СЕПТЕМВРИ 34

• 28 766
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ех Миринда много неприятно значи...
Нас миналата година ни обраха гаражите/е те не са много де само 5, ама са подземни/ на целия блок  ни обраха...гуми, инструменти..
Днеска добре се повозихме на шейната..ама духаше и си беше студено...та tsveta не съжалявай, че не сте се отъркаляли в снега...Да ви минава бързо..
Сутринта врътнах едни виенски кифли, сега  пак разни вкуснотиики...всички спят - идилия направо...Пие ми се кафе...ама ако пия ще бодърствам до 1 2 през нощта, а се става рано и май ще се лиша от следобедно кафе...
Обяснението на лекара за запека беше, че понеже Ана Мария още от малко бебе акаше веднъж на три дена има голяма вероятност дебелото й черво да се е разширило малко. Сега има нужда от време да си възвръща първоначалния обем и затова пием Дуфалак,
Ей това обяснение имах предвид, че ми е странно - червата са съставени от мускули. т.е единият им слой е такъв има още  лигавица и сероза.....А разширеното черво не е причина за запек, но както и да е, няма да влизам в подробности... Peace

# 91
Добър вечер!
Еми, възможно е лекарите, избягвайки сложните термини и обяснение, да са решили, да дадат някакво що годе логично за обикновения гражданин обяснение. Случвало ми се е!
Миринда, дано да нямате повече такива случки! Hug
Атракция, честито за изпита! Наистина ми се струва мисията невъзможна с две деца! Crazy
Ние сме добре, детето разхвърля, ние мързелуваме. Хич и не го обичам зимния сезон, но зная, че след година ще ги търся тия моменти! Thinking

# 92
  • До хладилника, който обичам
Направихме семейно страхотна картонена къща Party Утре ще я доукрася и ще ви се похваля със снимки. Двете госпожици са много доволни (малката минава през вратата в цял ръст), току влизат-излизат, мъкнах играчки, вътре си седят на столчета, идилия.

# 93
  • София
Добро утро мацки!

Бу супер...
Вчерашната ми следобедна идилия, бе нарушена от течащ нос на Кати като се събуди. Сигурно са й тръгнали зъби Laughing Бъзикам се...прозрачни водни сополки...ПОчнах дрогата, пък да видим...докъде ще я докараме...Не й е прохърквал носа през нощта, та странна работа...Вчера намерих и едни бабешки съвети за хрема - масаж на втория пръст на крака Thinking Та вчера преди да легне натопихме краката в топла  вода и сол и масажирах... Laughing
Стефи стефи....изгуби се... как сте..Май имаш повод за честитене, ама си трайкаш Grinning

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 08:12 от EmiR

# 94
Хелоу  Grinning

Някой на ясно ли е с отстъпката на еконт за регистрирани в мама бг?  Регистрирах се и какво-отивам в офиса на куриерите и...ъъъ  Rolling Eyes

Еми, да минава  Peace

И тая седмица оставих Божидар, за другата да видим.
Пак съм с болки в кръста, наведох се вчера да взема играчки от земята и ме пререза  Confused Пак хапчета...

# 95
  • София
Atrakcia ами аз съм ползвала такава отстъпка, но и двете бяхме/всъщност това беше условието / регистрирани в  бг мама - еконт..и доставката излезе около 3 4 лева...За доставка от чужбина незнам как стоят нещата, ама в сайта им със сигурност е описано...

# 96
 Crazy ориентирах се

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 08:43 от Atrakcia

# 97
...........................................
Стефи стефи....изгуби се... как сте..Май имаш повод за честитене, ама си трайкаш Grinning

EmiRHug
Наистина повод има - живи и здрави всичко да е наред лятото ще ставам пак мама. Този път първите месеци са ми мноооого трудни.
Много отдавна не бях влизала в темата и малко попрочетох да вляза в крак с новините. Надявам се да мога да се включвам по-често и адекватно.

# 98
  • София
Smile'S ха честито, безпроблемнна бременност и ще видиш, че всичко ще е наред. И при мен втория път беше доста по тегав, то не беше гадене, то не беше непрекъснато неразположение, ама минава...Всичко си заслужава. Влизай по-често и разказвай...
Ивата как е...С Горска виждате ли се?

# 99
Ивата е добре, расте, имаме си и добрите и лоши дни. Хубавото е, че в повечето случаи си се заиграва сама и не изисква постоянно внимание, храни се добре и да чукна на дърво е здрава.
С Горска не сме се виждали от края на септември, тя тръгна на работа, но почти всеки ден срещам Невена с жената, която я гледа. Чуваме се от време на време по телефон, вече се е адаптирала и дори смята да започва шофьорски курс.
Видях, че и други септемврийки ще стават пак майки и в този ред на мисли - Честита дъщеричка на Бебешондел.

# 100
Стефи,честито!  bouquet
Дани ми вдигна оня ден 39,7Т и откачих,киха ми,похърква носа....

# 101
  • София
Стефи, честито за хубавата новина Grinning Дано отминат скоро неразположенията и да се радваш на лека бременност оттук нататък Hug

При нас нищо ново. Реших да подам документи за държавната кухня, така или иначе яслата на Никола окончателно пропадна, та поне за кухня да не давам пари. Само дето пунктът за записване хич не е близо до нас и сега умувам как да стигна до там в тоз сняг Crazy

# 102
Добро иютро   bouquet

Пак повалени дечица от вирусчета разни.
Ейх, няма спокойствие, сега ще гледаме с Боби снимки от нашата сватба  ooooh!, позна баща си на диска, ама мен хич  Crossing Arms

# 103
Здравейте, момичета!
Влизам с молба да ползвам вашите енциклопедични знания в областта на детските болести. Катето вади 4 кучешки зъба едновременно и миналата седмица беше много кисела, с обложен език, подсече се и се продриска. В събота сутринта започна да покашля от задна хрема. Вечерта вдигна 38.8, свалих с панадол, в 3 през нощта пак вдигна и пак дадох панадол. В неделя сутрин ходихме до спешния кабинет. Преглед за 2 минути, чисти гърдички, зачервено гърло с типични за вирус мехурчета каквото и да значи това. Изписа ни Калциев глюконат (давам), Хустагил (давам), Аериус (противоалергично, не давам), Изопринозин (все още не давам). Вчера изкара цял ден с температура, течащи бистри сополи (мина напред хремата  newsm78) и сълзене.
Вечерта вдигна 39.6. Свалих с панадол и белтък на свивките.
Тази сутрин обаче ми се струва, че сополите са се сгъстили и дори видях един жълтеникав. Това зле ли е? Знам че зелените вече са бактерии ама жълтите? Има пак температура 37.6. Сега се чудя дали да я мъкна при педиатъра. Тази промяна на сополите ме притеснява.
От хомеопатията давам само Хамомила, защото според хомеопатичката всичко идва от зъбите.Склонна съм да й вярвам защото лятото на морето като избиваха 4 зъба пак така се разболя, само че с херп ангинни мехури и без толкова сополи.
Та синтезирано - за влошаване ли говорят жълтите сополи?
Стефи, честито!  bouquet

# 104
Smile'S, честито   bouquet - страхотна новина. И при мен беше страшно с гаденето, но вече отшумява. Сега започват неразположенията със спането, тоалетната и голямия корем  Wink

При нас всичко е нормално.

И ние сме на държавна кухня, откакто Алек стана на 1 година. Доволна съм - яде си я  детето, дори ни дават по 4 бурканчета, вместо 3 - на някое дете, което не яде десерт  Laughing.
Не мога сама да ходя да я взимам, въпреки, че е близо и мъжът ми се разкарва  Confused.

ar4ita,
- бързо оздравяване  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт