Юли 2006-98

• 36 755
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
Пиги,нали знаеш какво може да е,същото  Peace

Честита баба марта и от мен!Да сте здрави и щастливи,румено засмени и вечно окрилени:)

И аз съм болна,отивам за противовирусни  ooooh!

# 526
  • Варна
Честита Баба Марта!

# 527
  • София
Честита Баба Марта на всички мами и дечица!

Баба Марта бързала,
Мартенички вързала
:
Морави, зелени,
Бели и червени:.....

А пък на дечицата
Върза на ръчицата

Мартенички чудни
Със ресни червени,

Да са ранобудни,
Да растат засмени.

Много люта тази баба Марта,бре!Тук е кучи студ!

# 528

Почерпете се и за моята голяма мартеничка Марти.Да ми е жив и здрав и да ни радва както до сега. Heart Eyes

Диди за сега ще се въздържа да му давам на Валери Новфилина. Той днес е  една идея по-добре ,ако все пак се наложи ще питам. Hug

# 529
  • София
Еее,Иси-да ти е живо и здраво голямото момче!!!Все така да е умничък и добър и само да ви радва!Довечера ли ще получи големия подарък от дядо Simple Smile?Весело изкарване довечера!!

# 530

didito.  Сенсея обеща ,че скоро ще му дойдат протекторите ,но не знам дали днес ще са тук. Ние май няма да празнуваме сега и Марти се оплака от глава и се наложи да му дам панадол за болката. Sad

# 531
Иси да ви е жив и здрав именника  bouquet

Аз съм на тамифлу,втриса ме,кашлям,т 38,5 не се сваля, гърло,глава,мускули,всичкоооо

Юл педито каза да спра синекода и да давам амрекс,да откашляла,иначе нищо друго осве кашлица и киха оф ooooh!
 Пиги добре ли е да дам амбрекс тя няма нищо нА ГЪРДИТЕ,И ТОНЗИЛОТРЕН  ИЗПИСА ooooh!

Въобще незнам какво да правя,днес цял ден гледа детско и не слуша и кашля ooooh!

Аз изгарям от т и треперя от студ Thinking

# 532
  • Варна
Иси,Да ти е жив и здрав Именника./извинявай че го пропуснах сутринта/ Blush
Да се оправят бързо дечицата ти Hug

Момичета,някоя от вас вижда ли,албумите със снимки във форума? откакто промениха визията му,не ги виждам,или съм се смахнала съвсем.Искам да кача снимки,но тук,а не във фейса,затото там има хора,които не искам да ги виждат.от приятелите ми Tired

Ели ,миличката...И Иво пак го втресе,и аз съм цялата схваната.да пази Господ от Температура.Димитър е значително по добре,само един запушен нос му остана Peace

# 533
  • София
А защо не ги махнеш от "приятели"?Или да дадеш игнор или каквото там беше.Сигурна съм,че може.
Ели-милата ти!Милото детенце!Дано утре се чувстваш по-добре.Значи на малката махането на сливици май нещо не помогна много Thinking...

НАН-къде си?Ремонта ли правите?

Деси-дано инджекцията подейства и се позакрепиш за по-дълго време.Дано и малката оздравее бързо. Hug

Бетта-много хубава бременна си!Много се смях като обясняваше как си смачкала главата на бебето,докато се опитваш да се обезкосмиш hahaha.
Аз да ви кажа го направих без проблем,може би защото много високо ми беше корема Thinking.

Аз да се оплача стигнах дъното във външността си Embarassed,толкова съм дебела,че днес ме объркаха за бременна Sad.Край-от утре на диета и на тренажора-вие сте ми свидетели,обещавам!!

# 534
Didito тя си има сливици,само трета махахме ooooh! и от тогава все я дразни гърло,ларингити и така,добре поне че не слиза надолу ooooh!,сега кащля значително по малко дано помогне тонзилотрена ooooh! чудим се защо не и дадоха тамифлу и на нея ама няма Т можеби затова ooooh!какво е това чудо без Т и така отпаднала и кашля и не спирааааа ooooh!

Дидито споко то моя приятелка ме гледаше подозрително какво остава за непознати ooooh!ама зимата хапваме и се обездвижваме Mr. Green

Аз съм по добре ударих и един макс грип с 1000мг парацетамол ooooh! и ми просветна цял ден с 38,5 не мърдаше ooooh!одеве съм премила чиниите от снощи ooooh!

Айде здраве на всички
Пак кашляме ooooh!

# 535
  • Варна

Бяло сирене в нощвица
червено вино в паница
синьо мънисто на ръчица
пълно щастие в душица.

Дано има по-малко болнички!

# 536
  • някъде
Честита Баба Марта! Hug
Честито на именниците! Hug
Нека свършват вече тези болести ooooh!
Аз днес се залетях да заминавам при мъжа, питах майка ми кога би могла да излезе отпуска за да не мъкна детето с мен, гледах кога са евтини билетите и точно когато се оказа че би могло да замина си погледнах календара и установих че точно тогава ще ми започне цикъла ooooh!.... ами няма да се ходи никъде и такаа...... Crossing Arms

# 537
  • През девет земи в десета
Ели, Амбрекс, Муколизин, Мукосолван, Флавамед, Амброксол, Амбро са едно и също лекарство, демек,такова, което съдържа амброксол, който втечнява бронхиалния секрет и подпомага отделянето му чрез кашлица. Използва се за лечение при влажна,продуктивна кашлица

Ти нали каза,че е суха и дразнеща,не спира да кашля,не отхрачва нищо , поако положението е такова от Амбрекса ще започне да кашля още повече Peace тогава е по -логично да даваш Синекод.
Ако пък смяташ,че причинителя на кашлицата е възможно да е от вирусен произход може да вземеш Демефан сироп,струва 2-3 лева,подтиска кашлицата,както Синекод и се използва за симптоматично лечение на непродуктивна кашлица при простудни заболявания от вирусен произход Peace

Но..........ти си там,чуваш детето как кашля,прецени според по-горе написаното какво да предприемеш и какво е по-удачно да дадеш Peace

Чудя се този който ти изписва тели лекарства,от едната крайност в другата дали експериментира,току виж уцелил правилното или какво? А ако инжекцията е такава ooooh! нямам думи,не е редно.Ако кашлицата обаче беше с алергичен произход,след тази инжекция трябваше да е спряла да кашля почти напълно.И понеже казваш ,че  е суха,дразнеща и киха,най-вероятно става въпрос за някоя ОВИ (остра вирусна инфекция).

Ти защо не вземеш за температурата една ампула течен аналгин (не хексалгин), ако ти се намира и пийни 10 табл.(1000 мг.) витамин Ц накуп,по принцип има  ефервесцентни таблетки от 1000мг., но ако нямаш и най-обикновеното върши същата работа Peace

Зълва ми днес водила детето на преглед в болница Лозенец ,потвърдили са моята диагноза, лечението също са одобрили,само дето е 60 лв. назад от цялата работа Laughing поне знам,че при Цвети  също провеждам правилно лечение! Чак пък двама доктори го гледали и са се чудили, божееее. ooooh! не знам дали останаха лекари на които може да се разчита на 100% в тази държава. То човек знае ,знае, но може ли да знае всичко.

Бетта изчезна !!!!?

Малиии, забравих  ooooh!   Честита Баба Марта на всички,дай боже да ни донесе повече здраве Hug

Баба Марта прати вест,      
ДА НЕ СЕ РАБОТИ ДНЕС!
Да качим краката на бюрата
и да се чешем по главата....
бели, румени, засмени...
............от божествен мързел днес опиянени!
След кафенцето горещо
иде време и за още нещо...
сандвич със кюфте
и много бири със мезе...!
Здраве, щастие и рози,
Виното - във двойни дози.

Иси,Честит ти сладък именник,дано да е здравичък да си отпразнувате празника подобаващо Hug

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 23:15 от ☼ Зла Гад-Пиги® ☼

# 538
  • София
Диди-ти на секс-почивка ли беше се запътила ?Joy Joy JoyИ като не можете да го правите за какво ти е викаш Grinning!?

# 539
  • През девет земи в десета
Диди-ти на секс-почивка ли беше се запътила ?Joy Joy JoyИ като не можете да го правите за какво ти е викаш Grinning!?

Еми не е зле да се съчетаят нещата,това определено е много важен елемент от семейния живот Peace

Диди,другия път,дано да има по-подходяща дата Hug

Общи условия

Активация на акаунт