Никола се сдоби с цепната и подута устна сутринта
.
.
. Общо взето аз съм лошата, защото мъжа ми не му се кара за нищо/дори когато го е хапал до кръв/.Малък бил и не разбирал.Според мен си разбира много добре и пробва до къде е позволено всичко.Много ми е трудно като ме ядоса да броя до 3, 5 или 10.
. Не се чувствам хич добре от този факт, ама като те гледа и прави белята не върши работа само викането и заплахите. Но незная как да се справя на моменти! Скоро се надявам да намалеят тези случаи! 
, когато му дойде времето...
от наша страна...и сега сме на последния етаж...
Много съм гладна,горко му на хладилника....
,а той ако му се скарал или го плеснел през ръчичката съм изпадала в истерии...Може и да е прав,че му се карам да не ми тормози детето,може ли да си мисля,че имам право да правя всичко,защото аз се грижа повече за Дани???Ако не взема мерки от сега ще сме в непрекъснати конфликти с бате...
ама всусен де...
Когато Миша видимо прекалява - да, но да си го изкарва на детето за нищо - мълча си, но после му правя забележка. разб
а се, че имам повече права над децата, аз си ги гледам, храня и възпитавам. 3-те часа на ден не смятам, че му дават равностойно положение 
Изобщо не закусва, на обяд яде няколко лъжици и не иска повече, на вечеря пак малко...Иначе е жизнена, но не е нормално да яде толкова малко за толкова дълго време...
Има предпазители за контактите и ограничители за вратите да не пипат.Препоръчани теми