Днес така и не изведох Никола, много студено ми се видя
Ники1, успех в настройката
Много е тегаво като си спретнат някакъв техен странен брежим
Много е тегаво като си спретнат някакъв техен странен брежим

!

. А аз и двата пъти платих за избор на лекар/обаче не си спомням лекар ли беше, екип ли беше, защото и два път екипите бяха, тези, които са на смяна/ с Кати 500, с Ангел 900...екипа - както дойде, но обикновено лекаря си работи горе долу с едни и същи хора, така че...
още вчера, нямаше нищо...странна работа...почвам да си мисля, че масажа на втория пръст действа...хахахах /Абе незнам дали е смешно, но факт.../- а в статията пишеше точно това - че може дори да пресече хремата. Ще видим днес как ще е...че нощеска спа при баща си...Но ще си продължа дрогата..
...Да си беше спал до 7 поне...
Лека бременност и едно пухкаво бебче на финала 
Бяха ми се събрали 6 дни неспане, но се поусвестих Калоян като почиваше...

Вечер заспива в 22 ч. сутрин до 7 - 7,30. Следобедния сън е около 2 часа и това е всичко. Но мен този график ме устройва.
Такъв безподобен инат е станал, че ако продължава така, скоро ще ви пиша от някоя психиатрична клиника 
Осцилококцинум нямах...а вчера ходихме само за храната, та го прескочих...Ангел го почнах и него с инфлуцид профилактичната доза 3 пъти на ден + самбукус 5 мм. Кати няма сополи, но дъха и намирисва, та явно има нещо...и ще продъжа дрогата...