Интересна тема сте подхванали. Аз определено не съм най-търпеливата майка. Изблиците ми са насочени главно към каката, но и малчото го отнася все по-често. Явно в момента са в период, в който се опитват да разберат къде точно са им границите на позволеното. И той като всички други ме гледа в очите, подхилва се и пуска дистанционното в кофата (и т.н.).
Понякога си мисля, че съм ужасна майка, особено след като съм се навикала на някой от двамата, в такива моменти ми иде да се затворя в спалнята и да си отрева
Аз предлагам да направим едно дружно гледане на Сексът и градът - втора част, там има един ммного подходящ за такива като нас момент (който го е гледал може да се сети)
.Ивилда, страхотно кафенце, ммм, чак ми идеше да топна пръст в пяната...
Ние имаме покана утре за гости в Пловдив, но няма как да стане, много хора ще се съберем и няма да има място за нощуване... А няма как да оставя децата точно сега, мйка ми е заета с една чуждестранна делегация в енйното учиище...
Което ме подсеща да ви поканя - днес се открива 20-ТИ ЮБИЛЕЕН МФМИ "СУРВА" - ПЕРНИК 2011 Изживяването е страхотно! Само не водете децата, че след първия й фестивал Невена (тогава на 2 години и малко) се стряскаше насън почти година, отказа да спи сама и накрая ходихме дори куршум да й леят

Чакам с нетърпение пролетта и лятото, че да сме навън поне