СЕПТЕМВРИ 34

• 28 771
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Снимай се и пусни линк към клипчето... GrinningСериозно

# 136
  • Испания и Стара Загора
Добър ден,
и ние в отбора на болните.Алекс от вчера е  с гъсти зелено-кафяви сополи ,а от днес и с кашлица.Андреа е с бистри водни сополи от тази сутрин.Давам вит.С и осцилококцинум.Но вит.С ми е на таблетки и незнам по колко мога да давам на ден.
ar4ita най-лесно е със спринцовка.Иначе и аз действам с почукване по дъното на ампулата.С три почуквания и съм изкарала всичко от нея. Peace

# 137
Какъв сироп давате за кашлица?Имам Мукоплант лека нощ,но свършва и сега не знам Стодал,Проспан,или...?Мукопланта е за кашлица със секрети,а ние нямаме такива newsm78

# 138
Хм, ти ме утрепа, няма универсален сироп - за дразнеща и лаеща кашлица се дават сиропи за подтискане от типа на Синекод или Тусирол, ама ....Аз лично ползвам само Мукоплант - Проспана и другите не ги харесвам. Издълбай една черна ряпа и сложи захар, след час-два дай сока и така по една лъжичка на няколко часа....става с лук, но се притеснявам за силния вкус и че малчо няма да го хареса...Що не звънеш на личната да я питаш...

# 139
Тя ми каза за Мукопланта..... Sad

# 140
Арчита - за ампулата с вит. С зная, че трябва да е леко наклонена, за да може да си влиза въздуха и така да изтласква течността. Т.е. ако я обърнеш надолу, колкото и да почукваш няма да излиза лесно. Peace
Ние сме били два пъти сиропи за кашлица - Хустагил, и един път - Биокс. И двата са с мащерка!
Мюсли не съм давала.
Вчера се разхождахме малко, но май му беше студено на Валери и не искаше да върви. Инъче миналата зима не съм го спирала. Ще видим! То това е лошото при нас, че на Валери не му хареса снега. Обича да го чисти с лопатката само!

# 141
  • София
Привет!Ние бяхме на разходка преди обяд около час и половина.Добре се овъргаля в снега, не мога да го прибера.Мартин много обича да правим и снежен човек, но снега днес не ставаше.Той обаче не разбира и мрън..мрън...
Той също спи напоследък от ок. 10 до ок.7-7,30;през деня понякога 2 пъти по час и нещо или 1 път по ок. 2 часа.Има и дни когато спи по-малко.Не броя и нощните будения и ревове.
Мюсли не съм давала, но съм чувала че дават някои майки-не знам как.

# 142

Честита  нова радост на бъдещите майчета!
Ние вече заспахме, след обяд Ванко не благоволи да подремне. За вечеря дадох днес нещо лекичко- 2 банана пасирани с АМ И КЪМ СМЕСТА ДОБАВИХ 2 СЛ КАША , тъйкато на обяд Ванко омете цяла порция гювеч. кАКВО ВЕЧЕРЯТ ВАШИТЕ ДЕЧИЦА?

# 143
  • София; Дружбето
Моите все по-често отказват да вечерят. Днес Миша яде пиле с ориз, а Габи едвам изяде 50 гр месо със зеленчуци Crazy и то пасирано, щот иначе се дави. Ама се отказах да се ядосвам, колкото искат, као прегладнеят предлагам същото
Ние излизахме за малко, че много красиво валеше, но замръзнах и дали и 20 мин изкарахме

# 144
  • София
Никола обикновено вечеря постното ядене от кухнята. Понякога като не е на кеф само някакъв плод яде.

# 145
  • Испания и Стара Загора
Андреа вечеря това ,което съм готвила за нас.Вечерята е към 19ч, и после преди лягане пие малко АМ(50-60мл) Peace

# 146
Ние напосоледък не вечеряме, днес не иска почти нищо .. тез зъби  ooooh!. Днес ходихме малко на пазар, та му взех още едно шише със сламка та със него изпи към 200 мл кисело мляко. Не  иска да му кусам, с ръка ако му дам нещо яде, ама днес и това отказа.

smilie"s много се радвам за хубавата новина! Лека бременност!

Бебешондел
вие как сте ?
Арчита, аз давам Стодал, и съм доволна.

# 147
  • София
Добро утро мацки!

При нас се повтаря вчерашната програма. Мушмурока му се доспа  Crazy
За вечеря, обикновено готвя някаква супа, защото на обяд изяждат кухнята. Ако Ангел е обядвал по-късно или следобедната закуска е била повече,  му давам и от кашите в бурканчета на Хип лека нощ. Но при всички случай след вечерята/която е към 18ч/ яде и кисело мляко /малко преди да си легне/, количеството е различно....от половин кофичка до 10 лъжици...
gary два банана - не е ли много бре  ...то верно зависи колко са големи де, че при нас са пуснали едни голеееми, големи банани. А и съм чела, че консумацията на плодове не се препоръчва вечер, нещо било свързано с ферментацията в стомаха и усвояването им... newsm78
Днеска съм на фризьор  Grinning
anita29 да минава...

# 148
Добро утро!
Нещо не мого да спя напоследък....Лягам към 4-5сутринта и ставам към 8 преди детето Sunglasses
Дивчо май е по-добре_пупупу-
Вечерята гледам да е супа или нещо постно,супите от кухнята не ги яде,снощи яде спанак с ориз и кис,мляко,понякога ако е закусвал по-късно пие само АМ преди да си легне.Но нещо така си обърка режима че не знам кога закусва кога обядва... ooooh!

# 149
Добро да е !

При нас е -15, а днес съм сама, как ще ходя за кухнята ...незнам.

Общи условия

Активация на акаунт