СЕПТЕМВРИ 34

• 28 795
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Аз пък не разбирам в това време как не си ходите на гости, децата ви са на еедна възраст, събирайте се , хем те сами ще се гледат хем вие ще разнообразявате. Втоя грип и студ не се стои вкъщи  Confused
Че какво му е на времето, ние всеки ден преди обяд сме навън. Следобед пък чавето спи, вечерта се прибира таткото и не остава много време за гости.

Никола се сдоби с цепната и подута устна сутринта Rolling Eyes Качваше се на пързалката, но платформата се оказа заледена и той се пльосна право по лице.

Аз предлагам да направим едно дружно гледане на Сексът и градът - втора част, там има един ммного подходящ за такива като нас момент (който го е гледал може да се сети)  Crazy.
Аз съм навита Mr. Green И без това иначе едва ли ще отида да го гледам.

# 226
  • София
Привет!И аз мисля, че бяха колики, но не съм давала нищо ново.Той имаше много силни колики до 1 г.,  но напоследък са рядко и не такива силни.Не знам какво става пак. За пляскането и при нас се случва понякога и после се чувствам ужасно.И аз бях спокойна преди, а сега съм кресла Tired. Общо взето аз съм лошата, защото мъжа ми не му се кара за нищо/дори когато го е хапал до кръв/.Малък бил и не разбирал.Според мен си разбира много добре и пробва до къде е позволено всичко.Много ми е трудно като ме ядоса да броя до 3, 5 или 10.
Ние също всеки ден излизаме, че иначе не се издържа.

# 227
Здравейте!
В последно време и аз често пошляпвам по памперса, но таткото и той се включва тези дни. А преди това ми се чудеше какво съм се ядосвала толкова, а сега като си постоя вкъщи ooooh!. Не се чувствам хич добре от този факт, ама като те гледа и прави белята не върши работа само викането и заплахите. Но незная как да се справя на моменти! Скоро се надявам да намалеят тези случаи!

# 228
Надявам се да не посегна. Ръмжа, когато трябва да викна. Тъкмо, защото разбират моля, обяснявам с мек тон. Забелязах, че като викна не знае какво да прави и пак твори глупости. На 20-я път има ефект. Например : "С. седни на стола, моля". Веднъж, втори, трети път. След седмица повторение и отиване до стола не се стои изправена на него вече.
Не съм и няма да бъда перфектната майка, но мразя викането, карането, късането на нерви по едногодишно. Надявам се да ги запазя до тийн възраст.
Напомнете ми горното като се появи второто  Mr. Green

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 19:03 от Niki1

# 229
  • София
Бебешондел и какво викаш днеска за първи път сама с децата...Ха честито  Wink
За гостито - примеме и ходим само при здрави, което напоследък е рядко..Ама на седмица веднъж си имаме гости де, но предпочитам да излизаме навънка, та и ние като Соник всеки ден сме навънка, поне за малко...Днеска беше едно дете набор на Ангел, вече се заиграват и си беше купон, но излизахме и навънка и после в къщи, но беше с преспиване, та затова такова дълго гости...иначе все набързо и примерно пропускаме излизането, пък аз се старая всеки ден да излизат...та такива гостита дето аз обичам са все по рядко в този сезон...
Niki1 ммдаа и аз бях така с Кати...но сега тц...не става...просто...пък уж съм дооостааа търпелива...Ще ти бъде напомнено горенаписаното  Wink, когато му дойде времето... Laughing
Надина дано са свестни хората, че си е гадно...ако ти правят забележка...но пък ако не им изнася, да си купят апартамент на последния етаж...нас така ни бяха казали един път след поредната забележка  Wink от наша страна...и сега сме на последния етаж... Mr. Green

# 230
Добро утро!
Днес няма още кафенце! А и малкия ми е в ръцете, трудно ще ми е, ще оставя на някой друг!
Днес се надявам да няма нерви при никой! Peace

# 231
  • София
Добро утро !  Grinning
Айде от мен кафето...

# 232
Благодаря! Hug
Исках само да се допиша, че за това ви чета. Винаги когато напрежението ескалира в нас и после прочета някой като Ники1 толкова се засрамвам и замислям, че после със сигурност броя повечко от преди.
Особено като чета майчетата на две дечица!

# 233
Добро утро!
Емир,някое кроасанче нямаше ли? hahahaМного съм гладна,горко му на хладилника....
Бате вчера нещо ми киселее-един крив-сърдит...Викам му-какво става,бе?И знаете ли защо било така?Аз съм се карала на Дани и съм го БИЕЛА Shocked Shocked #Crazy,а той ако му се скарал или го плеснел през ръчичката съм изпадала в истерии...Може и да е прав,че му се карам да не ми тормози детето,може ли да си мисля,че имам право да правя всичко,защото аз се грижа повече за Дани???Ако не взема мерки от сега ще сме в непрекъснати конфликти с бате...

# 234
  • София

Аз снощи правих тутманик, ама не си падам да снимам...Иначе ми стана една идея по-твърд Thinking ама всусен де...
За шамарчетата...мии то всяка майка си мисли, че като прекарва повече време с детето има повече права, ама незнам дали е така...И аз съм изпадала в такава ситуация - да се муся на бате, че е ударил Кати без особено видима причина /просто защото се е прибрал нервен от работа - случвало се  2 3 пъти досега да я плесне за всичките тези почти 4 години/...с времето нещата улягат и таткото си заема неговото  място Mr. Green, но пък да се карате или цупите за такива неща - май не бива...просто си поговорете...
Ще ходим на английски, но ако има болни деца няма да останем...

# 235
  • sofia
Добрютро! Емир, мерси за глезотийките!

# 236
  • София
За шамарчетата...мии то всяка майка си мисли, че като прекарва повече време с детето има повече права, ама незнам дали е така...
Според мен си е баш така. В крайна сметка аз го гледам това дете по цял ден, моя отговорност е и е нормално аз да решавам. Таткото за момента няма кой знае каква роля, не го извежда, не го храни, не се занимава особено, така че като няма задължения, няма и права.

Снощи излязохме за няколко часа на кръчма с приятели, кеф Mr. Green Не ми се беше случвало мнооого отдавна.

# 237
  • София; Дружбето
И аз не давам на бате да пошляпва безпричинно Crazy Когато Миша видимо прекалява - да, но да си го изкарва на детето за нищо - мълча си, но после му правя забележка. разб Crazyа се, че имам повече права над децата, аз си ги гледам, храня и възпитавам. 3-те часа на ден не смятам, че му дават равностойно положение Whistling
Аз си имам мама на гости и днес ще се шляем. Зарязвам децата на бате и мисля да не си идваме скоро Mr. Green

# 238
  • София
Добър ден!
Тези дни нещо не ми се пише, Ана Мария пак я кара на фотосинтеза  Sad Изобщо не закусва, на обяд яде няколко лъжици и не иска повече, на вечеря пак малко...Иначе е жизнена, но не е нормално да яде толкова малко за толкова дълго време...
И аз крещя понякога  Embarassed, но трябва да се съглася с Ники1, че не помага особено. Наистина слуша повече ако й обяснявам спокойно, но трябва да повтаря едно и също няколко пъти, докато ме разбира напълно...и не винаги имам търпение...  Embarassed По ръцете я пляскам само когато пипа на много опасни неща, от рода на контакти, копчетата на печката (нашата тук е и на газ  Rolling Eyes ) и т.н....

# 239
Аз днес съм на работа... ЕмиР, не знам къде си в Сф, но след тези кафета, тутманици (и 2 идеи по- твърди ги ям) като се приберем следващия път ще те издиря  Laughing

Покахонтас, все се каня да те поздравя за перфектния бг. От друга тема разбрах, че не таткото (както си мислех), а ти си другоговорящият в семейството Simple Smile Има предпазители за контактите и ограничители за вратите да не пипат.

Мая, аз ходя на работа и времето, което прекарвам с детето ми е твърде ограничено. Затова оценявам всеки момент с нея. Има и други фактори де, но това е главното, за да броя повечко и да не си изпускам нервите.

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 18:10 от Niki1

Общи условия

Активация на акаунт