СЕПТЕМВРИ 34

• 28 767
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз пак да попитам нещо-давате ли мюсли на децата?
Аз досега не съм давала, но тази седмица предстои - има го като десерт в детската кухня.

Днес така и не изведох Никола, много студено ми се видя Embarassed Утре го дават още по, ама съм намислила да ходя да подавам молба до кухнята.

Ники1, успех в настройката Peace Много е тегаво като си спретнат някакъв техен странен брежим ooooh!

# 121
А за зъбите не обясних правилно как ги виждам нещата. Според мен разболяването и лепването на вируса идва от спаднал имунитет от растящите зъби и явно хомеопатичката смята, че ако облекчим зъбоникненето ще вдигнем имунитета и организма ще се пребори с вируса. Аз поне така си го обяснявам  newsm78

И аз така мисля.

Стефи, лека бременност!!
Атракция, как си ?
Миринда, дано малкия не те изненава пак!
Лека ти работа  Hug
Дано на всички болнички мине бързо  Hug!

Мюсли още не съм давала. Някой май ги даваха като попара  newsm78

# 122
Соник мерси за подкрепата Simple Smile
Ние извеждахме детето на вън между (мунус) -5 и-10 градуса беше, слънчево и без вятър. Много се радва на снега. Още не сме я разболели.

# 123
Ники,и при нас е така положението...
Какъв хубав режим си имаше-ставаше в 8.30-8.45,следобяд спеше от 13.30-15.30-16.00,вечер вярно,че заспиваше към 10-11,но сега от няколко дена става преди 8,към 10 му се доспива,заспива към 11.30-13.30-14.00,после привечер му се доспива към 18.30-19,сега заспа в 19.30,ще видим кога ще стане,а ако го изведа сутрин като му се спи е ужас.....

# 124
  • София
Добро утро мацки!

НАправо ще се захаросаме  Laughing
Бу нали снимки щеше да даваш... Grinning
Криската да минава...
Арчита що ми се върти, че избора на екип ще е до 950 лв, а на лекар 450  newsm78. А аз и двата пъти платих за избор на лекар/обаче не си спомням лекар ли беше, екип ли беше, защото и два път екипите бяха, тези, които са на смяна/ с Кати 500, с Ангел 900...екипа - както дойде, но обикновено лекаря си работи горе долу с едни и същи хора, така че...
На КАти течащата хрема спря  Thinking още вчера, нямаше нищо...странна работа...почвам да си мисля, че масажа на втория пръст действа...хахахах /Абе незнам дали е смешно, но факт.../- а в статията пишеше точно това - че може дори да пресече хремата. Ще видим днес как ще е...че нощеска спа при баща си...Но ще си продължа дрогата..
За режима - еми оставила съм за лятото да си го сменява, че тогава в 19 часа ще е още светло и ще сме навънка, та надявам се да успее сам....Днеска скокна в 5,30 и ей сега почна да мрънка и го сложих пак да спи...Бебешка му работа  Grinning...Да си беше спал до 7 поне...

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 07:00 от EmiR

# 125
Добро утро . Стефи, благодаря ти  Hug Лека бременност и едно пухкаво бебче на финала  Hug

Явор започна да заспива в 20:00 (сам си промени режима) и става около 8 сутринта.
Пак се буди по 2-3 пъти, но аз съм в другата стая и не чувам... Mr. Green Но и при мен е весело- цяла вечер едно пънене, едно охкане  Joy Бяха ми се събрали 6 дни неспане, но се поусвестих Калоян като почиваше...
 От следващата седмица ме очаква купон  Mr. Green Майка и татко тръгват на работаааааа, добре че фирмата си е тяхна и ще ходят в 10 и ще се връщат  в 16 (Явор спи от 14 до 16) И така ще слагам слинга и ще търча след Явор  hahaha hahaha Joy
Явор не е излизал 1 седмица и вече патладясва вкъщи, та днес ще поизлезе на снега да се овъргаля хубаво  Crazy
За кошарките - ние сме със сгъваема, която е с цип отстрани, който стои отворен и като се съуди си излиза и идва при нас.
Бу, чакаме снимки  Wink

# 126
Добро утро!

Уж съм ок, т.е поне не ме боли повече. Пия хапчета, които ми разсипват стомаха, ама кво да правя  Confused

# 127
Добро утро момичета! Благодаря ви за пожеланията!

EmiR, вярно много ти сладка закуската.  Heart Eyes

Като ви чета си мисля, че Ива спи  малко  Thinking Вечер заспива в 22 ч. сутрин до 7 - 7,30. Следобедния сън е около 2 часа и това е всичко. Но мен този график ме устройва.

# 128
Добро утро!
Емир,мноого калорично кафенцето Grinning
Не ми казвате за мюслито,тогава ще питам друго-като счупите амп.вит.С,как я изсипвате в лъжичката,на мен ми отнема много време и нерви....

# 129
  • София; Дружбето
Какъв масаж , я, я, дай малко инфо, че мойто сополивци не се оправят Crossing Arms
Дубрутру Grinning

# 130
Писах, писах и нета спря, всичко се загуби....
Като ви чета си мисля, че Ива спи  малко  Thinking Вечер заспива в 22 ч. сутрин до 7 - 7,30. Следобедния сън е около 2 часа и това е всичко. Но мен този график ме устройва.
Асен спи през деня максимум час и половина, а снощи заспа в 00.20 с триста зора и се събуди в 7.00, гладен и разярен...Нахраних го, измих го и започна да реве за щяло и нещяло(гледах онзи ден по Станция Нова за Кристалните деца - описанието е 1:1 с моя син). Иска да му се отварят шкафове, витрини, да си играе със кристалните чаши, като не му дам реве, захласва се, мъка... ooooh! Такъв безподобен инат е станал, че ако продължава така, скоро ще ви пиша от някоя психиатрична клиника Mr. Green Майка ми казваше на майтап, че моето дете ще бъде инат като мен, за да видя какво съм и причинявала, ама сега като го гледа казва, че аз не съм била чак такова чудо... Tired
Сега най-новото е, че по време на вечеря не иска да пие сок (вода - абсурд), иска бира Rolling Eyes

# 131
Добро да е, поспахме доволно с дребния, ама голямото чудовище се научи много лошо, щом е буден и идва да закача малкото чудовище...

Smile'S не се притеснявай и Боби спи така - през деня около два часа и от 10 до 7-8 сутрин....

Арчита витамин Ц се изсипва с почукване от горната страна на ампулата.

Емир - освен за този масаж, на мен ми казаха и масаж с намокрен вълнен чорап или от тези масажните ръкавици. Масажират се крачетата с вълнените мокри чорапи/ръкавици. Не знам каква е идеята, ама съседка ползва за внучката на 2 години и казва, че има ефект....

# 132
  • София
Уф  tsveta немога да намеря линка, а и не го сложих във фейваритс...накратко...явно там на втория пръст на крака има някаква  точка...Понеже не я знам със сигурнст масажирах основно възглавничката на стъпалото на втория пръст, а и отгоре...А това със топлата вода и солта си го знам от баба ми, а и мен така са ме лекували...В леген с топла вода шепа сол/хубаво да е морска, ама аз си сложих готварска/ и доливаш много топла вода, колкото може да издържат все пак...Кати издържа доста ...Аз масажирах в легена. Като крачетата станат прасешко розови, махаш от легена. Намазах с балсам хималая и сложих дебели чорапи и направо в леглото.Давах и инфлуцид през 2 часа до 8 хапчета...това в началалото на заболяването..после се намалява. Дрогирах със самбукус, цитросепт, алиум цепа и ферум фосфорикум...Друго май не дадох newsm78 Осцилококцинум нямах...а вчера ходихме само за храната, та го прескочих...Ангел го почнах и него с инфлуцид профилактичната доза 3 пъти на ден + самбукус 5 мм. Кати няма сополи, но дъха и намирисва, та явно има нещо...и ще продъжа дрогата...

# 133
Надина,аз така правя но много усилия и почуквания ми коства Grinning,та питам ако има някаква хитринка....

# 134
Изненадваш ме, за части от секундата съм готова  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт