Юли 2006-98

• 36 757
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Ами ще го спра след днешния преглед,щото направи седмица,може да продължа хомеопатично за алергия ooooh! ама да видим няма ли да пием АБ,дано няма на гърдите нищо,нещо тантум верде ли да пръскам кво ли за гърлото ще питам...има 36,9 Т newsm78

Колкото повече неща се дават по зле  ooooh!

И таз баба Марта утре в ДГ ще я пропуснем май май Crossing Arms

# 511
Ели, спокойно! 36.9 не е никаква Т! Иначе и аз имам същите наблюдения от антихистамините...не си е работа с тях, освен ако положението наистина не го изисква.

Деси, как е Цветето днес?

Нани, а Кикича? Данката пак ли отиде с кеф на градинка? А Яна харесва ли й, все пак е сменила мястото, дано да няма стрес и за нея?!

Аз от днес съм с двамата,. За сега нещата са търпими, но да видим до довечера. Успях да си изчистя, сготвено имам от вчера, довечера пак ще готвя като легне дребното, за да ми е по-лесно. До сега танцувахме, пяхме и се веселихме, след малко обядваме и по леглата. Имат един микрофон, който е като истински...голяма игра пада с него. Включвам го към лаптопа и си правим караоке. Joy Отстрани сигурно сме отчайващи, но важното е да не скучаят, защото пакостите в кърпа са им вързани.

Кристиан 2-ри ден ми е с разтройство?! Rolling Eyes От какво идея нямам, няма други неразположения, освен едни сополи които влачи вече седмица. newsm78 Имам едни прахчета и се чудя да му ги давам ли? Не ака много, най-много 2 пъти на ден, но е редичко.

Времето ми изтече. Отивам да храня дребното и да ляга..

# 512
и ние сме в кюпа на болните.Валери без никакви симптоми започна едно кихане ,едни сополи и днес вече и кашля (от сополите ).  Sad

Мименце с голямо закъснение ,но от сърце ви пожелавам  океан от любов,  уважение и доверие винаги да озаряват сърцата, щастието да стопля душите, а детските усмивки да осмислят битието ви![/color]

# 513
Ронка, благодаря, добре е Кикирундела!
Голямо шило е станал, едва заспива, а преди веднага щом подушеше възглавницата и отнасяше плувката. То не бяха целувки, ритници, шушукания в ухото ми с течащи лиги... Crazy Е, измори се накрая!
Научил се е сам да си римува някои думички като например:"чо/р/апи- тапи", казва също и "демби -демби", което незнам какво означава, голям бърборко е. Не дава да го храня, пие сам от чаша от много отдавна. Шише ползваме само нощем, за да не се улива, че пие легнал и така. Голям човек!
 Дани днес отиде с баща си на градина, нямало проблеми...поне видимо не е бил тревожен. Явно само на мен ми се глези. Утре пак театър щели да имат по случай баба Марта, ще ги събират в салона за обмяна на вируси.... Whistling
 Янето само първия ден плакала малко след сън, но вече дори иска да ходи на градина. Били неразделни с Дани, разправя госпожата. За съжаление сега си е вкъщи хремава и Дани е там без нея.

Иска, Ели, Пиги, Жоржи Hug Hug Hug
Омръзна ми тоя студ, и без друго пак е бъкано с вируси, поне да се разпролети и постопли. Crossing Arms
Бета? Laughing
Чакам си памперсите да ми доставят, голяма глезотийка си е....простирам и отивам за Данката.
Племенницата пак е на бабиндом хремава, та пак ще се изолираме.
Хубав ден! Hug

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 15:16 от Nanny

# 514
  • София
Нани, тук съм си, кротуваме си още с бебьо  Wink.
Много хубаво, че Дани свиква вече, пращай го с татко му и така. Ти си много мека, какво да те прави човек Simple Smile.

Ели, изтормозихме се и вие с тая кашлица  Hug. Най-добре май да спреш всичко и само хомеопатия и имуностимулиращи да даваш.

Деси, само никът ти е такъв, никаква зла гад не си, качили са ти се на главата  Rolling Eyes. Ум не ми го побира как може всички да чакат на тебе. А и как пък ти хрумва, че е твое задължение да вършиш всичко. Чак и аз ти се ядосвам  Confused. Аз сигурно съм егоист някакъв, но не си представям аз да се юркам да пазарувам на един, да лекувам друг, да давам пари за трети, а да няма кой да ме погледне  Shocked.

Аз един час се сплесквам тука уж да се епилирам, после взех бръснача, накрая се видя, че не мога да се докарам както трябва, ще го карам мъжа ми да ме доукраси. Само смачках на бебьо главата от толкова сгъване  Laughing.

Трябва да се наканя да кача филмчета от концерта на Яна вчера. Тя откри концерта с една песничка, пееше солото на "Баба Марта, троп-троп-троп". После трябваше да пее и на другите песнички, но нещо се разсейваше, правеше муцуни, танцуваше, замалко да й падне поличката, че й е голяма  Simple Smile. Но забавно беше общо взето, дано да иска да пее и по-нататък.

jorji, вие какво направихте с вашия манекен  Simple Smile?

# 515
Нищо и няма на гърдите,има ларингит ooooh!пак и би една инджекция ooooh! има Т 37,5 ,каза да не давам АБ и три АБа да съм давала нямало да мине,не било за АБ,иначе написа една рецепта за сумамед да имам рецепта ако вдигне над 38 и се притеснявам,,каза да спим на студено,колкото може повече навън,ние тук спорим да не излизаме тоз ми вика навън ooooh! даже шал да не съм слагала,и да мълчи,то млъква ли,само детско като гледа мълчи ooooh!

# 516
  • През девет земи в десета
Ей ме на и мене,сколасах  днес да се добера до писане Laughing

Водих си детето с мене на работа,добре,че е кротка,ако има хора в офиса мълчи,рисува,пише,да не си смесват вирусите и бактериите повече с Мони,че току виж се получило нов вид ГМО Laughing Няма температура засега,обаче какви жълти спололи и кашлица са ooooh!  Кашлицата е ларингитна,на племенника също,оказа се ларингит,не ангина.

Свеки,днес и казах,че не може повече да продължава така,просто не издържам физически на това темпо и поне на Цвети боледуването да ми спестяват.Майка ми и тя се тръшна сутринта,много ѝ е лошо,нали страда от сърдечна недостатъчност, а вчера се попресили покрай баща ми ooooh!

Ели ,стига с тия антихистамини,защото накрая стават доживотни,това от собствен опит Whistling
Питай следващия път какви инжекции бият на Юл,много ми е любопитно newsm78

Нанни,дано все така с желание да ходи Данката на детска.Ако трябва да се водят с Жоро по мъжки  Laughing

Бетта,това са вече 20 години разчитане на мене,не се е случвало да не мога,с изключение на двата месеца след операцията,когато не можех да ходя и да карам,тогава тичаше Станислав Laughing
Сигурно бих напазарувала и за теб нещо ако ми се обадиш и си в нужда или пък за каквото и да било друго,просто съм такъв модел идиот Laughing
Ще чакам да ми звъннеш като родиш,нали може аз да съм щъркела за нашата тема?! Wink

Аз днес реших,че ще се откажа от операцията,не мога да си позволя два месеца лежане или ограничение в свободата на придвижване,инжекцията пристигна днес и ще отида до болницата да ми я поставят в ставата,трябвало да е под ултразвуков контрол.Дано ефекта да е очаквания и да имам някой и друг месец отсрочка Thinking

# 517
  • Варна
Здравейте Hug

Минавам само набързо..от вчера Дим е с Температура.цяла нощ и цял ден...не я сваля под 38.5.Бяха с Иво при Хомито,изписа лек,даваме.знам аз че първия ден след даването на лек,спадане няма.не се и надявам,до утре да стане чудо.Дано да не прихвана Praynig Малко ми остана..

Бетта,не ходихме на ревюто.В петък трябваше да ходи на репетиция,но ние предпочетохме,да го заведем на басеин.

Извинете че така на бързо,но дългът ме зове.Пригръдки на всички Hug

Бъдете здрави Heart Eyes

# 518
Деси знам ,че имаш много задължения ,но един кратък въпрос , ако може. Какво ти е мнението за Новфелин  http://www.framar.bg/documents/14000157.pdf. На Валери е изписван 2008г. от тогава си стои в шкафа. Давала съм само тогава ,защото се задушаваше и той май еднократно  newsm78 newsm78 newsm78, сега пак кашля задушаващо и се чудя дали да не му дам едно хапченце.

# 519
  • През девет земи в десета
Иси,пробвах да ти пиша по скайп.
Новфилина,не е лекарство,което да подейства  от един прием,плюс това трябва внимателно да се прецени дозировката, според килограмите на детето.Така само едно хапченце и той колко килограма е newsm78,има ли 20.
Принципно Вентолина ще подейства по същия начин,но веднага,на момента и ако имаш по-добре него отколкото горното Peace

Аз не го уважавам много това лекарство,изпила съм доста големи количества от него като дете и още повече антихистамини,кортикостероидни инжекции и т.н. Дори в момента си нося последствията.Ефект поне при мене нямаше кой знае какъв.Добре,че по някое време майка ми се отказа да ме води по доктори да ми лекува алергията,а аз от своя страна открих инхалаторите със Салбутамол (вентолин).Вече от години пия антихистамини само през пролетта,а ползвам вентолин ако получа пристъл през останалото време.Новфилина го отказах окончателно.

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 22:14 от ☼ Зла Гад-Пиги® ☼

# 520
много благодаря. Hug Няма 20 кг. ,18 кг. е .На кутийката пише 3 по 1/2. Нямам Вентолин ,а и без рецепта за инхалатор не дават ,май утре ще трябва да ходя до чичо доктор да ни изпише. Много благодаря още веднъж. Hug

# 521
  • някъде
Иси, сестра ми е давала на племенника новфилин при тежка кашлица. Ако си решила да даваш бих могла да я питам...тя ми беше обяснявала при последната тежка кашлица на Алекс как се пие, но съм забравила. Rolling Eyes
Деси дано най-накрая остане време и за теб, да мине операцията и да тичаш спокойно по задачките си /и тези на другите/ Praynig Simple Smile И дано мине бързо на Цвети Praynig
Жоржи бързо да му минава на друнди Praynig И на Кристиан, и на Юлето, на всички болни дечица Praynig
Аз от утре съм отпуска и съм в голяма чуденка дали да взема Алекс наобяд, след като им свърши театъра и се нахранят и да го пусна чак др. понеделник, защото изтръпнах като чух че пак има вируси ooooh!

# 522
Честита Баба Марта!
Бъдете живи, здрави, бели и червени
във вас да блика щастие и любов!
Възраждащата сила на Пролетта отново
да озарява с обич сърцата Ви и нека
вълшебно да пребъде чрез думите навеки

# 523
Пиги-пази се мила Hug Тя натурата ти е такава, все да помагаш, но има кой да го оцени. И аз мисля като другите - на първи план трябва да си ти и твоето семейство. С това твоето ходене навсякъде натоварваш крачето и си вредиш Sad

# 524

Честито и на всички, които днес имат имен ден!
Сещам се за Марти на Иси - с много здраве да си носи името!
Hug

Общи условия

Активация на акаунт