Юли 2006-98

• 36 750
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
  • някъде
Жоржи страхотна пупа  Hug
Нанни разкошна градина Hug

Аз съм в дупка- тъжно ми е и ми липсва мойто голямо мъжле. Казах му да пита онзи дали ще го пусне за 20-30 дни да си дойде или дали ако се прибере ще го вземе пак след няколко месеца, пък да видим. Искам да се прибира, писна ми да гледам само физиономията на свекър ми и да се дразня с него. А и сега като съм отпуска ми е още по-мъчно. Знам че ще ни е трудно ако си дойде за постоянно- няма да намери работа в нашия град, и с моята заплата няма как да се издържаме всички, но така не е работа разделени Tired
извинявам се, че ви се оплаквам, но нямам с кого да го споделя Tired

# 556
  • София
Еее,Миме-страхотно оформено коремче!!Много му се израдвах!Направо си представих как бебенцето се е гушнало вътре Simple Smile.А Дим как сладко се е опрял в корема ти Heart Eyes,страхотен бати ще бъде Hug.Ама кога си подстрига косата?Като момиченце си!

Нанни-и аз да изкажа възхищение и завист Mr. Green към градината!Нашата не бих я снимала дори #Cussing out,сигурно фотоапарата щеше да блокира от потрес.Беше в стара призрачна къща,която изобщо не е пригодена за това.Тесен мръсен коридор с изпочупени стааари-престари шкафчета и пейчици,какво мазало ставаше зимата от мокри и кални ботуши няма да казвам.А децата с пантофите газеха там.От там се качваш по едни стълби за нашата група,същите счупени шкафчета,пейки няма,качвахме децата на една маса да седнат,докато обуем пантофките.От там в стаята с едни шкафове,където са и леглата на децата.В една малка стая ядат,спят,скачат,учат и играят.По-пода навсякъде-черги...а смрадта,ох смрадта вечно ще я помня-на евтина белина и мръсен парцал...
И аз си пожелавам един ден всички градини да са като вашата! Peace

Бетта-
забелязала съм,че мамите с повече деца са по-организирани от нас Embarassed.Много се смях с твоята организация за защита на растенията hahaha,аз купувам някакви подхранващи почвата минерали и така не ми се налага да присаждам.Лягай почивай!

Ох,Диди-мъчно ми стана за теб Sad.И аз вчера се чудих как издържаш.Аз съм много привързана към мъжа си.Откакто сме заедно нито за ден не сме се разделяли,все гледаме навсякъде да ходим заедно.Сега ни предстои с малкия да отидем до Гърция и не знам как ще се чувствам 4 дни без него Confused.Няма ли начин като Ронка-всички заедно да сте там?Кофти,че принудиха толкова млади семейства да са разделени,заради пустите пари..

# 557
Диди,няма ли начин да не живееш при тях,при твоите родители неможе ли да отидеш newsm78
Ако не да се връща мъжа и идете в София на квартира все ще намерите работа newsm78 или ти пак  да пробваш при него ooooh!  Ако искаш само да го видиш има хапчета за забавяне на цикъла ooooh! а после ще ти е още по мил и няма да ти се разделя ooooh!

Дидито то голям кошмар вашата градина,поне учителките там  с желание и усилия е можело нещо да променят ,родителите винаги са съпричастни и ще дадат и за пейка и за килим,явно не им се занимава newsm78 и в нашата вуни на белина,учителката каза че мажат всички повърхности за дизенфекция ooooh!

Аз съм и с рядко щастие на Т отгоре,лежа и почивам Crossing Armsи не се сваля таз Т ooooh!

# 558
  • София
Ох,Ели-милата,що така таз Т?А вие напролет ще се нанасяте ли вече?Права си-и мен това ме беше яд,че директорката,ако имаше желание щеше да се погрижи обстановката да е много по-приветлива.За мен тази градина не трябва да работи,ама пусто като няма градини..иначе постоянно изникват МОЛ-ове.Все по-големи,с все повече магазини.И стоят празни.С изключение на събота и неделя.

# 559
Таз идея ми е хрумвала,моловете на градини,или поне детски център в който да има всико забавления за малките,уроци,танци...... нашия мол стои празен ooooh!

Незнам за напролет,но лятото сме там,щото в тази жега тук не се спи,а там е хладно.Сега ще правим банята и после шпатловка на всички стени на хубава цена един познат ще я прави Party и е готово,то като има шпатловка с латекс после остават подовете в стая един паркет се реди за 1 ден Whistling та така.Мебели и кухня полека лека,само да сме здрави Crazy

# 560
  • Варна
Момичета,Благодаря ви Hug Дидито,аз отдавна исках къса коса,особено сега през бременоста,ми беше станала толкова гадна косата и се сипеше,все едно имам 3 самбернара в къщи ooooh!
За мъжът ми това беше,Световен проблем...аз заради него все отлагах,и накрая не извържах и се подстригах.като му видях реакцията,направо се разревах Sick както и да е Peace

Диди,много съжалявам..мъчно ми стана за теб.И аз съм много привързана към своята половинка.и сега цяла зима като си беше в къщи,и ми беше много добре.съвсем скоро и той ще тръгне на работа,и като знам какво е,цяло лято ще съм с две деца,сама Sad Обаче няма как..
Защо не поговорите,да си дойде,нещо друго да измислите.ти поне да беше сама,без свекъри на главата,а то и с тях,представям си какво ти е ooooh!

Ели,дръж се Hug

# 561
Lele, Дидито, каква картинка описваш само. ooooh! Горките дечица, как да ходят с кеф при такава среда...много тъжно. Аз пък забравих да снимам Дани с госпожата, голяма съм патка. Можех да й подаря една хубава снимчица с рамка за спомен за 8-ми март.
Ние уж събирахме пари за играчки, аз нови играчки не видях. Каза, че са купили, но само един строител по-едричък ми показа, хем едно 400лв са събрали. После защо не давали родителите, ами като няма прозрачност на действията, поне да бяха показали какво са взели, а за касови бележки няма смисъл и да споменавам.
Днес си взехме Дани наобяд, че нямаше на кой да оставя Кико следобеда, а не ми се ходеше с него на студа. Та уж беше обядвал, такова количество храна изяде  #Crazy и спи вече 3-ти час.

Жоржи, ех, че хубава пупа! Hug И Друнделчо какъв сладък батко ще бъдееее! Heart Eyes
Диди, Hug

# 562
Нанни абсолютно никаква прозрачност няма,хем аз съм в родителския актив( и пак няма прозрачност) толкова пари се събират..нямам думи и за едни маси събирахме,а ако бяхме купили с тези пари материал един двама по оправни татковци щяха да сглобят и маси и кухни и работни кътове и пари за играчки щяха да останат,ама не- пари да съберем заедно с другата група да се поръчат(кой знае на кой е фирмата)щели отстъпка да правят,и накрая взеха и от общите пари че не достигнаха,а децата имат нужда от играчки от детски кътове,шарени хубави ooooh!
 Пуснали са там един отчет кво били взели за 2000лв ми нищо даже не си направих труда да го помня ама беше велик Rolling Eyes

# 563
  • София
И при нас се събираха пари за играчки,и аз ги изчислих към 500лв.,познайте дали имаше нещо ново!Това е проблема,че директорката яко лапа,а за децата нищо.На това ме е яд.Иначе от другата група пак родители събираха за паркет на стаята.А толкова други директорки се бутат за помощи от държавата,от Фондове,от спонсори..но като няма желание,а искат само да лапат нищо не става.

# 564
Mиме, много хубавко коремчето, беее. Малеее, като те видях обаче и аз за момък си помислих. Живо и здраво да е, останалото са просто израстъци, както казва Ема. Joy

Арлина, много се смях с твоята хубавелка Зоя. Heart Eyes

Диди, не знам какво да кажа. Само мога да ти съчувствам. Аз не веднъж съм казвала,че това не е живот. Naughty Нито за теб, нито за детето, нито за мъжа ти. Confused

Ели, хайде оздравявайте вече.

Ивка ми се губи, да не е потънала пак в някоя дупка, че ще ходя уши да дърпам. Naughty

Бета, с 2 ми е по-лесно дори. Играят си двамата много хубаво, мога да си изчистя, да сготвя, а на обяд да си почина като нагушкам Ема едно хубаво. Като съм само с малкото нямам време за нищо. Всичко правя докато той спи.

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 09:42 от Ронка

# 565
  • Варна
Ох,с тези градини болна тема Confused...И нашата директорка все кандидатства по някакви програми..и я огрява единствено централната сграда.нас във филиала,кучетата ни яли Close.дано милата ни държавица,започне да прави по вече за децата.и тук във Варна има градини като тази на Дани.дано да стават по вече Hug
Mиме, много хубавко коремчето, беее. Малеее, като те видях обаче и аз за момък си помислих. Живо и здраво да е, останалото са просто израстъци, както казва Ема. Joy
Hug
hahaha hahaha hahaha Голяма скица Емето.. Heart Eyes

# 566
  • През девет земи в десета
Бетта,колкото повече деца,толкова по-организиран ставаш по неволя  Laughing Peace

Нанни,много е красива градината,откъдето и да я погледнеш.Тук в Чепинци също е много хубава, предучилищната е в нова сграда,но двора е със старите катерушки от едно време .

Жоржи,много ти е сладка прическата,страхотно изглеждаш,като момиченце Hug Друнди,колко много е пораснал,голямо момче е вече .

Ронка,как върви на Емка френския? Голяма скица е ейй,откъде ги измисли тез израстъци Joy

Диди,вЕрно можеш да си вземеш хапчета за отлагане на МЦ.

Ели в София работата не е повече,сума ти наши познати масово ги освобождават или пускат в неплатен отпуск и то големи фирми,а когато хората са от провинцията и се налага да плащат наем ooooh!
Нещо уж излизаме от кризата,а все по-на зле отиваме,щом аз започвам да се плаша  ooooh! Thinking

# 567
Досега разглеждах коремчетата след снимките на Жоржито.
Тази е уникална hahaha: http://julskibebeta.snimka.bg/baby/koremcheta.25021.1632891

Лягам, дано утре поспят до по-късно, че с това рано ставане и късно лягане останах без батерии.

# 568
  • София
aaaaaaaaaaaaaa,кой е това Grinning Grinning Grinning?

# 569
Честит Национален празник! bg

Tова е Йолк...Много отдавна не е писала.

И аз ги поразгледах коремчетата от преди 5 години Crazy
Арлина, тук не личи, че си бременна
http://julskibebeta.snimka.bg/baby/koremcheta.25021.2282040

А тук ефекта е УАУУУ
http://julskibebeta.snimka.bg/baby/koremcheta.25021.2282038
 Laughing

Деси, Ема се справя отлично в училище. С езика напредва с всеки изминал ден. Ако не ме домързи ще снимам тетрадките й, за да добиете представа какво горе-долу правят. И ако ви е интересно, разбира се. Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 09:59 от Ронка

Общи условия

Активация на акаунт