Юли 2006-98

• 36 767
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
  • През девет земи в десета
Жоржи и аз ти пожелавам от сърце същото,което ти си си пожелала вече Hug Hug Hug много весело изкарване на празника в добавка Peace

Бетта,чудесно изглеждаш,много не-хипопотамско Peace

Лети,ще ме умориш от смях,сладък Алекс Joy

Анет Hug

Нанни,дано потръгне градината,още повече сега ,като не е сам Данката,сигурно ще се чувства много по-добре Peace Как е Кико,спря ли да кашля?

Нашия племенник пак е болен,няма месец откакто приключи с третия антибиотик,който пи за бронхопневмонията и сега е с ангина,никога досега не е боледувал от ангина .Дано да не е заразил Цвети,че вчера играха цял ден и зълва ми чак вечерта като я взимах  след работа ми каза,че от три дни му дава Нурофен Confused а днес ми се обади да пита какво да пие,че бил вече много зле.
Отделно баща ми не е добре,нали е диабетик и пак ще се изживявам като "чичо доктор" .Майка ми днес сутринта ми каза,не мога повече,ти се оправяй и сега превръзки,компреси,мазила не е за говорене .Яд ме е,че не ми е казала докато е бил малък проблема,да не ме притеснявала,а чак сега когато изглежда направо нереално зле и болно дете ще ми дойде малко нанагорно ooooh!

Така като гледам как се развиват нещата за мене е почти невъзможно да стигна до операция ooooh! Всичко живо на моите ръце чака,в работата,у дома,като започнеш от най-големия и стигнеш до най-малкия,при свекитата и двамата,зълва ми с детето и на мъжа ми лелята,сина ѝ е в Америка от 12 години и на нея ходим да помагаме,да пазаруваме Whistling,нещо взех да сдавам багажа #Crazy

Поне инжекцията ми пристига от Франция в понеделник,чудя се дали да си я сложа само нея,без да ме оперират, пък колкото изкарам. Не става така без нищо,отрових се от хапчета,а те не могат да се пият безкрайно много време Thinking Принципно операцията е по-лека от предната,но аз съм алергична и заради Урбазона пак може да получа същите усложнения.Не се налага носене на шина,само превръзка............но нали няма как да хукна още на другия ден.На работа може и да стане да ходя,но превръзки и търчане насам-натам Thinking И колата още е на ремонт Crazy

В общи линии се ограничавам до това,да мисля повърхностно,защото започна ли много да се задълбочавам........... hahaha...............Ше се метна У нЕкоя дупка и нЕма излизане оттам Crossing Arms пък да видим тогава кой как ще се оправя.

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 21:14 от ☼ Зла Гад-Пиги® ☼

# 496
  • София
Жоржи  Hug

Пиги, пази се  Hug

# 497
  • някъде
Jorji da se obi4ate i razbirate cial jivot Hug  bouquet

# 498
Жоржи, сладък семеен живот ви желая!  bouquet Hug Heart Eyes

Пиги, мале, тази твоята зълва съвест има ли?  Close Дано Цветето не се даде на вируса! Praynig
Научили сте ги всички на вас да разчитат, няма ли кой да се съобрази и с твоето положение, да помогне малко или поне да не ви натоварват допълнително! Crossing Arms

Иначе Кикича е по-добре, пак кашля, но не като преди. Интервалите са по-големи и кашлицата не е така дразнеща...да минава вече, че ми идват в повечко всичките тия илачи, инхалации, притеснения.

Бета, екстра си! Flutter А какви страхотни манекени рисува Яна, обувките с токчета са страшни. Laughing
 Дани хич го няма в рисуването.

Ренито, Кико също не беше по бибите, махна ги рано, рано. Затова не мога да го отбия от любимите му цици. Всъщност почти бях, но сега покрай тези среднощни кашлици само цокането успокояваше положението. Не, че и пускаха нещо тогава, яко се бях спекла + безсъние и нередовно хранене. Май пак трябва някое зъбче да ги ухапе и да почваме постановката наново. ooooh!
Няма лошо да я махате и вие, щом не я търси, стига да е спокоен де.

# 499
  • Варна
Жоржи надявам се, че вчера си имала весел празник. Присъединявам се към всички пожелания!  bouquet
Бета и а аз не отварям снимките във фейса, а ма то може би и защото те нямам в моите контакти. newsm78
Пиги много ти се е насъбрало на главата CryА ма подреди си приоритетите. Свекърва ми има една приказка - казва, че вече обича само себе си. Знам, че много страшно звучи, а ма човек наистина трябва да мисли за себе си. А ми ако и ти се тръшнеш нещо, какво ще прави целия този народ, който чака на теб. newsm78
Рени и време нямам, а ма и муза за писане........... Захванали сме един проект с мъжът ми, който иска много средства и сега той работи като луд /да пътува, а ма вече не ще и търсим варианти да работи тук/, аз пък съм затрупана с ангажименти и всичко е на моя гръб. Гледам и децата да не лишавам – Михаил водя на футбол и плуване, Тодор на гимнастика........... Излизаме сутрин в 8 и се прибираме вечер в 8. Едиственото ми облекчение е, че Михаил е целодневно обучение и нямаме да учим в къщи.
Иначе са ми много здрави и двамата....... пу, пу........ чак ме е страх да го напиша. Тодор 2 месеца имаха карантина варицела и от нея не се разболя............ Нищо не давам. Миналата година пиха 3 месеца Марсианци, тази и това си спестих, но то явно си е до организъм. А контакти имат. И двамата нямат и 1 ден отсъствие от училище.
Днес тук е напекло едно слънчице......... Обещала съм им да ходим на басейн, а ма да видим да ли няма да ме домързи Laughing

# 500
Болна е и Цвети,разболя ми се детето и туй то,три дни заедно с болно дете по цял ден,просто е неизбежно ooooh!А на физиотерапия как да ходя сега ooooh!

Иде ми да гръмна някой или може би аз трябва да се гръмна #2gunfire

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 11:10 от ☼ Зла Гад-Пиги® ☼

# 501
Болна е и Цвети,разболя ми се детето и туй то,три дни заедно с болно дете по цял ден,просто е неизбежно ooooh!А на физиотерапия как да ходя сега ooooh!
ooooh! Мен лично бяс ме обзема от безхаберието на някои хора. Явно за зълва ти е важно някой да й гледа детето, независимо на каква цена.
А ти Деси, ако не се пожалиш сама, то вярвай ми няма кой да го направи. Значеш ли кога ще тичам по свекърва, зълва, снаха и прочие при положение, че аз самата не съм добре и имам 3 деца, на които им трябва здрава и права майка?-Никога! Хвани се засрами малко, защото и на теб ме хваща яд. Как може все за другите да гледаш, а никой да не мисли за теб или децата ти/за последното съдя по поредното събиране на Цветка с болно дете, и не визирам Станислав разбира се/?!
Зълва ти защо чака на вас, крака ли няма, акъл ли, що ? Викам да спирам по темата, че ще изръся нещо нередно.

Анет, радвам се, че намина. Браво за здравите дечица. Ддай Боже все така да са! Hug Дано проекта ви се осъществи възможно най-скоро и не се налага половинката ти да пътува вече.

Нани, ще се оправи Кикича напълно.

Кристиан изобщо не е цокал биба! И така май по-добре стана, че и отучаването е една драмааа. Рени, ако не я иска по-хубаво не го насилвай, а я махай. Отгледах и бебе с биба и бебе без, мога да кажа, че второто е далеч по-лесно.

# 502
Ронка,второто е май,но то не само тя е виновна а и свекитата примерно,дето са си мъл4али.Нали все пак не я водя за да я гледат,а за да си играят с него,явно е по-важно това Мони да си има компания от това Цвети да е здрава,мене ку4етата ме яли.

Бяса ме е обзел още от сутринта,4удя се да рева ли или да крещя!!!

Ина4е такава съм си,не мога да се променя тепърва,на кой с каквото мога помагам,та дори и на хора,които знам,4е не ме оби4ат или пък нямат особено добро мнение за мене.Никога не ми се е слу4вало да откажа помощ или услуга на някой,стига да има дори малка вероятност да успея да помогна.

Миналата година свекъра ми беше болен,в болницата така и не разбраха,4е има син и дъщеря разли4на от мене,а аз там се явявам само снаха и това не е за първи път.

Не о4аквам оба4е същото в замяна .

Заминавам да къпя баща ми,божеее,какво ми дойде до главата и после ще тренирам превръзки.След което ще има лук в носа и ревове,за някои други хора.

Много ме е яд,4е ви натоварвам тук така,обикновено мразя да се оплаквам,но нещо ми свърши позитивизма.

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 11:24 от ☼ Зла Гад-Пиги® ☼

# 503
Леле, Пиги, тия хора верно са за бой! И това са най-близките ви: баба и леля са на Цвети все пак. Close Поне каза ли им, че е болна или и това си им спестила?! Naughty Hug Hug

И при нас ги има тия истории, ,примерно племенницата е на гости на баба си и звънят да слезнем с Дани, че тя искала да поиграят. Отиваме и след едно, две нейни затичвания така се изкашля отхрачващо, че си хванах детето и се качих. Или пък й гъгне носа, говори с променен глас, ама нищо й няма иначе. Щом няма Т. и сополите не течат като река, значи е здрава. Да не говоря, че съм почти сигурна, че има уголемена 3 сливица, ама кой да се занимава с промивки или поне една консултация да й направят. Нали като се разболее я тръшват на бабата и не я мислят, а аз моите си ги гледам и болести в двойни дози лекувам....

Анет, дай Боже всекиму такива здрави дечица! Браво на вас! Hug

# 504
Нищо не съм казвала,каква  е файдата,да не би много да се притесни някой ooooh!

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 18:21 от ☼ Зла Гад-Пиги® ☼

# 505
Деси бе, аз не съм казала да не помагаш! Казвам първо за себе си да помислиш, и ако си в състояние тичай по другите!
Ма как може такова нещо. Да не дава Господ, но я си представи, че утре се тръшнеш на легло, какво става с всички тези хора около теб??? Няма да легнат д аумират, споко, ще се справят чудесно и без твоя помощ, само където ти ще си зле и твоето лично семейство ще страда от цялата работа. Както и в момента, Цветка страда, а баба й и леля й дори не подозират, че не е добре.

Хубаво, че спомена лука. Ема ми е хремава 3-ти ден и днес ще я мъча с лук, дано се оправи.

Аз да ви кажа се радвам, че съм далеч от всичко и всички!

# 506
  • Варна
Здравейте Hug

Аз набързо само..Благодаря ви на всички за милите думи и пожелания Heart Eyes Hug Поръчах Пица,хапнахме и това беше.то за къде сме,аз вече не ставам за излизания,и не ми се рискува,Дити няма на кого да оставим....Важното е да сме заедно и да сме здрави Peace

В тази връзка,Дити е с Температура.нищо друго му няма,само лек сопол.какво стана,не разбрах???
Аз цяла нощ не спах от бъбрек,и на мен ми е затъкнато гърлото..ама,за детето ми е жал.Дити милия,пак ще си седи в къщи ooooh!

Деси,да,има такива хора,жалко е че в по вечето случаи са най-близките.Жалко Tired
Дано Цвети,бързо да се оправя.

Анет,браво.дано да се ти все така здрави децата Peace

На всички поздрави Heart Eyes Снимки ще кача обещавам...тази вечер Peace

# 507
 Hug Здравейте

Ох момичета чета, но нямам време за писане. Минавам на бързо че та и бягам.

Джорджи мила с закъснение, но много любов и разбирателство ви желая мила  Hug

Деси недей така, че всичко си е за твоя сметка. Дано Цвети се оправи бързо и ние сме имали такива ситуации. Това е нещо, което ме изважда от равновесие най-бързо.  А родата ще се оправи няма начин. За тати няма как да не помагаш, все пак майка ти ти е основния помощник за Цвети. Само гледай по отгоре отгоре и мисли предимно за себеси. Ние сме с теб макар и само мисленно.  Hug

Нан нещо се загуби  newsm78

Иначе ние сме добре. Криси ходи до 14часа на занималня и така. Работа в офиса колкото искаш и още толкова, но няма начин.

Успешна седмица на всички  Heart Eyes

# 508
 Hug

Деси ,как е Цветито?
Юл нали от мин неделя е на капки за кашлицата и зиртек,в събота взех че ги спрях че не кашляше от мързел не дадох викам айде като ходи на ДГ само,и в събота се разходихме и е готова наново кашля,явно като я лъхне студен въздух и я хваща гърлото,не е червено,не е гърдите,няма сополи  а цяла нощ се дави и кашля ooooh!
 Имам чувството че тя най- много боледува от групата и най- много отсъства ,трябва да питам.Пък не е няква такава кекава болнава,ама май е.уф.Днес пак ще я водя да и чуят гърдите за успокоение ooooh! и си викам напролет едно тестче за алергия като спра зиртека, въобще незнам колко да го давам. ooooh!

И сега утре не мога да я пусна,е поне до обяд да отиде ще е хубаво да види баба Марта,аз имам по цели дни заетост,училища ,ДГ лекции ,всички ни погнаха от 1 седмица да ходим и да изнасяме уроци ooooh!

# 509
Eli не като я лъхне душа.Аз го имам същото впечатление от тези противоалергични сиропи.Давала съм само веднъж,ноо действието му беше докато давах,като спрях да давам кашлицата беше на лице още на др ден.После само с джинджифил и едно хом лек и се махна.Повече край,никакви такива антихистамини  Naughty
Да не говорим че тук в Бг ги предписват да се приемат с месеци,а това е недопустимо.Максимум 1седмица се приемат!

Общи условия

Активация на акаунт