Юли 2006-98

• 36 767
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Иси пак хубаво че му дават парички от Бюрото.

Бета ние така правим.Мъжо ги мие с подвижният душ,а аз постилам един чаршаф на пода и ги просвам и ги бърша.После от другата страна и така..Пробвала съм и други начини но не става,само се замазват.

Жоржи и аз в майската тема не влизам.Няма кога,пък и много хора пишат там и няма кога да изчитам.
Ти си направи пак устата за нормално,апък ако казажн не може,не може.  Peace

Денис няма подобрение засега,ще чакаме и във вторник сме пак при Ферфи,може би ще ни даде друго лекарство  Tired

# 481
Моя приятелка тези дни ще ражда,не се разичстила,но пък отиде на подробно козметично обслужване-педикюр,кола-маска и т.н.сякаш ще има любовна среща JoyДа изглеждала добре,пък макар и в родилна зала Laughing
Жоржи,в до "Делфинче"ли ще ходи Друнди?Чух,че треньорите там били много добри NaughtyАз водих малкия в "Ориндж",но ми идва много скъпо и май ще се преориенирам към вашия басейн..
Ронка,номинирам те а майка -героиня HugСъвсем сама се оправяш,че и без мъж доста често,да не говорим за баби или друга помощ Heart Eyes

# 482
Betta,  ако има още нещо, което не си измила, действай, че не остана....  Wink Joy
Жори, да кажеш как е минало плуването днес. Със сигурност ще му хареса! Hug

Дани на басейн е като луд с картечница, голям кеф. Скача, мята се, не можеш го изкара после.

Ние сега се върнахме от доки. Преслуша Кикито, каза, че е много по-добре, да продължим и утре с Вентолина и така. Според нея ни се е разминал Аб. Praynig
Сутринта и от Дани се отскубнах безпроблемно, дори влезна преди Яна в стаята.
Така да върви, че и аз малко да си отдъхна! Вчера като го взимах онази г-жа като почна да ми обяснява за Дани, какво й стана, просветление ли получи, незнам....не се оплаквам де. Та при нея нямало проблеми вече: учил, слушал, спинкал, папкал... Сега подготвят и тържество за 8 март, да видим. Щото моят синковец няма изградени навици за подражание и тепърва ще се учи да се приобщава в групата.

Ронка,  Hug Hug Hug

Айде, да сготвя...

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 10:50 от Nanny

# 483
Благодаря ви момичета. Hug Hug Hug Hug Hug
Диди много му харесва на Марти и все по нахъсан става. Дори онзи ден се е защитил в училище от едно дете ,което продължава да го тормози . И като си дойде и като почна да разказва как се гонил с едно момче и си играели ,а това идиотче дошло и започнало да го блъска и нашия този път не се паникьосал и започнал да блокира ударите и го подгонил.И така му светиха очите и ми вика "да знаеш ,че взе ,че се уплаши" Joy .Викам точно така сине стига са те тъпкали, само да не стане сега мен да викат в училище ,че си набил някой  hahaha
Ох Рони колко ми е позната твоята картинка. И аз си ги гледам сам самичка,нищо ,че свекърва ми е на една ръка разстояние. И Иван като хукнеше по пътищата лошо ми ставаше,особено като се разболеят и ми идваше да се хвърля от моста. Една голяяяяяяма  Hug от мен.
Нани браво на  Дани.А за учителките всички ги знаем.И аз съм си имала взимане даване с една коза на Марти в детската градина.Когато беше втора смяна децата излизаха от градината като отвързани. Тя не обръщаше внимание и на родителите камо ли на децата.Иван една сутрин отиде да и каже ,че Марти е болен и ми вика ,че трябвало да и вика за да и каже ,а тя госпожата си седяла на столчето дори не се мръднала ".И до директорката ходих ,и извънредна родителска среща направих ,но тя надъха родителите и си бяхме само ние с двете учителки , директорката и една заблудена мама. Тази същата провали първия рожден ден на Марти в градината и т.н.
Миме много е хубаво да плуват децата ,но ние само лятото имаме басейн и той не е много чист. аз искам моя бонбон да го запиша на футбол ,но той няма желание. Карахме го и на карате да ходи с бате пак не иска. Е насила хубост не става.  33uu
всички болнички да оздравяват   bouquet. Отивам да си нахраня малчо , че той се оказа поспаланко като баща си преди малко се излюпи  Crazy

# 484
  • Варна
Здравейте момичета!
Не спирам да ви чета, но не знам защо не пиша. Общо взето и с нас не се случва нищо по-различно. Тошко има проблеми с зъбите. Вече успяхме да направим един, а втория е към завършване. И двата бяха пулпити и ги лекувахме. Имахме щастието да попаднем на много търпелива, млада лекарка...............Сама се чудя как ни изтърпя. ooooh! Ако ви кажа само колко пъти вече посещаваме кабинета........... Но всичко постигнахме с огромно търпение и много говорене. Много ги е страх дечицата и за това не трябва да се насилват, за да не им остане страх и отвръщение за цял живот. Диди чудя се как ще му направят зъбките на веднъж ако се налага лечение. Thinking
Иначе Тошко е гимнастик от 1м. Много е щастлив и аз съм доволна. Водим го вторник и четвъртък от 17:30 до 19:30 в зала Простор на Спартак. Ако искат и други мами от Варна да пробват. Всичко е под формата на игра - скачат на батут, вървят на греда, скачат на въже......
И Тошко стана скиор тази година. Невероятно е децата колко бързо се научават.......... Михаил ходи на бяло училище в Банско и за 1 седм са ги пускали на синя писта. А аз толкова бях притеснена, струваше ми се малък да ходи сам на лагер. Но не съжалявам. Като че ли там порастна и тази самостоятелност му даде  още увереност.
Леко раждане на Жоржи и Вета пожелавам, а на болничките бързо оздравяване.

Така хубаво вали във Варна. Най-накрая малко сняг и тук. Grinning

# 485
Нанни много се радвам за Кико,че не се налага АБ  Hug
Ще взема да се навия и аз за инхалатор  Thinking Дали помага за гнойни ангини?

Имаме си 7-ми зъб  Laughing Ето защо било изриването  Rolling Eyes Аз все търся отгоре кучешки,че са на излизане,пък той отдолу резец излязал  Rolling Eyes Ами така ще е,при всеки спад на имунитетът ще се изриваме...вярвам обаче че с хомеопатия ще го преодолеем/израстем/  Praynig

Анет  Hug пиши по-често,аз скоро се присетих за вас,реших че нямаш време.Мъжо ти още ли пътува?
Моят да го похваля напоследък много ми помага.И с децата и вкъщи,нали е 2 седмици в отпуск..Май 3-4месеца ще са така,ще работят по половин месец.Април да я подващат,че имаме Гергьовден и рожден ден да отразяваме  Wink

# 486
Ренито, заслужава си инвестицията. Благодаря на Пиги, Иси и на всички останали, които споделяха опит с инхалациите! Hug Hug Едва ли без тях състоянието му щеше да е такова. За ангините незная.
Горките деца, до 2 години или колики или зъби ги мъчат. Аман!

Анет, много хубаво, че и вие сте се насочили към спорт. Разписвай се по-честичко! Hug

Иска, браво на Марти! Само така! Вярвам, че щом е преодолял страха си, оттук насетне всичко ще се нареди! Hug

# 487
  • Варна
Здравейтеееееееее  Hug

Да се разпиша аз за днес Wink

Дити,ходи на плуване.Голям мерак има,но още не може разбира се.седял и гледал с голямо желание.Треньорът го карал да се учи да прави балони под вода,и с изтласкване във водата ,да му стигне ръката,която е на разтояние от него 1.5м например.незнам точно колко де,но приблизително толкова.по едно време му  станало тъжно,разплакал се,излязъл от басейна и обул чехлите.да тръгва Crazy.Треньора като го видял и като викнал,"Митко,я бързо в басейна.бърши сълзите и влизай"Laughing.Родителите са скрити,на горния етаж за да не развалят дисциплината.И така,нашият пътик-пътик,пак си влязал.сега докато свикне,ще го водим всеки ден,после 3 пъти в семицата.Много се радвам Party
Тиция,В дом Младост го водим.Децата които ходят в  Делфинче.трябва да могат да плуват,и възрастни разбира се могат да ходят.Треньори има само,за децата от градината,която е в съседство Peace.Водата обаче ,била по-студена от другите места.

Тиция,разбирам я приятелката ти.Ами така де,като те гледат 100 човека,поне да изглеждаш добре Wink  Аз голям зор имам с бръсненето,умирам си сама от смях.трябваше да се снимам,и после по снимката да действам ,ама... Laughing..А и като се сетя,колко хора имаше в Родилна зала ooooh! барабар,с петимата студенти-негри,които ме гледаха втренчено....там Sick

Иси,браво на Марти Hug
Рени,по-бързо да ги вадите зъбчетата.Пфууууууууууу голямо мъчило са.като се сетя,Дити до две години и кусур,зъби вадеше.Но първият му излезе на 9.5 месеца Confused

Хайде сега,всичко на ново Crazy.Но нямам търпение вече Crazy Party

# 488
  • някъде
Дити до две години и кусур,зъби вадеше.Но първият му излезе на 9.5 месеца Confused

А на Алекс на 1год и 1седмица Laughing Дано да има зъбките на баща си Praynig

# 489
  • София
Да се отчета, че да не помислите, че съм родила Simple Smile.

Днес ми е много уморено и подтиснато, сигурно от мрачното време и вчерашното изюркване, та пропуснах чистенето, само ходих да ми мерят тоновете, ОК сме.

Сложих снимчици във ФБ, да ме видите, докато още съм хипопотамче Simple Smile.

АнетHug.

jorji, с бръсненето ще натоваря мъжа ми, миналият път го похвалиха, че добра работа бил свършил  Simple Smile. Педикюр знам, че не се препоръчва, заради анестезията, гледало се дали няма да ти посинеят ноктите, ако няма насищане с кислород, нещо такова  newsm78.

# 490
Ох и вие за бръснене сте заговорили,аз я мразя тази процедура.Ходя вече 8г на кола маска и косъмчетата са тънки и меки в сравнение с бръсненето.От 2 месеца обаче взех да си я припомням,че и мъжо помага,че не става иначе.Моята козметичка тръгна уж на почивка,пък се не вижда още никаква- 2 месеца.Ама когато,тогава.Ще си ми боцкат тука от бръсненето и така..

Бета излиза ми:Съдържанието не е достъпно в момента  Thinking

Жоржи раздвам се за Мите.И аз искам да водя Гали,ноо няма къде.Тук има един басей,но той е за по-големи дечица.

Нещем биба,май ще я отказваме.Заради зъбът ще е..

# 491
Жорка,разбирам те относно бръсненето..Щом сега ще раждаш в Майчин дом няма да имаш такава публика hahahaСамо Даниела,анестезиолог,две сестри и неонатоложката..Ако искаш по-голяма аудитория могат да гледат през стъклото на вратата като моя "умен"мъж дето реши,че дори иска да снима "Баташкото клане" SickРазбира се,че жената трябва да изглежда добре,макар и с голям корем:))Аз последния ден ходих на педикюр и фризьор даже... ooooh!
По повод фризьора..Понеже Алекс нещо ми се ергенее в последно време и майка ми му обяснила,че за да стават бодлички на костата на момченцата трябва пяна или гел,но не доизяснила каква пяна ..Та,влизам аз в банята преди няколко дни и с ужас виждам как моя синковец има едно кубе от пяна от течния сапун на главата си и гледа тъпо в огледалото:))Нещо не му се получил ефект на ергена:35:

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 13:35 от Tizija

# 492
  • София
Рени, не знам защо така ти излиза, да не би да не си логната във фейсбука  newsm78. Пробвай с този линк, то не че е много за гледане, ама...

Браво на плувците, Яна скоро не е ходила, преди ходеха всяка сряда от градината, но покрай гриповете спряха и не са започнали пак. Тя обаче е голяма бъзла, като майка си, и май не се осмелява да се отпуска, като я слушам какво разказва. Хем учителка по плуване й е съседката от долния апартамент, уж се познават.

Тиция, голяма смешка е твоят младеж  Laughing.

# 493
  • Варна
 Hug

Тиция,Въх Боже,умори ме с това клане.Хем ми стана смешно,хем шопето ме хвана.като знам че е една от най,кървавите операции.. Sick

Днес с моето Мило имаме годишнина от сватбата.6 години.Да сме живи и здрави,викам аз,и да се уважаваме и обичате още 10 пъти по толкоз.Много съм скромна,нали?
Да се почерпите,моля  Heart Eyes

# 494
Миме, живи, здрави и щастливо влюбени още 10 пъти по толкоз!  bouquet Hug
Показвай шкемби, че ще се карам! Naughty

Бета, много си хубавка беее! Какъв хипопотам, много си добре.

Лети, Алекс много се е разергенел. Crazy

Далеч съм аз от майка героиня... Просто имам нужда някой път да споделя и вие сте ми отдушника. Embarassed

Нани, много се радвам, че предлагат на Жоро по-дълъг работен ден! Браво, все така добре да върви. А пък Дани сладура виждаш ли как бързо свиква. Децата не гледат толкова в детайли на нещата, както ние.

Ема вече е в двуседмична ваканция и мисля от понеделник да ги водя на басейн. Аз с децата и моята приятелка-всяка с по 1 дете в ръка и смело напред. Joy

Общи условия

Активация на акаунт