Великденски базар в Пазарджик

• 24 900
  • 457
  •   1
Отговори
# 75
Добре сте ни дошли, мили момичета! Hug Hug HugНякои от вас вече няколко поредни години ни помагати  много се радвам!
Нинче, останаха малко кошнички, не плети много HugМай определени цветове харесваха, ама нямам пусто спомен кои. Червеното го продадохме. Hug Hug Hug
Елис,  Hug Hug HugПривет ви на сръчните гобленарки!
Здравковице, майстор си, признавам те!
Антоме, ще направим всичко възможно да се организираме перфектно! Hug Hug Hug
Някой знае ли Валари къде  е, вече имаме ли новина?
Теди, твоите блузета са уникални!
Ани, супер да диадемите!
Джуджавке, супер нещица си направила Hug

# 76
  • Sofia
Момичета, аз също имам желание да участвам. Още не съм подготвила нищо, а и нямам избистрена идея какво точно да направя, но ще показвам Simple Smile

# 77
момичета щастлива съм, че съм в ролята на вестител на такава новина  Heart Eyes

Валари има син  newsm44 newsm44 newsm44
На 25.01. се е родил със секцио, с перфектните мерки 3,800кг и 53см големият мъж Божидар  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Валя че чувства добре, вече се движи спокойно, единствено от главоболие се оплаква, в следствие на спиналната...В понеделник вече ще са си вкъщи и ще може да пише Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да са живи и здрави мама и бебе. На нея бързо възстановяване , а на Божидар успешно кърмене  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 78
дА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МАЙКАТА И МАЛКИЯ БЕБОК И ВСИЧКИ ОКОЛО ТЯХ!

# 79
Честито на Валари, да й е жив и здрав сина, да порасне силен и умен мъж!

# 80
  • Buffyworld
Честито на Валари и на бебчето ! Да го гушка и да му се радва !  Hug

Ако на някой му трябва здрав дънков плат да ми пише  Hug

# 81
Eйй, темата и с бебче се сдоби!
Честита мъжка рожба на Валари! Прекрасно име му е дала! Пожелавам му на Божидар сила, здраве, късмет!

# 82
Аз искам само да помоля някой от вас да ми обясни какви са правилата за участие в базара. На кой и до кога трябва да изпратя готовите работи. Спрях се на терличките тип мокасини... в различни цветове...

# 83
# 84
  • пловдив
maxell_m няма накакви определени правила миличка  Hug Плетеш смело и следиш темата.
Даскалица Кукундрелова е координатора на ДБМ за Пазарджик и като наближи време за събиране на творбите, събщава дата. Не си писала от кой град си. Ако си от Пазарджик, лесно, на ЛС тя ще ти даде телефон и координати къде да ги носиш. Ако си от друг град вариант е изпращане по пощата за което пак тя ще ти даде адрес. Ако си от Пловдив , аз обединявам моите работи с работите и на други момичета, както и неща останали от базара в Пловдив, но подходящи за целогодишно ползване. Миналата година едно маме от Пазарджик съдейства, чрез фирмата в която работи мъжът и за транспортирането , ако тази година не стане, ще се разберем допълнително как ще става  Peace

ВАЛАРИ честито бебче  newsm51 Да расте здраво с жизнерадостно детство и мечтано бъдеще, а вие мнооого години да му се радвате и гордеете с всяка негова победа!

# 85
Цитат
Миналата година едно маме от Пазарджик съдейства, чрез фирмата в която работи мъжът и за транспортирането , ако тази година не стане, ще се разберем допълнително как ще става 
Ще стане ще стане, аз таз година ще съм с новородено живот и здраве март месец, та кой знае каква файда от мен нЕма, та поне това да свърша.
Като си готова звъниш ми, ще уредя нещата.
0887499722

# 86
  • Между два свята...
Честито на Валари!Бъдете здрави и много щастливи!!!!!!!!!!

# 87
  • Пазарджик
Честит син на Валя - да расте здраво, весело и палаво момченце !!!

*щурчо* и на мен минзухарът от първия линк ми е любим  Peace

# 88
Супер новина в темата!
ЧЕСТИТ СИН ВАЛАРИ   bouquet Живи и здрави и много щастие!!!!

Аз се запалих (буквално)  по гривните които показа Стихийно бедствие и  направих две.... обаче... много са ми груби с подложката, та ги напълних само с вата..... Меки са, но не се огъват и стоят в завиден кръг.... Я да чуя и вашето мнение....http://www.facebook.com/album.php?aid=40783&id=100000696218490

# 89
jujavka , страхотни са  smile3521  Hands Clap omm

а за подложка ПВЦ изрязано шише ли ползва? или нещо друго?

Общи условия

Активация на акаунт