше в периода на непрекъснатото мрънкане. Леле само по писането може и да ме приберат от социалните за лабилност на психиката. Тц, тц...

# 209
Радвам се че ви харесва кафето  Party!

И аз се карам на Алекс, ама то си е нормално според мен , те правят само бели ... както казва една позната - ти искаш да седи и да плете ли ? т.е. сега им е времето и е така  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт