Юли 2006-98

• 36 743
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
И аз ги разглеждах вчера коремите Crazy Laughing

Ние сме по добре пу-пу

Честит трети март http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3654771

bg bg bg

# 571
  • Варна
Честит 3ти Март! bg bg bg
Разкошни са коремчетата,и аз ги разглеждах  с интерес Heart Eyes Арлина,моят е досущ като твоето шкембаче със Зоя Peace

Ели,радвам се,че сте по-добре Hug
 Аз не се чувствам добре нещо..незнам какво ми става,снощи легнах супер изморена,направо едвам се завлякох в леглото в 23ч и в 3ч като ококорих очите,че до 6ч ooooh!.Иво и той се кокореше,че двамата си правихме компания Crazy.Повдигаше ми се,едно гадно такова,носът запушен..абе луда работа.Сега съм като ударена с парцал.Моите излязоха,и ще си лягам.но нещо не е на тамън,работата..Иво и тай иска да се разболява,болято го очите,не му е добре..да пази Господ,че ако и той се тръшне,незнам какво ще става ooooh!

# 572
Честит празник на всички!

И аз разгледах коремчетата с носталгия...Ех толкова ми се искаше пак, но май и тази година няма да го бъде. Да сме здрави пък всичко друго - както дойде.

Нани разгледах снимки от градината, браво! Дани дано и да ходи с желание!.Дано и всички градини изглеждат така. Нашата е подобна. Аз и по-преди казвах че май не съм виждала друга в подобно добро състояние. И басейна е страхотен. Яд ме е че не всички са така и не е честно да плащаме по 60 лв., но някъде да е мизерия. Според мен си зависи и от директора, защото нашата не е ново строителство, както тази на Нани. Въпреки това само по панелите ще познаеш че е така. Всичко друго  - дограми, вътре е изринато до тухла. Всяка година нещо се ремонтира и подменя. Значи има пари. Общините според мен дават на всички градини. Друг е въпроса как се използват - дали в кабинетите си слагат плазми - или ги ползват за ремонт и обзавеждане.

Хайде чао засега. ПО-късно ще се включа пак по темите.

# 573
ЕЕЕЕЕ Синеочка набързо прелетя Naughty

И колко други не пишат,като гледам по старите снимки ooooh! ние си кукуваме тук все ние Crossing Arms Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ох една колежка е бременна с второ ooooh! хората не спят,аз се ослушвам Crossing Armsама като се замисля лекции,наблюдения,завършване,държавен стаж ,дете, детски градини,болести и бебе несъвместимо ми е newsm78 то трябва или едното или другото пет дини под мишница ooooh!

Днес навсякъде гледам Божидар Димитров  ooooh!

Гледах малко и от речта на краля,като се наспи Юл ще го догледам Crazy

Нан какво става с вас newsm78
Пиги вие как сте  newsm78
Жоржи ти да не се разболяваш,взимай мерки ooooh!

# 574
  • През девет земи в десета
Честит ни национален празник bg

Ронка,дай да видим тетрадките на Емка, на  мене ми е интересно,хем ще прихванем някоя идейка французойска,хем да видим сладурка как се справя. Hug

Ели,Цвети мисля е по-добре,да живее лука,горкото дете,каква садистична майка си има Laughing

Уфффф,мислех и друго да пиша..... newsm78 акъл не ми остана вече #Crazy

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 12:24 от ☼ Инджи® ☼

# 575
Инджи  ooooh! това ми звучи като Инди Flutter
 Да му се невидят и кашлиците,вече незнам какво да правя,всичко май е от сополи като смръкне и кашля ooooh! една позната били на назонекс и ксизал за 2/3 месеца им изписано вече и аз се навивам само да не се мъчи да кашля ooooh! ще пускам изследвания за алергия и  носен секрет да видим ooooh!

# 576
Деси, к'ъв е тоя ник от тебе????!!! Crazy Къде пък това ти хрумна.

Тетрадките днес ще ги снимам и довечера ще кача да ги видите. Peace
Радвам се, че Цветка е по-добре. Hug

Болничките как сте??

# 577
Инджи,  hahaha Joy hahaha Хохохо!
Кой ще боцкаш с таз инджекция? Laughing

И аз чакам тетрадките на Емка с интерес.

Вярно ли, че от декември са орязали пътеките на секциото и престоя в б-ца след него е 3 дни?
Нашата съседка роди със спешно секцио на 23-ти и още никаква я няма. Thinking

# 578
  • Варна
Здравейте Hug

Инджи hahaha,чудих се кой е това,ама като прочетох Цветка и схванах.Аз нали сега малко бавно загрявам Laughing

Нанни,незнам как е по касата сега секциото,в частната Майчин дом,си е 5 дена.4 пълни де,на 5тия по някое време те изписват PeaceБи трябвало така да е,то си е операция,защо така да бързат да ги изпишат жените...Ужас.Ама тя вашата съседка щом от 13ти я няма,да не се е случило нещо,да пази Бог?

Аз съм с жълти сополи,и ме боли гърло.само толкоз. ooooh!то слава Богу че е това де.Свекитата взеха Дити на село,и сега съм пълен релакс Laughing Той е добре,само лек сопол има.Ама много лек Peace
Исках да си пооправя косата,да се боядисам,че бебето ако дойде по-рано,да си Убава Crazy
Ама ще видим Thinking

Бетта,къде си?

# 579
  • София
привет, тук съм си  Simple Smile

И аз вчера ходих на фризьор, боядисах се в някакъв цвят джинджифил, очаквах да е по-светъл newsm78. Обикновено я боядисвам светлокестенява към руса, сега исках малко по-тъмна, че да е по-близо до естествения ми цвят. Идеята е, че не знам кога после ще имам време да ида пак и да няма някаква голяма граница, като порасне. Ама тя си стана съвсем кестенява. Карай, каквато - такава.
Та ходихме семейно на фризьор, после обядвахме празнично на кръчма и така преядох, че от вчера още ми е тежко  Animal Pig.

А нощес в какви филми се вкарах. Замислих се, че не съм усещала бебето да мърда от няколко часа и се паникьосах. 4 часа през нощта ставах, клатих го, бутах го отдясно, където са му ръчичките и крачетата, а то не помръдва  ooooh!. Накрая явно му писна да го ръчкам, побутна ме и то, та се поуспокоих. Дано всичко е наред до 7-ми  Praynig. Много ме притесняват тия дълги празници.

jorji, пробва ли да си капеш клеева тинктура, сребърна вода. Пий и витамини някакви поне.

инджи, да не си станала фен на турски сериали  Wink

арлина, преди малко мернах това, ако искаш прегледай го за идеи. Тези също са по твоята част: http://www.facebook.com/pages/Zuzkatacom/174121882623940 и http://www.facebook.com/tsvetopleti.
Вие гледахте ли със Зоя Winx 3D-то, тя щом е толкова фен сигурно ще го хареса. Яна иска пак да ходи, този път с баща си, да го видел и той Simple Smile.

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 12:25 от Betta

# 580
Жорка,да не те разочаровам,но в Майчин дом регламент е едно,а реалност друго..Аз родих със секцио във вторник и ме изписаха по бързата процедура в петък..Там си е жив конвейр за раждане,но в крайна сметка си плащаш за удобството и по-добрите лекари..
Бета,не буди бебо така посред нощите Laughing
Снощи ходехме на караоке бар с децата и беше невероятен купон..Наистина човек не бива да казва големи думи,защото не знае какво ще му дойде на главата..Аз винаги се възмущавам на родители,които си влачат децата из барове,а ето че и аз в кюпа Mr. GreenВъпреки,че и аз припалвам цигарка понякога,много съм доволна,че вече никъде не се пуши и няма проблем за децата..

# 581
  • През девет земи в десета
Инджи,  hahaha Joy hahaha Хохохо!
Кой ще боцкаш с таз инджекция? Laughing
Joy
инджи, да не си станала фен на турски сериали  Wink
тц,категорично не,Зла Гад ТВ не гледа виси на лаптопа! hahaha

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 12:52 от ☼ Инджи® ☼

# 582
  • Варна
 Hug

Вземам марки момичета,няма страшно,ще се справя!Благодаря ви  Hug

Тиция,една позната ражда сега януари,и я изписаха на 5тия ден.аз за това така сигурно го казах.Може ти като си раждала,да е имало много хора,незнам.Няма значение,важното е да сме добре с бебето,когато искат,тогава да ни изписват Crazy

Бетичка,Честита нов цвят.аз се отказах от боядисването днес.Иска ми се,първо отзад да ми оправят вратлето,че нещо имам забележки и после да се боядисам.в неделя ще я направя тази работа,май Thinking
Хич не се притеснявай,ей сега ще дойде 7ми.Всичко ще е наред HugА вие на бебо,измислихте ли му име?или може да си казала,но да не съм запомнила Embarassed

Инджи,добре правиш,че не гледаш ТВ Peace И аз май така ще направя,че много се натоварвам с тази ТВ,особено с новините.Ще си гледам само музикалните канали и Футболните Wink

# 583
Цитат
Нанни,незнам как е по касата сега секциото,в частната Майчин дом,си е 5 дена.4 пълни де,на 5тия по някое време те изписват Би трябвало така да е,то си е операция,защо така да бързат да ги изпишат жените...Ужас.Ама тя вашата съседка щом от 13ти я няма,да не се е случило нещо,да пази Бог?
И аз това си мислех, вече се притеснявах, как толкова време. Ма малко си развалихме отношенията, заради едно събрание на входа и се чудя как да подходя. Все аз я търся, тя лаконична, пък уж гузна... Та с един SMS разбрах, че днес ги изписват и са добре, но защо са седяли 9 дни, не попитах. Исках толкова неща да й дам, бяхме неразделни с количките преди 4-5години, нали има момиченце на годините на Дани. Вече съм решила да я оставя ако иска тя да ме потърси. Crossing Arms

Цитат на: Бета
Дано всичко е наред до 7-ми  . Много ме притесняват тия дълги празници.
Стискай, два дни почивни останаха и после може да дойдеш и моите прозорци да измиеш... Laughing Радвай се, че бебо си изгражда нощен режим за сън, дано и занапред да е така спокоен.  Hug

Тиция, тия разпоредби за тютюнопушенето приеха ли ги? Ние наскоро бяхме с децата на пица и нямаше място за непушачи, кошмар. Добре, че нямаше хора и тия дето чадиха набързо си тръгнаха.

# 584
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=563817.0;topicseen
Не само са в сила ами си и действат Peace и нас не ни пуснаха в един ресторант с Юл за пушачи ooooh! а много заведения са вече само за непушачи,сестра ми бяха ходили голяма компания на пицария и било забранено пушенето, после всички и се сърдиха от компанията, че трябвало да излизат навън да пушат ooooh! Mr. Green

Ако ви прочете някоя баба как се боядисвате бременни,да навредите с миризмата на бебетата ще видите вие Crazy

Жоржетке взимай нещо навреме че грипа е страшен аз 2 дни от леглото не станах ooooh! мъжа от днес го боли гърло и си е взел трахизан Whistling

Индже войвода  Hug

Общи условия

Активация на акаунт