Великобритания - тема 33 Пролетно-Великденска

• 43 678
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Привет момичета, гледам обсъждате за витамин Д-то.И аз щях да питам тук дали го изписват, но не ми е ясно защо?Както и да е. Simple Smile А когато бебето се роди по-принцип дали препоръчват нещо след раждането за бебето?
Тук ми се вижда много постничко откъм бебешка козметика, хич не ми харесва този Джонсън.Една приятелка ще си ходи до БГ и съм заръчала на Бюбхен, когато щерката се роди я ползвах и бях много доволна.Но като свърши накъде?Има ли тук някакви онлайн магазини с нещо по-различно от Джонсън?И изобщо от къде пазарувате за бебоците, дрешки, аксесоари, шишета и всичко необходимо за бебетата?

# 196
Magimon, aз си купих разни неща от ASDA Baby Event-a, мисля, че все още продължава. Аз се сдобих с помпа, стерилизатор и прочие на Томи Типи. Иначе дрешки още не съм купувала - може би ще са от Mothercare, Tesco, ASDA... Където си харесам нещо Simple Smile Козметиката наистина е сложна - или онлайн, или от БГ ще си донеса. Но има и много онлайн магазини,където можеш да намериш нещо хубаво - гледах на Веледа, че има английски сайт.
Много ме дразнят цените на спалните комплекти и май ще си купя от БГ, не ми се дават над 50 паунда за чаршафки... ако някоя може да препоръча нещо да добра цена, ще съм много благодарна!

# 197
Magimon аз козметика специална не съм ползвала тъй като единия от моите близнаци е с екзема и ползвах кремове предписани от доктора и преварен зехтин на водна баня.Витамин Д не съм давала не са ми и казвали че трябва макар че Кейт беше с цвят на зелена маслина от жълтеницата просто ми казаха да я оставям повечко до прозореца на отворени транспиранти и за около 3-4 дена си отмина.Бутилки ползвах на Томи Типи стелиризатора ми беше на същата марка и съм доволна.Като си набелязах бутилките и стелиризатора просто се разтърсих из гугъл къде са на най-изгодна цена.Дрешки преобладаващите ми бяха от Некст а памперсите които ползваме в промишлени количества си ги закупувам от Коско имат супер оферти през 4-5 месеца на Хугис са също и техните мокри кърпички ползвам и купувам пак от там.За бебоците има избор като качество,цена и места за пазарене въпроса е ти как обичаш да пазариш дали по Интернет или директно от магазина.Аз съм на принципа око да види ръка да пипне и затова пазаря само от магазини които ги има около нас за да нямам после разправии ако се наложи да сменям/заменям  Peace

# 198
Още нищо не съм се приготвила, в събота ще ходя при една приятелка да ме води при нейна позната, която продава количка, шезлонг и много други неща.Та не мисля да се изхвърлям всичко да е ново, а и като гледам цените на количките, не са никак евтини.Мисля вместо легълце да взема бейби кот за сега, че тук с тези местеници, само някое дървено легло ми липсва за мъкнене.Това ще е новото и разбира се дрешките и принадлежностите, а и един скрин мисля да купя да си е само за бебка.Все мисля и си записвам на лист, какво ще ми трябва, но все си мисля, че нещо пропускам. Simple Smile

# 199
И аз отново благодаря за насоките за детското обучение, мисля че започвам да се ориентирам. Информацията е огромна и ми се струва супер сложно да избера вариант (мисля, че когато пристигнем там вече може да е късно да я запиша за reception class).

# 200
  • Манчестър
Привет момичета, гледам обсъждате за витамин Д-то.И аз щях да питам тук дали го изписват, но не ми е ясно защо?Както и да е. Simple Smile А когато бебето се роди по-принцип дали препоръчват нещо след раждането за бебето?
Тук ми се вижда много постничко откъм бебешка козметика, хич не ми харесва този Джонсън.Една приятелка ще си ходи до БГ и съм заръчала на Бюбхен, когато щерката се роди я ползвах и бях много доволна.Но като свърши накъде?Има ли тук някакви онлайн магазини с нещо по-различно от Джонсън?И изобщо от къде пазарувате за бебоците, дрешки, аксесоари, шишета и всичко необходимо за бебетата?

Виж първо бебето дали ще има нужда от мазане,защото например моя син не е мазан никога с нищо и по съвет на health visitorkata ползвах шампоан за баня - Tesco Brand.

Иначе за пазаруване препоръчвам Kiddicare.com . Иначе моя син е отгледан с добрите стари Chicco и благодарение на тях аз не знам какво са колики при бебе ,защото нямаше такива.

# 201
  • След завоя в дясно
Magimon - колкото мами има тук толкова различни мнения ще чуеш.  Laughing Ти сама ще усетиш кое е най- добро за бебчо.
Ето сайт, който предлага Mustela в БГ много я фалат Crazy
http://www.leguidesante.co.uk/16/brand/mustela/
Аз в момента много харесвам това: http://www.pumpkinpatch.co.uk/%28S%283e1oyiirbjmbt2uc3karrsvk%29 … tegoryPath=/girl/
Провери и тези:
http://www.littleonesclothing.co.uk/baby-girl-0-2yrs-24-c.asp
http://www.preciouslittleone.com/page/1/home/
http://www.cotworld.co.uk/
http://www.just4baby.co.uk/index.html
http://www.cotmattress.com/
http://www.outnabout.com/store_locator.php
Може би вариант при вас е Travel Cot Bed

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 10:18 от Ell

# 202
LadyDiDi, Magimon аз понакупих неща от Pumpkin Patch тези дни защото в наЩУ село се оказа, че имаме не лош техен магазин и сварих големи намаления от порядъка на 70 %  Embarassed доста ми харесаха като качество дрешките им и определено ще държа магазина "под око"  Wink имам едно комплектче от matalan, което вече въобще не ми харесва  Rolling Eyes материята една такава разтеглива ми стои и сигурно ще се раздърпа много бързо
гледала съм и в mothercare дрешки, но нормалните им цени ми се виждат скъпи  Confused аз друго освен малко дрешки не съм купила  ooooh!
гледах помпи, стерилизатори и шишета в ибей (нови) на много добри цени, но още се ослушвам  Whistling
аз да попитам дали някой знае голям бебешки магазин в лондон с изложени колички и креватчета? ние няма да успеем да отидем на изложението  Close сега февруари, а в това забутано градче където сме няма въобще къде да видиш колички  Confused

# 203
magimon, аз не ползвам козметика, шишета, стерилизатори, помпи. карам го по лесния и мързелив начин - с кърмене  Laughing само първия месец имах проблеми с кърменето и ползвах две шишета на томи типи, помпата не ми вършеше работа и се цедих на ръка. много е важно да потръгне в началото, да има кой да ти даде компетентни съвети за кърменето, за да нямаш проблеми и тогава е лесно, не ти трябват аксесоари Wink. по-добре да не се купува помпа предварително, защото може и да не се наложи изцеждане и ще е излишна покупка. също и шишета. поне според мен.

от козметиките, дори и най-прехвалените от рода на мустела съдържат химии и правят алергии. моето мнение е да се ползва минималистично - колкото по-малко, толкова по-добре и да е органична. доста майки, чиито деца развиват АД споделят, че чак като спрат козметиката настъпва подобрение.

а, и в началото е добре да не се къпе често с измиващи препарати, колкото и специални да са те. аз го къпех средно веднъж в седмицата и понякога само с вода. имам шампоанче на Веледа за коса и тяло за бебета. после взех това сетче и минах само на него. мазилата са от чисти органични масла и ги ползвам само при нужда, ако има някъде зачервяване около дупето. а от време на време правя масаж на цялото тяло с масажното олио, стига бебето да е в настроение след баня и да му е приятно.

за количка е добра идея втора употреба, макар че тук са по-евтини от бг, там им слагат ужасни надценки. както и дрехите от мадъркеър. аз съм доволна от тях като качество и цена. кенгуру и слинг също са много удобни в началото и могат да заместят количката.

# 204
Аз нямах възможността да си купя сама нещицата за бебко в началото (бабите и дядовците и от 2те страни още като разбраха, че съм бременна почнаха да ме запасяват с какво ли не), но в момента съм голям фен на Pumpkin Patch и някои от бебешките нещица в Primark също ни вършат работа, а Boots или H&M му взимам бодита. Иначе и аз съм за Томи Типи - стерилизатор, помпа (но направих грешка, че я купих - по-лесно ми беше изцеждането на ръка и изобщо не я ползвах). Количката е на Чико и имаме и една на Мамас енд Папас (но тя нещо не допада на бебко). В началото бяхме в Мозес Баскет и ми беше много удобно, него го взех от една позната (ползвано, но то все пак е за около 3 месеца (в нашия случай по-малко) и не ми пукаше много много, че не е чисто ново), само си купих ново дюшече и чаршафчета (даже ако някой го иска, веднага го давам, че в момента само място ми заема). А преди седмица минавах покрай един чарити шоп и видях супер много детски играчки вътре (музикални телефони, пияно, влак и още много други), влязох, огледах ги - повечето бяха много запазени и за 10 паунда се прибрах с 2 чувала играчки (Grinning сега се чудя къде да ги слагам), почистих си ги, минах ги със стерилизиращи препарати и сега бебко е много доволен от придобивките си Simple Smile Иначе от Mother Care си взехме play mat/baby gym и един надуваем пръстен (така да го кажем), в който бебчето да седи седнало с подкрепа от всички страни, за да не може да падне, а може и от самото раждане да се ползва - вътре има достатъчно място да си легне малко бебче. Кенгурото ни е подарък, но сме го ползвали 2/3 пъти (а и с нашите 10 килограма в момента не ни е особено удобно за ползване) Simple Smile
Козметики ползвам само за банята на Джонсън и судокрем + кремче нивеа за лицето като е студено и излизаме на разходка (така ни препоръча лекарката). И за масажи ползваме olive oil (но не винаги).
Каквото и където и да се купи, важното е на човека, които купува да му харесва и да му попълва критериите за това, което търси.

# 205
  • London
Добър ден,   bouquet

чета от доста време вашата тема , защото на 09.02 заминаваме с мъжа ми за Лондон.
  Ще се опитаме да си извадим документи и да работим на Острова и за това се включвам в темата,  да Ви попитам, дали можете да ми дадете някакви насоки относно квартира в Лондон, зоната не ме интересува, защото нямаме нищо предвид като работа.
Доста порових в Gumtree, но да Ви кажа няколко пъти попадам на обяви които съм ги виждала вече, а това значи, че квартирантите им напускат. newsm78
Някъде четох, че вариант е да гледаме в магазините за обяви на таблата ...

Ще Ви бъда много признателна за насоки.  bouquet

# 206
  • След завоя в дясно
ov4ar4eto kalitko провери за квартири тук: www.bg-help.co.uk без документи ще Ви е трудно да вземете квартира на първо време. По добре първо се установете в някоя БГ къща и после действайте по установяването.

# 207
  • London
ov4ar4eto kalitko провери за квартири тук: www.bg-help.co.uk без документи ще Ви е трудно да вземете квартира на първо време. По добре първо се установете в някоя БГ къща и после действайте по установяването.

Благодаря за отговора ,

малко ме притеснява това с българите ... и да попитам с банкова референция примерно от Barcklay няма ли да ми е по-лесно като някакъв вид документ ?

Ох така съм се оплела , че ...

# 208
  • Нотингам/Пловдив
Благодаря за отговора ,

малко ме притеснява това с българите ... и да попитам с банкова референция примерно от Barcklay няма ли да ми е по-лесно като някакъв вид документ ?

Ох така съм се оплела , че ...
  Какво имаш предвид?

# 209
Ей момичета страхотни сте.Принципно сте прави за козметиката, че може и да не се наложи, но все пак ще поръчам от Бг за всеки случай.Когато щерката се роди и аз преварявах в началото зехтин, защото ме беше страх да не се изрине от козметиката, но когато започнах да ползвам Бюбхен, останах много доволна.Имам притеснения относно кърменето, с Мони имах проблеми, не можаха каналчетата да се отпушат, разраниха ми се гърдите, ползвах силиконови зърна, но страшно болеше, докато накрая не стигнах до болницата, защото гърдите ми бяха на бучки.И опита ми с кърменето е само 12 дена.Това ми е притеснението, като цяло,а така ми се иска да кърмя, и се чудя дали да не взема за всеки случай някакво мляко, като добавка в началото, ако не се получи с кърменето. newsm78

Ох, нали съм си една домакиня опасна, днес реших да правя бисквитена торта, но защо реших да се престаравам, като разтопих шоколад за да направя някаква окраса отгоре, че ми стоеше много грозничко.А сега е направо SickИзглежда ужасно, та не знам дали домашните ще я ядат.А иначе е много вкусна, като не искат аз ще си я изям. Hug

Общи условия

Активация на акаунт