Юли 2006-98

• 36 742
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
  • somewhere over the rainbow
Нашата пък да ви кажа какво прави. Идва си от градина, преоблича се, сяда си с лаптопа /детския/ и почва да учи Shocked Повтаря букви, цифри, всичко знае вече. А не сме я карали. Даже я подстрекавам да вземе да си поиграе с играчки, но не - "бебешко" било ooooh! Кошът си седи недокоснат в гардероба. А на другия лаптоп се справя като голям човек. Пуска си филми, музика, рисува с Пейнта. Това от 5-6 дни насам. Бе много е любознателна, за сметка на игрите. И  аз съм била такава. За сега й е по-лесно писането, отколкото четенето.

Тиц Hug, и аз съм така - не обичам да говоря за собствените си неволи. Имам чувство, че ги преживявам отново. Точно за това пък обичам да се хваля Mr. Green

Рони, и аз не чувах като малка. В болницата ми извадиха ушна кал, която така се беше наслоила, че беше като камък с големината на голям фъстък Crazy В момента, в който го извадиха, такъв шум ми навлезе в главата, че щях да умра. Все едно огромна тонколона имах до ухото си. Представи си колко не съм чувала. Повече не съм имала този проблем - чувам като котка Crazy
Пък ти дано си внушаваш Hug

И аз съм доста строга с Даяна. Това не й пречи да ми прави инати, но точно 2 минути и се е осъзнала Mr. Green Онзи ден я карам да си събере фулмастерите, а тя: "Престанете вече, няма да ви чистя къщата!!!" Shocked Викам щом къщата е само наша, а не и твоя, айде - багажа и вън. Събрах й два парцала в една чантичка и я изгоних навън /тъмно и студено/, като заключих. След 2 мин чукаше по вратата, беше размислила. Че и чиниите искаше да измие Mr. Green

# 121
Събрах й два парцала в една чантичка и я изгоних навън /тъмно и студено/, като заключих. След 2 мин чукаше по вратата, беше размислила. Че и чиниите искаше да измие Mr. Green

Хихиххи аз ако го го пробвам ще наизкачат комшиите да видят какво става,ама в къща по-може  Peace

Нашия лаптоп на уинкс си седи паметник,много глупаво е направен,нито игрите са интересни нито тези за учене на букви,много е силен звука, буквите на клавиатурата са по 2-3 вида на копче и не можеш да разбереш коя буква е камоли да я учиш,нищо че има и на англииски,не го поглежда и това е,даже една буквя я няма ама въобще и ако играеш и трябва да я търсиш  -нямааааа, сега намислих да му налепя отгоре буквички на български с тези етикетчетата за цени дето пишат, езък че дадохме 55 лв за розов лаптоп ooooh!

Бета браво на вас хубаво сте решили,и дано не се налага никога да ги ползва някой Peace

# 122
Бета, като бях бременна с Кико ми попадна брошурка за взимане на стволови клетки от млечно зъбче. Знаеш ли нещо по въпроса?

P.P. Стана ми интересно и се поразрових:

Цитат
Мезенхимните стволови клетки (МСК) могат да бъдат изолирани от костен мозък, умбиликална кръв, плацента, мастна тъкан, кожа и др. Неотдавна беше установено, че МСК могат да бъдат изолирани и от зъбна пулпа т.е. тъканта, която се намира в центъра на зъба и е изградена от мека тъкан и кръвоносни органи. МСК могат да се диференцират (превърнат) в: тъканно-образуващи клетки като костни, хрущялни, мастна тъкан, мускулна тъкан, сухожилия, чернодробни, бъбречни, сърдечно-мускулни клетки. Основно свойство на МСК е, че след инжектирането им по венозен път те се насочват и се настаняват на местата където има увредени тъкани.
Мезенхимните стволови клетки могат да бъдат размножени (намножени), замразени и съхранявани продължително в течен азот или азотни пари, при което се запазва тяхната жизненост.
Интересът към МСК се определя от възможностите за тяхното приложение за целите на регенеративната медицина, като областите в които се прилагат се разширяват. Засега МСК се предвижда да бъдат прилагани като ново допълнително лечение при:
• сърдечни заболявания като миокарден инфаркт, кардиомиопластия;
• увреждания и травми на нервната система;
• костни дефекти и счупвания;
• остеоартрити и увреждания на хрущялна тъкан;
• възстановяване на голями дефекти на кожата като рани, белези и т.н.;
• потискане на имуниите реакции при трансплантация на клетки или органи;
• модулиране на имунните реакции при автоимунни заболявания;
• възстановяване на дефекти на зъбите.

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 22:03 от Nanny

# 123
Здравейте,
не съм чела последните 2-3 странички,че нямам настроение.Денис тъкмо се беше изчистил и айййде наново.Цялото му личице пак се изрина  Sad Прилича на маймунски гъз.Ама от зъбите ще да е,много набързо ги вади.

Нани да ти кажа как е в нашата градина.Ако Гали е болен обаждам се сутринта в градината и този ден не го броят,но по принцип трябва да се предупреди предният ден предиобед,когато дават бройките за храната.От тази година обаче отсъствията се извиняват само с бележка от лекар,иначе си плащаш ако нямаш такава.Предната година можехме да извиняваме и ние,но от тази е така.За лятото не важи това.

# 124
  • София
Днес с моя мъж имаме годишнина, черпя със сладки бонбони, да ни е сладък семейния живот  Heart Eyes

# 125
Ивка Честита годишнина! Heart Eyes

# 126
  • Варна
Ивка,Честита годишнина!Обич, разбирателство и уважение ви желая,това е най-важното!

Момичета,чета ви.много интересни теми сте подхванали наистина.Но на мен и грам не ми се пише...незнам какво ми става,нещо ми е смарангясано,нервно,и така...
За това не пиша,да не ви натоварвам.
Нали се опитвам,постоянно да съм позитивна...
Рени Hug

# 127
Жоржи защо така бе душа,да не те хвана шубето ?  Hug Рано  е още.Сложи една лентичка да те следим накъде си..

# 128
  • София
ivka, честита годишнина, много семейно щастие и разбирателство ви желая!

Nanny, не съм се интересувала за клетки от зъбче, но човек можек да се разтърси и да прочете, например тук или тук.

НАН, ти си по-хард и от мен  Wink. Аз най-много да я кажа, че ще й изхвърля фулмастрите или да ги прибера за известно време, докато не покаже, че е послушна. Така й бях прибрала куклите в един чувал, давах й от време на време по една-две, ако е слушала, та й ги връщах в продължение на месеци (тя нали има 34954387 кукли  Simple Smile).
Много е ученолюбива и Дая, браво  Hug.

jorji, дръж се, иди купи нещо дребно за бебето, ще се ентусиазираш и ще ти мине  Hug.

# 129
  • Варна
Рени,сложих си Wink

От хормоните ще да е,ще мине Hug след месец и половина Grinning

Бетта,и аз искам да пазаря,но нали не знаем със сигурност какво е,и не смея. ooooh!
Да си имам проблемите Peace

# 130
  • София
еее, jorji, все ще се намери, бели бодита, играчка-дрънкалка, козметика... Щом е за терапията  Wink.

# 131
Eh, Рени, много неприятно, милото детенце. Докъде сте със зъбите, айде да излизат тия, дето го мъчат?! Hug
Бета, не виждам цени, това по-евтин вариант ли е или просто по-късен, за тези, които не са се възползвали от пъпната връв?
Жоржи, не се давай на хормоните, малко остана! Hug
Как е Друндела?

Иве, честита ви годишнина! Много любов и разбирателство ви желая!
  bouquet

# 132
Ивка, честита годишнина,пожелавам ви едно незабравимо прекарване на деня и вечерта подарете си по нещо  Wink

Жоржи ми то не останало,аз към 30 седмица бих подготвила вече всичко но ти си знаеш де,кошарки,бодита,козметики,пообиколи за неща разни  еха това е най готиното от ред други неща покрай раждане Party я се стегни Hug

# 133
Нани пробиха 5и 6-ти зъб,но не целите.Имат още да пробиват.
Ух,знам че е временно и лекарството ще ни изчисти пак,ама се дразня,защото целият става червен и уж започнах пак да го захранвам и сега не мога да разбера,ако прояви чуствителност към храна  Thinking

Жоржи купувай унисекс дрешки.Аз за търпение също нямах да накупя и прогитвя всичко предварително.

# 134
  • София
Благодаря момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт