много весело изкарване на празника в добавка 
Бетта,чудесно изглеждаш,много не-хипопотамско

Лети,ще ме умориш от смях,сладък Алекс

Анет

Нанни,дано потръгне градината,още повече сега ,като не е сам Данката,сигурно ще се чувства много по-добре
Как е Кико,спря ли да кашля?Нашия племенник пак е болен,няма месец откакто приключи с третия антибиотик,който пи за бронхопневмонията и сега е с ангина,никога досега не е боледувал от ангина .Дано да не е заразил Цвети,че вчера играха цял ден и зълва ми чак вечерта като я взимах след работа ми каза,че от три дни му дава Нурофен
Отделно баща ми не е добре,нали е диабетик и пак ще се изживявам като "чичо доктор" .Майка ми днес сутринта ми каза,не мога повече,ти се оправяй и сега превръзки,компреси,мазила не е за говорене .Яд ме е,че не ми е казала докато е бил малък проблема,да не ме притеснявала,а чак сега когато изглежда направо нереално зле и болно дете ще ми дойде малко нанагорно

Така като гледам как се развиват нещата за мене е почти невъзможно да стигна до операция
Всичко живо на моите ръце чака,в работата,у дома,като започнеш от най-големия и стигнеш до най-малкия,при свекитата и двамата,зълва ми с детето и на мъжа ми лелята,сина ѝ е в Америка от 12 години и на нея ходим да помагаме,да пазаруваме
,нещо взех да сдавам багажа 
Поне инжекцията ми пристига от Франция в понеделник,чудя се дали да си я сложа само нея,без да ме оперират, пък колкото изкарам. Не става така без нищо,отрових се от хапчета,а те не могат да се пият безкрайно много време
Принципно операцията е по-лека от предната,но аз съм алергична и заради Урбазона пак може да получа същите усложнения.Не се налага носене на шина,само превръзка............но нали няма как да хукна още на другия ден.На работа може и да стане да ходя,но превръзки и търчане насам-натам
И колата още е на ремонт 
В общи линии се ограничавам до това,да мисля повърхностно,защото започна ли много да се задълбочавам...........
...............Ше се метна У нЕкоя дупка и нЕма излизане оттам
пък да видим тогава кой как ще се оправя.

Дано Цветето не се даде на вируса!
А какви страхотни манекени рисува Яна, обувките с токчета са страшни. 
А ма подреди си приоритетите. Свекърва ми има една приказка - казва, че вече обича само себе си. Знам, че много страшно звучи, а ма човек наистина трябва да мисли за себе си. А ми ако и ти се тръшнеш нещо, какво ще прави целия този народ, който чака на теб.