СЕПТЕМВРИ 34

• 28 756
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
Да се отбележа и аз  Peace

Няма как да седна на компа, изключвам го . Преди седмици пуснах на малкия една песничка и сега само я иска, нон стоп я въртим - http://vbox7.com/play:92ef013c и вече гледам да е изключен лаптопа като е буден, че изкукуригвам ...
Иначе сме добре, летим нагоре надолу из етажа и така.

Макароните не ги иска, и попарата ми отказва тия дни. На моменти сме. Е оня ден не иска риба, днес си я изяде цялата.
За хляба и хлебопекарната - двете ги обожавам, ама се налага да ги избягвам - всичко ми се лепи, и трошичка да е  Sad. Обичам и да меся на ръка.

Соник, честит придобивки. Какво става с детегледачката? Ще я бъде ли работата?
Стефи, честита девойка!
Плами, пази се! Дано имате успех с яслата.

Бягам че малкия се къпе и само се чува - мамо мамо ...

# 691
  • София
Соник, честит придобивки. Какво става с детегледачката? Ще я бъде ли работата?
Надявам се, че ще я бъде. Засега върви много добре, разбират се чудесно жената и малкия. Доволна съм и вече доста по-спокойна. Grinning Надявам се и занапред да е така, че и без това не ми остана време, другата сряда трябва да съм на линия. Crazy

# 692
Бебешондел, поставям се на твое място и изтръпвам. Обаждай се, защото те мисля и със сигурност не само аз.

# 693
  • София; Дружбето
Бебешондел, поставям се на твое място и изтръпвам. Обаждай се, защото те мисля и със сигурност не само аз.

Peace Подкрепям. Отчитай се в темата, дори и да няма нищо интересно

# 694
Мама на Андрея - според нашия хомеопат Фенистил капките подтискат имунната система, може затова да се разболява. Ако поукрепне сигурно вече няма да е така! Hug

# 695
Сутринта седнах да пиша, ама компютъра направи стачка и се самоизключи, до като се прибра милото да види, че кабелът не е наред ooooh! а компа е нов на месец  Tired
Мен в рамките на три седмици за втори път ме поваля някакъв гаден вирус, имам чувството че ще се пръсна вече  Sick
Соник, ми то си дошло времето Peace
Бебешондел, не мога да си представя какво ти е  Hug
И аз искам машина за хляб, ама за сега няма. Иначе Боряна яде бял, добруджа, какъвто купим, може цял ден да обикаля и да вика ап, ап. Закуските ни са стандартни - попара, плазмонския кус кус, филия - с лютеница или кашкавал и така. Напоследък нещо и куца апетитът - отдавам го на предстоящо зъбоникнене, че с тези четири зъба вече сме за смях.

# 696
Добро утро Дами!!!

На мен се пада честта да сипя кафето

# 697
Добро утро!

Влизам да се похваля, че заминавам за три седмици при мама и тате да ме поглезят. Дано нямам пак фал-старт, че това ми е трета засилка от нова година насам  Mr. Green
Няма да мога да ви чета, че там нямам интернет. Надявам се всички да сте здрави.
Соник, на теб специално пожелавам леко и безболезнено завръщане на работа  Hug

Hug за всички

# 698
  • София
Добро утро мацки!
Smile'S да сипочинеш при вашите и добре да те поглезят.. Hug
Малее Соник то си дойте твоето тръгване на работа...
Мен оня ден ми звъняха да ме викат на друго място на работа..амааа много неподготвена ме свариха...Въобще на тоя етап не се замислям и за работа...Предложението хич не беше за изпускане, но немога да си представя Ангел да го оставя...хайде за Кати, нормално е да тръгне на детска, ама Ангел...на тази възраст дори и гледачка не си представям в къщи...Обаждането ме накара доста да се позамисля де...Рано или късно ще дойде този момент...та почнах психически да се подготвям ..., че след 4 години в къщи ще ми трябва добра психическа подготовка да тръгна ра работа хахаха...да не говорим, че хич не ми се работи от 8 до 17... Mr. Green
По повод гледачките немога да не споделя случилото се при брат ми...Имат нова гледачка, защото спряха племеника ми от ясла за пореден път /много боледува/Та въпросната леля оставила 2,5 годишния ми племеник сам в стаята, защото той пожелал. Взел си нашия ножицата, нарязал си пантофите, вадил от гардероба каквото намерил и рязал...ДоБре, че не е станало нещо друго, че не ми се мисли...Жената уж препоръчана, уж незнам си какво...ама с какъв акъл оставя само дете в стаята..Тя седяла в другата...Казали й да не идва повече, ама сега пак търсене, пак чудене...
mam_ma стегни се бре...никакви болести...

# 699
Добро утро!
Благодаря на Ивилда за веселото кафенце!
Стефи, дано да успееш да си починеш малко и Ива да е здравичка!
Мама на Андреа,защо не се консултираш с хомеопат. В "Часът на мама" съм чела препоръки на д-р Михайлов за преодоляване страха и тревожността при децата, тръгващи на ясла с игнация. Може да ти препоръча и нещо за укрепване на имунитета. Пожелавам ви скоро да се справите с проблемите, че щом ще тръгваш на работа, няма много алтернативи!

# 700
Добро утро - Добър ден!
При нас е  едно много мрънкащо и нервно утро и от сутринта съм под пара. Да не говорим, че да се върти Валери сутринта в леглото, така ми удари един ритник в носа, както бях заспала и скокнах, скарах му се, даже му лепнах един шамар по памперса и пак заспахме. Не се чувствам горда, но доста изненадващо ми дойде! Мрън! Crossing Arms

# 701
  • София
По повод гледачките немога да не споделя случилото се при брат ми...Имат нова гледачка, защото спряха племеника ми от ясла за пореден път /много боледува/Та въпросната леля оставила 2,5 годишния ми племеник сам в стаята, защото той пожелал. Взел си нашия ножицата, нарязал си пантофите, вадил от гардероба каквото намерил и рязал...ДоБре, че не е станало нещо друго, че не ми се мисли...Жената уж препоръчана, уж незнам си какво...ама с какъв акъл оставя само дете в стаята..Тя седяла в другата...Казали й да не идва повече, ама сега пак търсене, пак чудене...
Shocked Добре, че не е станал някоя беля. Дано намерят бързо читава жена. Ако живеят близо до нашия квартал, да ти дам телефона на жената, дето Никола не я хареса?

Снощи си спретнахме импровизиран купон вкъщи, много хубаво си изкарахме. Почти като едно време Mr. Green

# 702
Добър ден и от лудницата  hahaha Голямото бебе заспа, малкото скоро и то. Аз успях да хапна днес , сефте  Mr. Green Иначе обядвам в 17 часа  Crazy Реших да сложа Тея на стола за хранене на батко и в най-легналото положение и стоя мирна 10мин  Shocked
Варианта с яслата отпада за сега, защото майка ми свършва поръчката скоро и след седмица ще си е вкъщи  Party
Стефи, приятна почивка  Hug И на мен ми обещаваха такава през бременността но остана мираж  Mr. Green

Благодаря ви че ни мислите  Hug

# 703
Добър ви ден!
От сутринта не се спрях да чистя,но гардероба още не съм го почнала ooooh!
Като гледам колко дрешки са ни умалели,толкова бързо ни растат гъбките Grinning.Мисля да водя Дани да го подстрижат,ама към 3-3,30 трябва да сме там а като гледам няма намерение да се събужда....

# 704
  • София
Добро утро мацки!

Къде изчезнахте всички?
Соник - далече са..иначе благодаря..

Общи условия

Активация на акаунт