СЕПТЕМВРИ 34

• 28 767
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
Криска, когато се сгъстяват и пожълтяват секретите, поне при моите деца, вървят към оздравяване. Такава висока Т от зъби ме съмнява. От вируса е, вероятно. И Изопринозин съм давала на Божидар , не бях почвала още с хомеопатията тогава, даже и по схема съм му давала есенно време, но си е химия. Когато има такива сополи давам или Сулфур Йодатум или калиум бихромикум (но това ми е изписано от педиатъра и действа при него). Ти си се консултирай с лекар  Peace И ако може по телефона, да не я влачиш при бацилите  Peace
Да оздравява Дани  Peace

Стефи, честито - лека бременност   bouquet

# 106
Криската - зъби, зъби - ама баш си е вирус според мен...(да се вземе в предвид, че не съм лекар все пак). Виж в линка на първа страница има изброени от момичетата хомеопатии за сополи - хидрастис и калиум бихромикум...За Изопр. не знам какво да кажа, ако имаш съмнение, че който я е виждал последно, може+ би е бил болен или ще се разболява по-добре да го почнеш. По-принцип сгъстяването на секрета само по-себе си говори за подобряване, но вече цвета не ми се струва ок, така както го описваш....С две думи, не знам какво да ти кажа, аз лично съм под влияние на грипната вълна и веднага бих включила всичко възможно в лечението  Thinking

# 107
Говорих с педиатъра. Каза да не ходим  Whistling Като казах че сополите се сгъстяват и той ми каза, че било нормално да се влоши така  ooooh! Чакаме още 2 дни дали ще продължава с тая температура.
И всичко естествено се случва когато имаме резервация за петък, събота и неделя на Боровец за ски без Кати! А да не говорим, че този weekend бяхме сами с Кати, а бате си вя г..а в Кипър! Поне не беше тук, за да ме изнервя и паникьосва допълнително!
А за зъбите не обясних правилно как ги виждам нещата. Според мен разболяването и лепването на вируса идва от спаднал имунитет от растящите зъби и явно хомеопатичката смята, че ако облекчим зъбоникненето ще вдигнем имунитета и организма ще се пребори с вируса. Аз поне така си го обяснявам  newsm78

# 108
Ей, Стефи, страхотна новина! Честито и дано се отървеш скоро от неразположенията!
И предай поздрави на Горска китка, ако я чуеш, ех как ме е яд, че спря да пише... Нали си имам слабост към малката адашка...
Криска, дано бързичко се оправи Катето-патето. И според мен в момент на зъбоникнене по-лесно прилепват разни гадости.
Аз да се похваля (пу-пу, да не чуе дявола), че след сутришния контр. преглед Малчото е обявен за здрав и от утре си отива по разпределение на ясла.

# 109
Здравейте!
Стефи, честито! Много хубава новина! Да отшумяват бързо неразположенията и всичко да е ОК!
При нас нищо ново. Преско снощи пак се пробва да вдига температура, овладяхме нещата с нурофен. Сега го тъпча с инфлуцид и тонзилотрен, не се е влошил, весел е...Едни кучешки зъби не му дават мира, ръцете са в устата и лиги, лиги....Явно зимата така ще си я караме.
Миринда, неприятна случка сте имали, а и много боли от факта, че злосторникът може да се окаже от приятелския кръг. Добре поне, че малчо се оправя и ще тръгва пак на ясла, а ти на работа.
Атракция, поздравления за изпита, наша гордост!
Всички болнички да се оправят и стига вече с тези неразположения!

# 110
Привет и от мен!
Стефи, честито и леко бременеене!
Едни се разболяват, други оздравяват - цяла зима въртележка.. Дано поне болестите да минават бързо и без усложнения!
Криска, хайде до петък да е отшумяло всичко и да покарате ски порядъчно - пък го дават и пак да вали сняг!
Ние сме добре. Изби ни 7 зъб, ама някъде навътре из устата.
Така са ме нервирали от социалните ( за детските), че ми идеше да скоча през прозорчето им ( с риск да ми се заклещи д-то) и да помета с каките приемащи документите  #Cussing out Умират си да разкарват хората за глупости. Ама аз се заинатих и им казах да ми приемат документите без тази глупост, дето ми я искат и само да имат късмет да не ме одобрят ще се разправям на по-високо ниво  #2gunfire   

# 111
Здравейте!
Болните да оздравяват! Бързо!
Стефи - честита ти втора радост! Да е лека и успешна!
Ние ходим по гости! И се отразява на фигурата!

# 112
Здравейте и от нас!

Бързо оздравяване на дечицата! Ние си стоим в къщи, не смея да го изведа, предстои ни ваксина.
Атракция,  преминаха ли болките в гърба? Бързо оправяне!

# 113
Аз пак да попитам нещо-давате ли мюсли на децата?
Четох,че от утре избора на екип ще е 350 лв,дали лекарите няма да искат нещо отделно?Не че съм тръгнала да раждам,но преди 2 години в работата аз повлекох крак,сега май Бебешондел..... hahaha

# 114
  • София
Здравейте!Надявам се всички болни да се оправят бързо!Мартин също вади наведнъж кучешки и кътници, но му пробиват много бавно. Все е кисел, лиги, буди се постоянно през нощта, реве.Кога ли ще мине този период?Днес окончателно стана в 5 и 50 ч. #2gunfire Още не мога да свикна с недоспиването.
Мартин не се храни сам. Ако хване лъжицата я върти и съответно храната пада или лети нанякъде, та аз предпочитам да не му давам.

# 115
  • София
Добър вечер!
Стефи, честита нова линийка! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност!
Бързо оздравяване на болните дечица!
И Ана Мария вади кътници, единият вече е пробил, оставят другите 3, но е голяма мъка   Sad
Ние цял ден бяхме навън (преди и след следобедния сън) и Ана Мария е много щастлива Simple Smile Много обича да играе в снега, едвам я прибирам  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 19:39 от pocahontas80

# 116
  • София; Дружбето
Стефи, честито ни ново бременеене. Как завиждам Blush

Ние сме си в къщи всички. Миша е почти здрава, но педката каза, да си я държа в нас, че грипът можел да повтори Crazy Габи яко кашля, но него си го знаем

Всички болни да се оправят Hug много неприятно време, но педи каза, че със студа вирусът трябвало да умре за няколко дни. А, дано!

# 117
Стефи, честито и от мен, дано от сега нататък да ти е по-лека бременността Hug
Мартин също вади наведнъж кучешки и кътници, но му пробиват много бавно. Все е кисел, лиги, буди се постоянно през нощта, реве.Кога ли ще мине този период?
И ние сме така, понякога се питам "Абе аз спах ли изобщо тази нощ", мноого зор с тези зъби - кътниците избиха, сега чакам кучешките, ама е такъв невероятен киселяк, че ме побърква ooooh!
Криска, дано й мине бързо на Катето Heart Eyes

Е, що завиждаш? Айде де luvbed  ylinfant

# 118
  • София; Дружбето

Е, що завиждаш? Айде де luvbed  ylinfant

Joy Тези двамцата са ми предостатъчни Crazy за сега Blush

# 119
Стефи да е лека   bouquet

Бързо оздравяване на всички!

Опитвам се да следвам книга и пренаредя режима на детето за следобедния сън. (смейте се, смейте) Почна да прескача и заспива права в 5 вечер. Слагам я в 6.30 и през нощта започна да се буди усилено м/у 3 и 4 и настоява да си играе. След час заспива, обаче аз съм ...хъх. В събота и неделя придумах и спа близо 2 часа след обяд и тази нощ постави рекорд от небудене (нас поне) от 9 часа.

Общи условия

Активация на акаунт