), ръце,крака, уши..описаното от Цвета, разбира абсолютно всичко и каквото му кажа го изпълнява.Умрях от мигрена, от снощи, та чак преди 1 час ме поотпусна. Добре, че свеки беше тук да ги гледа, почти цяял ден спах...

), ръце,крака, уши..описаното от Цвета, разбира абсолютно всичко и каквото му кажа го изпълнява.
пък и като го питаш се пипа там...
И краката знае къде са му, но пишката е любима. В момента, в който го съблека и питам "Къде е пишката?" и вече я е разтегнал до ушите.
Знае да вдига ръце на "Колко голям ще порасне", дава 5, прави "Варила баба кашичка". Иначе разбира всичко, почти винаги изпълнява като му кажа нещо. 
И краката знае къде са му, но пишката е любима. В момента, в който го съблека и питам "Къде е пишката?" и вече я е разтегнал до ушите.
И Никола е същият. Май е забелена докрай пишката, баща му се занимава с нея, та не знам подробности. 
), палче, айче (зайче), за други не се сещам. Показва къде са ръце, крака, очи, глава, уши и нос. Още не казва на колко е години, нито колко висок ще стане, ама и аз не съм много старателна да му обяснявам
.
Добре, че има форум, че иначе драма
. Вчера си изсипа едни кубчета и прибра пликчето в един кашон/в него слагаме само пликчета и е в кухнята/, погледна ме очакващ похвала...получи ръкопляскания и се засрами хахахах...Много беше смешен......КАто му се яде дава знак, като му се доспи ме води до вратата....въобще подреден и умник засега
Безаварийно каране и много хубави места да обиколиш. 

и много си и обича .
От тази поредица книжки и ние имаме, но е за животните, за по-големи деца (останала от каката). Много са добри, Алекс си я разглежда честичко.
Помага ми Ацефеина и се затварям в спалнята на тъмно и тихо, захлупвам се с възглавници и така... Майка ми, понеже и тя много страда, използва един стар шал, увива си главата по-стегнато и така ляга, твърди че й помага
, аз не съм пробвала. Хубавото е, че ми минава бързо, на следващия ден съм кукуряк.
). Много си я обича Никола, само ми е носи да му показвам разни неща.
Явно нещо не правя както трябва, ама хич не изпадат гранулките. Коризалията по колко пъти я давате? Не е драматична хремата, но му свири носът като диша.
Явно нещо не правя както трябва, ама хич не изпадат гранулките. Коризалията по колко пъти я давате? Не е драматична хремата, но му свири носът като диша.
Боляме нощес до 3-4 ч, тва е ужас-12 часа неспираща и пулсираща болка, повръщах, спах - тцъ, не минава.