СЕПТЕМВРИ 34

• 28 774
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
Все забравям да ви питам, мъжките майки - то вярно, че момчетата се развиват по-бавно, ама вашите мъжлета говорят ли вече? Аси казва само "дай" и редовните - мама, тата, баба, деде - нищо друго Thinking
Kaзва на- значи една година и показва, бата, Буге (Бужи), мама, тата, дадо,баба, па (пАри), бо(балон), всичкото животни е папа и баубау. Иначе колко голям ще стане (изглежда като "честна пионерска", за който помни как се прави, че сте все малки  Wink), ръце,крака, уши..описаното от Цвета, разбира абсолютно всичко и каквото му кажа го изпълнява.

Умрях от мигрена, от снощи, та чак преди 1 час ме поотпусна. Добре, че свеки беше тук да ги гледа, почти цяял ден спах...

# 166
tsveta а пишката знае ли къде му е Wink  Laughing, че Ангел напоследък много се занимава с нея и е много доволен... hahaha пък и като го питаш се пипа там...

Аа, моят знае!  Naughty И краката знае къде са му, но пишката е любима. В момента, в който го съблека и питам "Къде е пишката?" и вече я е разтегнал до ушите.
И докато сме на тема атрибути - забелени ли са напълно вашите пишлета? Че нашето от много отдавна е готово, та се чудех...

Думи знае много, но всички са си на неговия език  Mr. Green Даже мама рядко нацелва. А че момчетата вървят малко по-бавно от момичетата - уверих се лично.  Peace Знае да вдига ръце на "Колко голям ще порасне", дава 5, прави "Варила баба кашичка". Иначе разбира всичко, почти винаги изпълнява като му кажа нещо.

За вечеря - преди ядеше супата от кухнята, сега или му правя супа някаква, или каквото има и за нас. Днес нямаше нищо сготвено и яде мляко с бисквити.  Embarassed За сметка на това за следобедна закуска е ял луканка и пастърма.  Joy

# 167
  • София
Аа, моят знае!  Naughty И краката знае къде са му, но пишката е любима. В момента, в който го съблека и питам "Къде е пишката?" и вече я е разтегнал до ушите.
Joy И Никола е същият. Май е забелена докрай пишката, баща му се занимава с нея, та не знам подробности. Crazy

От думите казва мама, тате, баба, дядо, пАри, ампа (лампа), кАче (краче), бада (банан), папа (за всичко, що се яде), куче, коте, кола, поче (топче Crazy), палче, айче (зайче), за други не се сещам. Показва къде са ръце, крака, очи, глава, уши и нос. Още не казва на колко е години, нито колко висок ще стане, ама и аз не съм много старателна да му обяснявам Blush.

s0nic пусна ли обява във форума...Тук мамите основно така си намират...Верно, че най-хубаво е някой да ти го препоръча...ама ...
Пуснах, пуснах. Grinning Добре, че има форум, че иначе драма Crazy

# 168
  • София
Здравейте!Да се похваля днес си взех изпита/кормуването/.Цял ден откарах и Мартин беше при баба си. Основно за вечеря яде или от кухнята или каша с плодово пюре.Думи казва доста;просто си е бърборан-мама, тати, баба, деди, кака, бау-бау,котка, мяу, папа, ам,ага/агне/, баба/биба/,кука/костенурка/, неско/снежко/, он/слон/, аек/заек/,гугу и т.н.Повечето думи му разбирам, но има и бебешки негови си.
Пишката постоянно ни се срастваше, след последното дърпане горе-долу е до край, въпреки че краичетата пак май са се сраснали.

# 169
Тази дъга, която изгрява при влизане тук ме стряска силно...Sad

Соник, дано намериш хубав човек за детето. За мен беше и е голям стрес.

# 170
  • София
Добро утро мацки!

maysk честита ти книжка, безаварийно каране и хубави коли...
Пишката не му е забелена...педи каза да не пипам, правя тоалет колкото позволява, никога досега не съм насилвала да се отлепва. Вижда се половината главичка, но определено има какво още да се желае. На бате са я рязяли към 5 годинки и смята, че не е болка, ако не я забелим. Аз след много четене, реших че природата си знае работата...Но тук много натежа и мнението на педи...
Миринда това за момчетата, че вървят по-бавно ....незнам..И аз уж сравнявам, ама не е така при нас...От към думи - да. Но като развитие и логига на мислене Ангел е доста по-напред от Кати на тази възраст. Предполагам, защото са непрекъснато заедно и той я копира. ДОста умело се крие и й знае всички скривалища. Е не успява да застане и 1 минута спокоен и само се скрива и показва...но .. Grinning. Вчера си изсипа едни кубчета и прибра пликчето в един кашон/в него слагаме само пликчета и е в кухнята/, погледна ме очакващ похвала...получи ръкопляскания и се засрами хахахах...Много беше смешен......КАто му се яде дава знак, като му се доспи ме води до вратата....въобще подреден и умник засега  Wink

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 08:12 от EmiR

# 171
Добро утро!

Еми, мерси за кафето. Аз моето го пия сега /с един мъфин за допълнение  Embarassed /. Как мина фризьора?
Това с говоренето май наистина не е до момче или момиче. Ива много бърбори на някакъв странен език. Но думичките в речника й също не са много - мама, тати, баба, деди, кака, бате, Буба /за племенницата/, тамба /самба-любимия ни танц сега/, айде, така, няма, има, ела, да, не, аки /за мръсно/...... май е това. От животните имитира коза, а куче и котка само като ги види на живо. Но иначе всичко разбира. И тя като Ангел на Еми очаква похвала като направи нещо - например изхвърли си памперса в кофата за боклук или затвори вратата като я помоля. Абе забавно е.
Atrakcia, дано не се повтаря. С какво бориш мигрената? Миналата седмица всеки ден бях с ужасно главоболие и се побърквах. 
maysk, честито   bouquet Безаварийно каране и много хубави места да обиколиш.

# 172
  • София
Smile'S  ще пускам дълга коса ...смених линията и такам  Wink
А за главоболието - най-вероятно ти е хормонално...и аз бях така...казваха ми, че с напредването на месеците минава...Повече течности и почивка, ако може с 1,4 годишен пършинг около теб...
Атракция педи ми беше казала, че ще ми дава някакви хомеопатични...ама така и не ми даде...Верно ти какво пиеш?

# 173
Добро утро!
Моето диваненце както сладко беше заспал снощи,така се събуди към 11 и цяла нощ въртене и мрънкане,не помня кога заспа накрая,но аз съм като пребита... Sad
За пишката-и при нас има какво да се желае още,но на педи повече няма да давам да дърпа,че беше кошмар първия път!Иначе като питаш къде е пацата я показва,почва да я дърпа,понякога я шляпа за ужас на бате... hahaha
Не говори нищо-само тата,тата,тата Mr. Greenмамма казва много сладко и до там,казва чао и маха и дава целувка,но много избирателно Grinning
Мауск,честита книжка!Леко и безаварийно шофиране!

# 174
  • София; Дружбето
Бате е много възмутен, че Габи никак не му вика. Тата се чува само като влиза през вратата от работа и повече не
На мен ми писна от тоя грип. Не можем да се оправим, а вчера и бате се включи в отбора на кашлящите ooooh!

# 175
Добро утро!!!

Знаем си всички части на тялото, казва мама,тати,баба, деди, на майка ми от два дена и вика Нини/тя е Нина/, познава всички животни, кучета,котки, жаби и т.н. , в книжките познава и показва всичко, имаме от тази поредица    и много си и обича  .
И като му говоря гледам че ме разбира, като го помоля донася, отваря, затрваря  и т.н.
За пишката- забелена е докрай, сега отвреме на време я тегля пак, ама не дава много много.

maysk,честито !

# 176
Добрютро!
Да се разпиша преди да ме е завъртяла шайбата...
Ивилда, и моята майка е Нина, явно някога е било модерно във вашия край  Crazy От тази поредица книжки и ние имаме, но е за животните, за по-големи деца (останала от каката). Много са добри, Алекс си я разглежда честичко.
maysk, честито! Като гледам колко от вас сега изкарват книжки, ще взема да се амбицирам и аз... ама надали...
Еми, Атракция, и аз получавам пристъпи на ужасна мигрена, и то от близо година. Ама такава, дето ми иде да легна и да умра направо  ooooh! Помага ми Ацефеина и се затварям в спалнята на тъмно и тихо, захлупвам се с възглавници и така... Майка ми, понеже и тя много страда, използва един стар шал, увива си главата по-стегнато и така ляга, твърди че й помага  newsm78, аз не съм пробвала. Хубавото е, че ми минава бързо, на следващия ден съм кукуряк.

# 177
  • София
Добро утро!
И ние имаме същата книжка, която Ивилда е показала (подарък от Емир и Ангел Grinning). Много си я обича Никола, само ми е носи да му показвам разни неща.

Абе това алиум цепа много ме затруднява с шантавата си опаковка Crazy Явно нещо не правя както трябва, ама хич не изпадат гранулките. Коризалията по колко пъти я давате? Не е драматична хремата, но му свири носът като диша.

# 178

Абе това алиум цепа много ме затруднява с шантавата си опаковка Crazy Явно нещо не правя както трябва, ама хич не изпадат гранулките. Коризалията по колко пъти я давате? Не е драматична хремата, но му свири носът като диша.
Що - обръщаш надолу, връткаш, докато паднат 5 гранулки и готово. Иначе коризалия моя док' е казвал до 7-8 на ден.

Мигрената не я боря с нищо-нали кърмя. Парацетамол или Нурофен. Не ми помагат, обаче  Tired Боляме нощес до 3-4 ч, тва е ужас-12 часа неспираща и пулсираща болка, повръщах, спах - тцъ, не минава.

# 179
  • София
Връткам, ама нищо не пада. Реших проблема радикално като почупих всички пластмасови прегради дето са вътре и сега изпадат топчета на поразия Blush

Общи условия

Активация на акаунт