Великденски базар в Пазарджик

• 24 900
  • 457
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, аз съм в Младост. Ако искате, може да съберем всички неща в къщи, а след това, да ги закарам на момичето от Пазарджик  newsm78

# 286
Щурче, тя и сама ще мине, вие само ако можете да ги съберете Hugи да ми оставите телефон за връзка
Предполагам, че и на 02 ще е там Hug

# 287
Зойче ми каза да ви пиша, че е заредила перфоратори - по 5 лв, единични, малко по-големи от онези сборните, в книжарницата в Петраков. Имало най-различни форми.

# 288
Момичета, аз съм в Младост. Ако искате, може да съберем всички неща в къщи, а след това, да ги закарам на момичето от Пазарджик  newsm78

*щурчо*, страшно си любезна  Hug.
има ли проблем да се видим в петък след работа и да ти оставя каквото съм догодила до момента?
ако искаш ми пиши едно лично, че да не задръстваме темата.

и да питам топлата връзка с момичето, което ще ги кара, дали ако ги оставя на щурчето в петък вечер (01.04), ще бъде късно?
ако ще е късно, да се разбираме за утре, евентуално  Rolling Eyes

# 289
Зойче ми каза да ви пиша, че е заредила перфоратори - по 5 лв, единични, малко по-големи от онези сборните, в книжарницата в Петраков. Имало най-различни форми.

ъ, неразбрах - такива дето на фигурки изрезват ли?

# 290
Да, душе, миналата година май Ването беше гледала един с пет форми, беше 25 кинта. От същия род са, само че изрязват по-големи форми.

# 291
  • Пазарджик-Панагюрище
Момичета, тези перфоратори в Петрака бяха от най-малките някакви милиметри и въобще не са изгодни. Тези предполагам ще са около 1 см и пак е скъпо. Ако искате сайтове за перфоратори защо не казвате. Има различни размери,не само малки. В БГ вече продават в няколко магазина и качеството е перфектно.
http://hobbisimo.com/products/categories/%D0%9F%D1%8A%D0%BD%D1%8 … 0%BE%D0%B2%D0%B5/
http://www.2elshi-shop.com/index.php?option=com_virtuemart&p … d=99&Itemid=1
http://xn--b1afkay2a.bg/%D0%B0%D1%80%D1%82-%D0%B8-%D1%85%D0%BE%D … %D0%B2%D0%B5.html
http://armstrongshop.com/ Тук е най-голям избора и цените са добри.
Аз отдавна си купувам от Елшите и от Армстронг, доставката е с наложен платеж.
П.С.Здравкова, адмирации за красивия декупаж.

# 292
Валъри, изтекоха ми очите. Много са яки Crazy и наистина не са скъпи.
Ще взема и аз да поръчам някое-друго - за щерката за училище, за картички и т.н.
(особено тези бордюрните са супер) Това направо дупчи, нали?
Доставката по куриер ли е? (тоест около 6-7 лв)

# 293
 Blush
ми малко да се отсрамим и ние - това от вчера и днес създадено  Blush
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150144136838610&set … 63609&theater

Яйцата на пръчка....чакат вдъхновението ми  Tired

# 294
  • Пазарджик-Панагюрище
Валъри, изтекоха ми очите. Много са яки Crazy и наистина не са скъпи.
Ще взема и аз да поръчам някое-друго - за щерката за училище, за картички и т.н.
(особено тези бордюрните са супер) Това направо дупчи, нали?
Доставката по куриер ли е? (тоест около 6-7 лв)
Да дупчи. Виж моите кошници, дръжките и покрая са правени с такива бордъри.  Доставката ако искаш, да е до офис на Еконт или Спиди излиза около 5-6 лв, ако е до вкъщи е с около лев по-скъпо. На мен вчера ми пристигнаха още инструментчета,които си бях поръчала. Комбинирахме се с 2 познати,направихме 100лв и ни излезе безплатна доставката.
mother-of-pearlS, браво! Голямо отсрамване даже.

# 295
  Извинявам се за забавянето, утре вече мятам колета. Добавих още нещица, дано се продадат всички  Grinning

# 296
Да дам отчет..В момента примен има събрани нещата от desimira и    esme_bolger. Свързах се с момичето от Пазарджик и сме се разбрали утре да се видим за да й ги дам, заедно с моите нещица. Ако има още някой от София, който е готов, може да се обади за да се включи утре, а ако по-нататък има готови,може да опитам да се организирам с едно пътуване към Пазарджик..

# 297
Благодарности за организацията, съдействието и участието на *щурчо* и Тони, както и за включилите се - desimira и    esme_bolgerbouquet
Очакваме тези дни и колета на Елинор 777 , благодарим още веднъж!   bouquet

Още малко остана, момичета - на финалната права сме! Благодарение на вашите сръчни ръце и благородни души се очертават пълни щандове с всевъзможни красоти! С пожелание всеки следващ базар да е по-успешен от предишните и добрите сърца да са все повече и все по-щедри! Благодарим ви! Peace

# 298
  • пловдив
При мен пристигнаха и нещата от Rakovinka  и Genoveva, плюс нещата от Асеновград и моите съм готова за носене другата седмица.
Моля, ако има още някой от Пловдив и район , който има направени неща и има нужда от транспорт да ми пусне ЛС за да взема и неговите неща.

Кукундрелницееее къде си???? Завърна ли се? Опитвам се да ти позвъня, но ти се включва гласовата, моля те ако си на линия вече дрънни , да си чукнем среща през идващата седмица    Peace

# 299
Аз също я търсих с ЛС, че не знам да оставя ли мъжът ми кашончето със скромния ми принос в кабинката.

Вера, да ти го дадем на теб?

Общи условия

Активация на акаунт