Юли 2006-98

• 36 734
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Да днес имат имен ден Галините,да са здрави и живи  bouquet ядох бонбон от Галя колежка,рожден ден колежка и рожден ден на дете на колежка,днес много рожденни дни Thinking
 Една пък колежка боолна и аз вместо нея ще изнасям урок,сега трябва да правя карта и да мисля за ориентиране в пространството урок,под ,над ,върху,до, да съм рисувала карта на леглата на децата ooooh! ще ни побъркат вече,едни студенти на държавен стаж там, едни преподават  Flutter,и само ни цедят WhistlingТо децата са толкова умни че и без нас си ги знаят уроците дето уж им преподаваме ooooh!

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 15:47 от Eli83

# 661
  • Варна
Честит Имен ден,Галя!

# 662
Честит Имен Ден на Галя и Галко!
С много здраве и късмет да си носят името!  bouquet

Бета, не смея да се похваля, пу пу! Whistling

Една мама в другата отчетна има съмнение за срастване, затова питах. Иначе и нашата Яна имаше този проблем, но го оправиха с мазане. Затова исках да й напиша и за двата варианта.

Денис да оздравява! Hug

Браво на Друнделчо, вече си го представям като един хубав спасител на плажа. Laughing Sunglasses

Бета, и аз преносих Данката 2 дни, накрая ми изтекоха водите. И при двете си раждания никакви тапи не видях, хем и с Кико ми изтекоха водите. Thinking На Борисчо май му харесва на топличко. Simple Smile

# 663
  • София
Днес бях на доктор, бебето си е ОК, но още няма никакви признаци за раждане. Разхождахме се малко по стръмното в Бояна, бях зачервила бузите, но пак без ефект. Ще го чакаме до понеделник и ако не, във вторник влизаме в болница. Стълби не съм качвала, но пък не съм се спряла.
Яна я преносих 4 дена според истинската дата на забременяване и 14 дена според датата на ПМЦ, но тогава имах дълъг цикъл. Сега ни е трети ден, ще видим. Може пък да имам повече кавказки гени, те имали средно 274 вместо 266 дена бременност  Laughing. На негърките пък средно им била 260 дена, явно не съм негърка Simple Smile.

Честит имен ден на Арлина и Галко  bouquet  bouquet  bouquet! Да са ни живи и здрави!

# 664
Mерси момичета за поздравите!  Hug Ние обаче празнуваме на Гергьовден,че сме кръстени на дядото.И така имаме троен празник.

Малее Бета и Жоржи май ще раждат по едно и също време..

Махам се,че Гали ще гледа Мики Маус на компа..

# 665
леле какво напрежени настана тук.Постоянно влизам да видя дали нашите момичета няма да ни зарадват Hug. Ей ще бъде хубаво да родите по едно и също време Wink
Рени аз за това и не поздравих Галко ,защото ти и друг път си споменавала ,че празнувате на Гергьовден.Но това не пречи да ти пожела да ти е жив и здрав и много да ви радва.

# 666
  • Варна
хораааааааааааааа Бетта е родила.във Фейса има снимка Party

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000710158251

Ох,много се развълнувах...

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 08:19 от jorjito

# 667
Ехааааааа суперрр Бета честито!!!

Арлина-Честит имен ден-на патерица. Бъзи здрава, щастлива и сбъдване на всички мечти!
При нас нищо ново... Поне времето ще се затопли, че ми се сви душичката вече с тоя студ. Всеки ме пита какво ми е, а аз си ходя една начумерена. На времето татко ми все ме майтапеше, че правилно ми е избрал името - Светла - когато имало слънце и светлина съм била лъчезарна, а когато е мрачно и вали -в лошо настроение. Дори и шопинга не ми помага вече ooooh! Вчера направих изненада на Дидо Crazy Платих един ъглов диван и на работа се бъзикаха с мен, че днес ще съм със синьо око  hahaha Любимия добре понесе цената, сега ще го чакам 20 дни. Вече нямам търпение да го взема, че ме болят кокалите от нашия стария.
Гледахте ли репортажа на 8 март за жените и житейските решения? Като се замисля има 99% истина, че ние вземаме всички решения-за почивка, за ремонти, обзавеждане, сметки...

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 08:29 от eti_31

# 668
Ехааа,Борисчо снощи е решил да излиза  Heart Eyes Жив и здрав да е малкият юнак!

Гледахте ли репортажа на 8 март за жените и житейските решения? Като се замисля има 99% истина, че ние вземаме всички решения-за почивка, за ремонти, обзавеждане, сметки...

Ами така си е..

Вчера говорих с 2 майки с деца с нашата диагноза-АД.И двете казаха,че децата им са го израстнали на 3г.Лошо ми стана.Едната ми каза,че да се раздвам че се изрива детето.Поне можело да бъда спокойна,че не слиза към дробчетата.  Tired

Иси  Hug

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 08:59 от Ренито

# 669
Честит  син Бетта! Да Ви е здрав и силен мъж и много да ви радва!

Еее най- накрая реши кога и излезнал,искаме подробности,Бета мислеше че няма да ражда вече Mr. Green

# 670

Даа гледах ,а какво решавали мъжете,кой канал ще се гледа и какво друго беше  Mr. Green Crazy Flutter всичко  другото -ние Whistling

Едната ми колежка бременната ме пита какво се ослушвам,викам ми още не съм решила,тя:ааа той ако иска не можеш да командваш,викам така лии- аз ако реша не той,нямало да се осетя,аз ли няма да се осетя  Crossing Arms Crossing Arms Blush

# 671
  • София
Ееееех, че хубаво, ЧЕСТИТО БЕБЧЕ, МИЛА БЕТА   Hug

Снощи вика няма да раждам скоро, а ето ти сега бебченце  Hug

Много хубаво, много  Heart Eyes

# 672
  • Варна
Бетта,Честита рожба!Жив и здрав да е!

Ронка,Честит Рожден ден на Калин.Да е здрав и много да те слуша.

# 673
     Betta, да ви е живо и здраво юначето
               и много да ви радва!

Ронка, да ти е живо и здраво мъжлето!   bouquet

# 674
Бета, честита рожба! Нека Борис расте здрав, обичан и щастлив!  smile3525 Tada

Ронка, честит рожден на Калин, да е жив и здрав и много щастлив със своето семейство!   bouquet

Да ви почерпя за здравето на моята мила сестричка, която днес също има рожден ден:

Общи условия

Активация на акаунт