Ние сме по добре пу-пу
Честит трети март http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3654771

Арлина,моят е досущ като твоето шкембаче със Зоя 

.Иво и той се кокореше,че двамата си правихме компания
.Повдигаше ми се,едно гадно такова,носът запушен..абе луда работа.Сега съм като ударена с парцал.Моите излязоха,и ще си лягам.но нещо не е на тамън,работата..Иво и тай иска да се разболява,болято го очите,не му е добре..да пази Господ,че ако и той се тръшне,незнам какво ще става

ние си кукуваме тук все ние
хората не спят,аз се ослушвам
ама като се замисля лекции,наблюдения,завършване,държавен стаж ,дете, детски градини,болести и бебе несъвместимо ми е
то трябва или едното или другото пет дини под мишница 

акъл не ми остана вече 
това ми звучи като Инди
една позната били на назонекс и ксизал за 2/3 месеца им изписано вече и аз се навивам само да не се мъчи да кашля
ще пускам изследвания за алергия и носен секрет да видим 

,чудих се кой е това,ама като прочетох Цветка и схванах.Аз нали сега малко бавно загрявам
Би трябвало така да е,то си е операция,защо така да бързат да ги изпишат жените...Ужас.Ама тя вашата съседка щом от 13ти я няма,да не се е случило нещо,да пази Бог?
то слава Богу че е това де.Свекитата взеха Дити на село,и сега съм пълен релакс 

. Обикновено я боядисвам светлокестенява към руса, сега исках малко по-тъмна, че да е по-близо до естествения ми цвят. Идеята е, че не знам кога после ще имам време да ида пак и да няма някаква голяма граница, като порасне. Ама тя си стана съвсем кестенява. Карай, каквато - такава.
.
. Накрая явно му писна да го ръчкам, побутна ме и то, та се поуспокоих. Дано всичко е наред до 7-ми
. Много ме притесняват тия дълги празници.
.
Хохохо!

А вие на бебо,измислихте ли му име?или може да си казала,но да не съм запомнила
И аз май така ще направя,че много се натоварвам с тази ТВ,особено с новините.Ще си гледам само музикалните канали и Футболните

и нас не ни пуснаха в един ресторант с Юл за пушачи
а много заведения са вече само за непушачи,сестра ми бяха ходили голяма компания на пицария и било забранено пушенето, после всички и се сърдиха от компанията, че трябвало да излизат навън да пушат

мъжа от днес го боли гърло и си е взел трахизан