Великденски базар в Пазарджик

• 24 797
  • 457
  •   1
Отговори
# 375
Не съм виждала по магазините такива стойки  newsm78 Rolling Eyes, но много добре стоят   bouquet

# 376
  • пловдив
Не съм виждала по магазините такива стойки  newsm78 Rolling Eyes, но много добре стоят   bouquet
ted аз покрай моето хоби, редовно преравям разни магазинчета, та... за мен не е проблем ако си харесаш чинийка на някое от момичетата без стойка да ти изпратя - бонус за подкрепата на базара  Wink само ми пускаш адрес на ЛС и получаваш  Peace

# 377
Къде ще бъде базара?

# 378
  • пловдив

Великденски благотворителен базар на ДБМ - Пазарджик
Дата: 15 и 16 април
Място: До входа на Ист. музей - Тортата
Час: от 9.00 до 18.30ч.

# 379

Заравейте,мили момичета!
Извинете,че нахълтвам в темата ви , но аз вчера си купих такива стойки за чинии или снимки от магазин за 1 лев - по 20 ст малките, по 70 ст средните и по 90 - големите. Относно закачалките-
ние на работа лепихме метални закачалчици на едни големи пана 50 на 70 см доста тежички с лепило "Bizon"-от техническите магазини-малки тубички като моментно лепило,но много силно и струва лев и нещо. Дано тази информация ви помогне.

# 380
  • Пазарджик
Най-накрая довърших и аз нещата за базара -
http://ivanasway.multiply.com/photos/album/12

# 381
Ване,истинска прелест..  bouquet

# 382
Красота! Истински творец!

# 383
Ване, прекрасни неща както винаги  Peace
Доста закъснях за базара,но успях да направя няколко венчета, та ако ви трябват кажете къде да ги оставя.
Нямам време за снимка, та ще го карате на доверие  Mr. Green

# 384
  • пловдив
Нямам време за снимка, та ще го карате на доверие  Mr. Green[/color][/b]

Мериииии, какви снимки, какво доверие.... толкова уникални неща винаги правиш, че....  Crazy
Ей, дано успея да избягам до Пазарджик за базара.... такъв отбор, с такива красоти се събра...
 smile3508

# 385
Ване, прекрасни неща както винаги  Peace
Доста закъснях за базара,но успях да направя няколко венчета, та ако ви трябват кажете къде да ги оставя.
Нямам време за снимка, та ще го карате на доверие  Mr. Green

Еййй, Мерии, толкова се радвам, че се появи! Щяха да ни липсват твоите красоти! Можеш да отавиш нещата на кабинката за телефонни разговори срещу съда - до светофара!
 Hug Hug Hug
Наистина страхотен отбор се събра!
Остава за започнете всички вкупом да правите магии за слънчево и хубаво време! newsm20
Оставям си за накрая да снимам нещата на Антом и на Мери!
Антоме, долитай и ти  с ВяраВики  smile3535

# 386
И аз съм от мнооооооого закъснелите, пък и далече отгоре на всичко  Embarassed Приемате ли още малко скромна помощ.... Съжалявам, че се забавих толкова, но имах няколко непредвидени изненади и нямах възможност да творя. Ако ми пратите адресче, утре след работа ще довърша започнатото и във вторник го пращам с някоя куриерска фирма. Предполагам, че на следващия ден ще са при вас  Embarassed

Наистина има уникални неща тази година  Peace

# 387
Добър вечер момичета Hug
Янче да те попитам,пристигнаха ли мойте весели блузки с колетчето,което мъжът ми прати.
Тая година с много любов ги рисувах,исках и нещо друго да нарисувам но пустото време не стигна .
Ако имате нужда от помощ за базара ще дойда.
Ето ги блузките ,които нарисувах:https://www.facebook.com/album.php?id=100000520940607&aid=60838

# 388
  • Пазарджик
mery_poppins1 ,  Hug  - какво доверие бре - ти си неотразима ! Помъчих се аз да го докарам тази година до твоите моркови, но нямаш стигане  Peace ...

Ваня, първо извинявай за леко краднатата идея  Embarassed - с нетърпение чакаме и твоите красоти . За закъснението - дано да сте здравички, пък другото всичко ще е наред  Hug. Пращам адрес на лични  Peace .
Сега виждам и лентичката - искам да ти пожелая всечко най-хубаво, лека и безпроблемна бременност, здраво бебенце и много щастливи мигове  Heart Eyes !

Tetka_74 , тук са ти нещата, красиви както винаги   bouquet !

# 389
Всичко е уникално и красиво, само да се молим за хубаво време Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт