Кошът си седи недокоснат в гардероба. А на другия лаптоп се справя като голям човек. Пуска си филми, музика, рисува с Пейнта. Това от 5-6 дни насам. Бе много е любознателна, за сметка на игрите. И аз съм била такава. За сега й е по-лесно писането, отколкото четенето.Тиц
, и аз съм така - не обичам да говоря за собствените си неволи. Имам чувство, че ги преживявам отново. Точно за това пък обичам да се хваля Рони, и аз не чувах като малка. В болницата ми извадиха ушна кал, която така се беше наслоила, че беше като камък с големината на голям фъстък
В момента, в който го извадиха, такъв шум ми навлезе в главата, че щях да умра. Все едно огромна тонколона имах до ухото си. Представи си колко не съм чувала. Повече не съм имала този проблем - чувам като котка 
Пък ти дано си внушаваш

И аз съм доста строга с Даяна. Това не й пречи да ми прави инати, но точно 2 минути и се е осъзнала

Прилича на маймунски гъз.Ама от зъбите ще да е,много набързо ги вади.

. Аз най-много да я кажа, че ще й изхвърля фулмастрите или да ги прибера за известно време, докато не покаже, че е послушна. Така й бях прибрала куклите в един чувал, давах й от време на време по една-две, ако е слушала, та й ги връщах в продължение на месеци (тя нали има 34954387 кукли
).
я се стегни