Юли 2006-98

• 36 753
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
  • някъде
Диди-ти на секс-почивка ли беше се запътила ?Joy Joy JoyИ като не можете да го правите за какво ти е викаш Grinning!?

Еми не е зле да се съчетаят нещата,това определено е много важен елемент от семейния живот Peace

ох Диди караш ме да се смея сама по нощите Joy

ами така де, като ще бия 1700км в една посока и 1700 обратно поне да си струва Mr. Green..... а и все пак вече 5-ти месец без мъж....  Blush

# 541
  • София
Е има и други варианти разни...аз бих отишла.Щом толкова време не сте се виждали е хубаво да отидеш ей така-просто да го видиш,почувстваш,погалиш,помиришеш ако щеш...но ти ще си решиш.Пошегувах се по-нагоре,разбира се Peace,да няма обидени.

# 542
Честита баба Марта!  bouquet
Честит имен ден на Марти! Да е много здравичък! Heart Eyes

Диди: ни секс, ни нищо ми трябва, грабвам чантата и бягам, само ако има как да се отърва, пък даже да е за ден-два. Откато съм родила съм излизала само един път с мъж ми двамата вечер, то тва живот ли е бре,  навясякъде с опашка? Mr. Green

# 543
Тия кашлици и на мен са ми трудни за определяне. Нали уж трябва като кашля дразнещо да се дава сироп за втечняване на секрета, за да излезне по-лесно. Иди разбери кога е алергична или начална фаза на влажна, но още не отхрачваща.
И нашето педи каза, че от амброксола се кашля много, затова и ни го смени с Флудитек, който също е за влажна кашлица, съдържа карбоцистеин и е специално за деца. Аз вече спрях Вентолина на Кико, караме на физ. р-р. Не мога да кажа, че въобще не кашля, но поне нощно време спи, денем също е спокоен. Но ето днес като заспа следобяда едно 30мин. го дразнеше кашлицата, после се успокои. newsm78

Днес бях на родителска среща за първи път. Mr. Green Обсъждаха новите занимания, които ще вкарат от средата на март, сега трябва да избираме между плуване, английски, футбол, приложни изкуства и латинотанци, че ще ми дойдат множко всичките. Успях да снимам и детската градина отвътре. Утре ще ви я покажа, че мъжо окупирал компа със снимките.

Диди, За колко дни смяташе да отидеш? Няма ли да има поне ден, два възможност да се видите? Wink

Пиги, гледам размечтала си се с това стихче. Айде, поне краката качи на бюрото и остави другите да се чешат по главите утре! Hug

# 544
  • София
Arlina-просто страхотен аватар smile3501!Ама разбира се,че е Блум това,ти пък! Grinning

Nanny да си призная и аз хич не мога да определям кашлицата.Но хубаво,че се оказа от алергия нашето,та взехме мерки и сега няма и помен.Дано и Кико скоро се оправи скоро-скоро.Чакаме снимки от градинката.

Всички болнички да оздравяват! Hug

# 545
  • София
Честита Баба Марта и от мен! Да сте живи и здрави и вие, и семействата ви   bouquet!

Честит имен ден и на Марти   bouquet!

Мерси за хубавите думи за коремището ми, аз затова с телефона се снимах, че да не се вижда прекалено добре  Laughing.

Май бебето се е кротнало и си чака термина 8-ми март. С Яна преносих 4 дена, така че не съм притеснена.
Пиги, ще си кажа аз, когато дойде време, само телефонът да ми е подръка  Simple Smile.

Аз днес пак се проявих - пресаждах си цветята, дето не знам откога не са видели друга грижа освен поливане. Горките, ако имаше дружество за защита на растенията, щяха да ми ги вземат  Mr. Green. Та пресадих две драцени, бръшляна, един банан, още едно зелено, дето не му знам името и като за капак палмата, дето си е бая голяма. Нея я пресаждах в банята, успях да я окалям цялата, затова след всичкото упражнение чистих и баня  Crazy. Викам си, понеже съм започнала дай да я почистя цялата, че без това има нужда. Сега ме боли всииичко, не знам как ще спя, защото не мога да се обръщам, толкова се уморих  Rolling Eyes.

И аз не мога да ги определям тия кашлици  Confused. Чудя се дали да не спирам Яна от градина, да не ми донесе нещо, че изобщо не е сега момента.

Болничките да оздравяват бързо  Hug!

# 546
Arlina-просто страхотен аватар smile3501!Ама разбира се,че е Блум това,ти пък! Grinning

Това е Зоя, облечена като Блум и с червена коса, защото е Блум. Joy

Днес я пуснах на градина да види баба си Марта. Питам я вечерта как е минало и получавам следния отговор: '' Баба Марта беше готвачката Живка облечена като баба Марта'' Joy
Е, бива ли такова нещо!  Joy Заобеснявах й аз, че сигурно защото е било студено и снежно баба Марта не е могла да дойде лично и се е наложило Живка да я замести.  Mr. Green А сутринта и дадохме мартеницата с Блум разбира се Mr. Green и й казахме, че баба Марта е идвала и я е оставила до леглото. Wink

Бета, супер е коремчето, още повечекато за финал. И хич не е голямо в сравнение с моето накрая, оооооо  ужасссссс! Joy

# 547
  • През девет земи в десета
получавам следния отговор: '' Баба Марта беше готвачката Живка облечена като баба Марта'' Joy
Е, бива ли такова нещо! 
Joy Joy Joy

Арлина,ще ме умориш от смях !!!

Бета,седни си на д....то малко,не тормози бебо Laughing

# 548
Arllina, Joy hahaha Joy

Ето я нашата хубава градина. Мале, доживях и с това да се хваля, ама хубавото си е хубаво. Остава и Дани съвсем да се отпусне. http://www.snimka.bg/?album;aid=574620

# 549
лелеее Нани, очите ми останаха Shocked Страхотна градина, пупу. Всичко с вкус направено, останаха ми очите в мебелите, дръвчета, че и листа падат и във фриза на плочките. Ехххх, дано скоро всички БГ градини да изглеждат така Wink

# 550
Супер е градината,заслужава си чакането Peace,чак асансьор има  Whistling

Пиги двам амбрекс и това е ooooh! по малко кашля и от тонзилотрена ,снощи имаше Т 37,7 ама сега няма,а аз 39  Crazy ужас и не пада под 38 ooooh! Хванали сме грипа  ooooh!

Бетта много си се изморила,сега почивай че после няма ooooh!

# 551
Eli, хич не съм и чакала, дори се пробвахме на шега. Иначе щях да си го оставя вкъщи за догодина.
И точно заради базата се навих все пак да не си пропиляваме късмета, че не се знае дали ще ни се усмихне другата година. Иначе асансьорът, доколкото разбирам от Дани е за разнасяне на храната директно по стаите, не съм виждала да се ползва от родителите, а и няма смисъл за 10 стъпала.
Арлина, да, и аз все фриза и секцийката гледам. Crazy
И няма кърпи - мърпи и разни сапуни, вързани с марля. Културна работа и къде, къде по-хигиенична с тези течни сапуни и кутия с хартиени кърпи.
Дано направят всички градини такива. Не е честно едни деца да плащат 60лв за лукс, други - същите пари за мизерия. Но ето, явно е въможно и в БГ да има такива...

Ели, оздравявайте с Юл! Много висока Т. вдигаш, ужас! Tired

Бета, как сте днес? Party

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 09:54 от Nanny

# 552
Честита Баба Марта, момичета! Бъдете здрави и щастливи, вие и вашите прекрасни семейства! Heart Eyes Hug

Бетинка,хубаво си се преуморила, сега си седни малко на дупето и чакай да дойде щастливият момент.
Само като си помислих и ме обзеха едниии хууууубави спомени! Мисли си само хубави неща-а именно как ще гушнеш най-милото, сладко и така желано момченце! Нали знаеш, че всичко си заслужава...и че болката се забравя в мига в който ги зърнеш. Оххх, върнах се година и половина почти назад. Толкова е хубаво и наистина си спомням само хубавите моменти. Именно за тези мигове си заслужава човек да живее. Hug Не мисли нито за Яна, нито за мъжа си/това е почти невъзможно де, но все пак.../. Те ще се справят отлично и в твое отсъствие, повярвай. Wink

Джорджинка, как си пупицо? Чакам си снимките. Crossing Arms

Нани,прекрасна градина! Аз тук такава не съм виждала! Частната вкоято ходеше Ема беше нещо подобно, но не съвсем. Да свиква Данката, да се очовечва дъртата госпожа, чедане й ходи някой татко на посещение. Laughing

Времето ми изтече. Ставам да сготвя една манджа, че моите и двете са тук и след 2 часа ще вият от глад... Joy

# 553
  • София
Нани, ама вярно е много хубава градината, нова, красиво направена, браво  Peace. Нашата, че е частна и даваме сума ти пари, не е толкова хубаво направена.

Аз днес съм като разбита, всичко ме боли. Ще си полегна след малко, дано ми поразмине малко тоя кръст, чак дупето ми има мускулна треска  Tired. Ходих да ми мерят тонове, кръвно, горе-долу са ОК. На 7-ми ще ме прегледа доктора и ако до 11-ти не съм родила, ще мислим за предизвикване на раждането.

Рони, как успяваш с тия двете и да готвиш, и да чистиш  Rolling Eyes. Аз хем съм с едно, когато Яна си е вкъщи повечето такива неща ги правя вечер, като мъжът ми си дойде и се занимават.

jorji, показвай снимки, не се крий  Wink.

# 554
  • Варна
Аааааа не се крия аз Wink Ето,качих 4 снимчици Laughing

http://julskibebeta.snimka.bg/baby/koremcheta.25021.22590599

Нанни,нямам думи за градината...Завиждам,при това Неблагородно Embarassed Във коридора на Апартамента,/нали нашата градина е в апартамент/,като влязат двама родители да си вземат децата,и няма място за други,и ако случайно има такива,чакат отвън ,пред вратата ... ConfusedДай Боже по вече такива градини като вашата.
Дани със здраве да ходи Heart Eyes Hug

Как са болните днес? Дити е само с хрема.затъкнат нос,с бели сополи.сигурно е за добро,ако ходи на градина пък,може да лепне нещо по сложно.

Ели,оправяйте се,дано да не е грипа PraynigМакар че сигурно е той...  Tired

Бетта,ражда ти се  ми се струва Laughing.Аз ако направя това,което ти вчера,съм родила на 100 %.
Ма мен ми се струва,ама силно ми се струва,че нашето няма да си дочака секциото. И си знам че ще е момче,макар че никой не ми вярва.хахахах,ще видим Laughing

Дидито, Hug
Диди,отивай ти.Има и други "начини" за правене на Кекс,а и може да ти закъснее Wink

Общи условия

Активация на акаунт