СЕПТЕМВРИ 34

• 28 771
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
  • София; Дружбето
Дубрутру. Като слушам колко ядат вашите деца  Crazy мойте са супер злояди. Кухнята я яде по  2 дена, рядко изяжда цяла порция на ядене, в такъв случай на вечеря едвам хапва. Следобедна закуска нямаме. Е, посуква постоянно, но то кърма няма кой знае колко
Днес определено няма да се излиза, че навън е приказка - само през прозореца да я гледаш Crazy

# 151
Добро утро!
Голям студ днес, май ще се излиза само до кухнята, набързо. При нас нищо ново, опитвам се по малко да я слагам на гърне, но нещо не ми се получава.
Боряна вечер яде супата от кухнята с малко хляб, и каквото си изпроси друго от масата, и преди лягане около 150мл АМ. Абе добре си похапва, мислех да я водя на консултация, ама се размина за тази седмица, ще видим другата седмица как ще се получи.

# 152
Добро утро!
Ние днес и до кухнята няма да ходим, че помощничката ни /майка ми/ се разболя. Дано се опазим с Ива от този грип. Аз вече изкарах нещо такова, та дано не ме повтаря  Praynig
Ива обикновено вечеря супата от кухнята, но види ли нещо интересно на масата бързо се преориентира. Умира за салати и сирене. Понякога й варя зеленчуци, подправям ги с щипка копър и лъжичка масло и я оставям да си ги яде сама /кога нацелила с виличката, по-често с ръка/ и това й е любимо занимание.
Еми, благородно завиждам за фризьора.
Анита, дано бързо овладеете ситуацията  Hug

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 10:40 от Smile'S

# 153
Добро утро!
От днес и ние сме в отбора на течащите носове - дано премине бързо...
За хапването - Аси си хапва на обяд и вечеря по 250 гр. и понякога иска още, готвя му различни вариации със зеленчуци и задължително месо. Голям месар е  - обожава да яде пилешки пържоли на скара или луканка, суджук, дъвче си ги добре и много му харесва, но ако в супата му надробя сухар/хляб и не я пасирам започва да се дави, мисля си, че нарочно ми ги прави тези постановки, защото го мързи да дъвче яденето, направо гълта като гъска Simple Smile
Тази нощ му протече носа, запушва се няколко пъти и беше рев през половин час - като пребита съм, не дава да му чистя носа с помпата, не дава да му сложа капки, до сега сме се борили, едвам успях да капна една капка Tired

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 11:10 от Вecитa

# 154
Дубрутру. Като слушам колко ядат вашите деца  Crazy мойте са супер злояди. Кухнята я яде по  2 дена, рядко изяжда цяла порция на ядене, в такъв случай на вечеря едвам хапва. Следобедна закуска нямаме. Е, посуква постоянно, но то кърма няма кой знае колко
и ние сме така, само дето не суче ...

Еми, благородно завиждам за фризьора. 
и аз , и аз, вчера нямаше време  Crossing Arms

Весита, дано овладееш нещта!

# 155
Tzveta, и Ванко е от злоядите, но от време на време си похапва по-солидно. Още нямаме 10 кг.
Emir, малки банани. Правя повече и ако се изяде е добре!

# 156
Добър ден!
Аз писах сутринта, натиснах публикувай и така си запецна Thinking!
И аз вече забравих какво писах, така се пребихме с Валери ooooh!! Свършихме много задачки днес и вече пред вкъщи спираме, Валери се разбуди и се поразплака! Аз да бързам да го извадя, защото колата е с две врати, гъзурча се и въобще не съм разбрала, че крака ми се закачил на колана на предната седалка. ИИИИИ излизам и така се спънах, Валери изхвърча от ръцете ми, ама добре че бях почти на две свита, за да изляза от колата, та не падна от високо!
Леко гледам има ударено, добре че така е облечен, че се топа направо! ooooh!
Инъче Валери си вечеря от каквото съм сготвила или от кухнята, ако не му харесва. Много често ако е хапнал добре през деня и не иска нищо. Суче си доста, но не зная колко изпива впрочем. От анемията си остана да гледам дори и вечерята да е месна, но той си обича повече постни неща. Не му е много разнообразно менюто, трудно приема новите неща. Но нарочно не му готвя само това, което харесва, с идеята покрай нас да се разяде Grinning.

# 157
  • Испания и Стара Загора
Днес Андреа е по-зле.Сутринта се събуди с Т и гадни зелени сополи.И ушите я болят.Давам вит.С,осцилококцинум,сироп за Т и ушите,слагам капки Отипакс и промивам носа с физ.р-р. PeaceТази сутрин видях,че се е показал един кътник.И не знам още колко са тръгнали,не ми дава да видя.Даже не знам и колко зъба има в устата си. Rolling EyesЦял ден не иска да яде,но  не насилвам.Като се пооправи ще започне да се храни нормално. TiredАлекс е по-добре. Peace
maya_4ekelova добре,че Валери не се е ударил сериозно. Peace
 gary и ние още нямаме 10кг.Но за яденето не насилвам.Колкото иска толкова.Алекс аз го превърнах в злояд,защото все настоявах да си изяде всичко,тъй като според бабите бил много слаб и трябвало да го храня повече. ooooh!И аз нали е първо дете,се водих по техните акъли.Но сега вече знам-дете само решава колко му се яде. Peace
 Smile'S забравих да ти честитя новата линийка.Лека и безпроблемна бременност. Hug

Аз вече не пасирам ядене,а само мачкам с вилицата.Ако е пасирано на пюре,не иска да го яде.Хляб яде само надробен,защото я мързи да дъвче. Crazy

# 158
  • София
Аз се видях в приключение, търсейки кой да гледа Никола ooooh! И двата варианта на детегледачка, които имах предвид, се оказа, че няма да ги бъде и сега съм в стрес Crazy

Болничките бързо да се оправят Hug

# 159
Моята девойка следва сутрешния режим на Ангел на Еми Simple Smile С тази разлика, че заспива права, но обяснява, че няма да спи още.
Вчера за вечеря яде салата от червено цвекло, пресен лук, к. краставички и цедено к. мляко.

# 160
Все забравям да ви питам, мъжките майки - то вярно, че момчетата се развиват по-бавно, ама вашите мъжлета говорят ли вече? Аси казва само "дай" и редовните - мама, тата, баба, деде - нищо друго Thinking

# 161
  • София; Дружбето
дай, ам-ам, мама и нещо подобно на заповядай. Нищо друго не знае. Не знае де му е носа, очите, ръцете, на всички животни казва бау бау, абе трагедия Crazy НО, децата наваксват. Както проходи късно, така търчи като кон и се катери като останалите

# 162
  • София
Niki1  Laughing явно щото са на една дата Wink
Весита ми Ангел дори и дай не казва...мама, ам ам, баба, нещо като ка ка и бръмчи като кола...бръммм бръъммм...НО пък всичко разбира, та засега не съм се запритеснявала...Днеска дори готви и след това храни бебето...щях да падна  Laughing  
 s0nic пусна ли обява във форума...Тук мамите основно така си намират...Верно, че най-хубаво е някой да ти го препоръча...ама ...
tsveta а пишката знае ли къде му е Wink  Laughing, че Ангел напоследък много се занимава с нея и е много доволен... hahaha пък и като го питаш се пипа там...

# 163
Говор зле - дай, не, баба, мама - което е и ам, или ам е мама, тати, бапи (бати) имитира животните, сред които пчелата-бъззз и риба, отваря и затваря уста. Разбира ме горе-долу, аз него изобщо  Crazy. Не мисля, че причината в пола му, за мен си е съвсем нормално за неговата възраст...По бих се учудила, ако е почнал да говори  Mr. Green

# 164
  • София; Дружбето
Niki1  Laughing явно щото са на една дата Wink
Весита ми Ангел дори и дай не казва...мама, ам ам, баба, нещо като ка ка и бръмчи като кола...бръммм бръъммм...НО пък всичко разбира, та засега не съм се запритеснявала...Днеска дори готви и след това храни бебето...щях да падна  Laughing  
 s0nic пусна ли обява във форума...Тук мамите основно така си намират...Верно, че най-хубаво е някой да ти го препоръча...ама ...
tsveta а пишката знае ли къде му е Wink  Laughing, че Ангел напоследък много се занимава с нея и е много доволен... hahaha пък и като го питаш се пипа там...
Не знае изобщо, че има Crazy Даже се опитах да покажа, той ме плясна през ръката и зачезна на някъде. Ще се усети  все някога Laughing

Общи условия

Активация на акаунт