Великобритания - тема 33 Пролетно-Великденска

• 43 636
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
O да всичко е готово и подаръците и мястото и поканите са вече разпратени.Остана сега само да поръчаме тортата а тя става точно за 2 дена да приготвим сандвичите и сладките и торбичките за децата.А да и мама да пристигне и да удари едно рамо за цели 6 седмици  Embarassed
7 часа и на мен ми е рано и не само в неделя де  Mr. Green но ще го записваме на скай плюса иначе следващата програме е май към 10 после към 12 и последната е в 4 часа така че ще ги запишем всичките за всеки случай.

# 316
не съм преглеждала за подобни въпроси и ще си питам директно. на малкия му излезе обривче под  брадичката - ''Здраве"-то не ни помогна, лекарката каза Е-45, но и от него ефект няма. А милото а видимо го сърби. И забелязах, че над едната купчинка пипки се е образувала суха коричка - нещо подобно на лишей. Гледам да му е сухо под брадичката и почиствам редовно, но 2ра седмица, никаква промяна. Съвет с какво да му намажа обривчето поне да не го сърби.

Благодаря предварително Simple Smile

# 317
не съм преглеждала за подобни въпроси и ще си питам директно. на малкия му излезе обривче под  брадичката - ''Здраве"-то не ни помогна, лекарката каза Е-45, но и от него ефект няма. А милото а видимо го сърби. И забелязах, че над едната купчинка пипки се е образувала суха коричка - нещо подобно на лишей. Гледам да му е сухо под брадичката и почиствам редовно, но 2ра седмица, никаква промяна. Съвет с какво да му намажа обривчето поне да не го сърби.

Възможно е да е проява на атопичен дерматит - сега да не се уплашиш. Това е само възможност,а дори и да го има,не е чак толкова страшно.Обривът ,който описваш прилича много на този при атопичния дерматит-особено образуването на суха коричка.По принцип трябва да го види дерматолог,но не знам как ще стане това в UK.
Моите синове и двамата са атопици (наследство от мен). Мажех ги с Елидел . С възрастта нещата се подобриха. В момента големият е без никакви симптоми, а малкият получава леки обриви многооооо рядко .

# 318
  • Манчестър
не съм преглеждала за подобни въпроси и ще си питам директно. на малкия му излезе обривче под  брадичката - ''Здраве"-то не ни помогна, лекарката каза Е-45, но и от него ефект няма. А милото а видимо го сърби. И забелязах, че над едната купчинка пипки се е образувала суха коричка - нещо подобно на лишей. Гледам да му е сухо под брадичката и почиствам редовно, но 2ра седмица, никаква промяна. Съвет с какво да му намажа обривчето поне да не го сърби.

Възможно е да е проява на атопичен дерматит - сега да не се уплашиш. Това е само възможност,а дори и да го има,не е чак толкова страшно.Обривът ,който описваш прилича много на този при атопичния дерматит-особено образуването на суха коричка.По принцип трябва да го види дерматолог,но не знам как ще стане това в UK.
Моите синове и двамата са атопици (наследство от мен). Мажех ги с Елидел . С възрастта нещата се подобриха. В момента големият е без никакви симптоми, а малкият получава леки обриви многооооо рядко .

сина ми имаше атопичен дерматит като беше малък, така поне каза доктора де...оправих го с няколко намазвания с Елоком от БГ ( така мисля,че се казваше). Крем Здраве според мен изтощава още повече кожата.

# 319
aniji мама на Джозеф и Кейт  и моите мъже са март месец малко преди твоите на 9 ти.svidni4ka стискам палци  Praynig .

# 320
Ave & golden благодаря ви и на 2те, почетох доста за атопичен дерматит от снощи насам и настина има някои от описаните симптоми и обривите приличат на част от тези, които гледах по снимките. Понеделник ще отида до една клиника която ми препоръчаха в нашия район, че откакто нашето GP изкара мъжа ми с краста, там не съм стъпвала и ако има нещо ходим до walk - in центъра. Другата седмица едни познати се прибират от БГ и за всеки случай ще ги помоля да ми вземат мазилата, за които споменахте и 2те (за всеки случай) и ще видим какво ще стане. Първо ще се посъветвам с лекар отново и тогава ще му мисля.
Много ви благодаря Simple Smile

# 321
Благодаря Ви момичета,за идеите за торти.Наистина са страхотни,ама пусто живеем много далеч от Лондон,та ще видя какви ще ги мисля.
За обривите-наистина Елокома е вълшебен,но не знам тук дали го има.Не знам как стои въпроса с Фенистила,не съм поглеждала от каква възраст препоръчват кремчето.Иначе облекчава сърбежа.
Хубав уикенд на всички!

# 322
  • Манчестър
Благодаря Ви момичета,за идеите за торти.Наистина са страхотни,ама пусто живеем много далеч от Лондон,та ще видя какви ще ги мисля.
За обривите-наистина Елокома е вълшебен,но не знам тук дали го има.Не знам как стои въпроса с Фенистила,не съм поглеждала от каква възраст препоръчват кремчето.Иначе облекчава сърбежа.
Хубав уикенд на всички!

Фенистила не знам какво точно лекува...сина ми като беше бебе на 2 месеца и го нахапаха комарите в БГ , тогава дадода фенистил да го мажем за сърбежите.

# 323
  • Русе
Фенистилът е противоалергичен. Всяко друго противоалергично би облекчило сърбежа. Разбира се, по-добре да е локално, но ако няма кремче и капки ще свършат работа. Тук, до колкото съм забелязала, само хапчетата са без рецепта, но може и да не съм догледала. В случая е важно да не го сърби, за да не се чеше и да прави по-големи бели.

# 324
aniji мама на Джозеф и Кейт  и моите мъже са март месец малко преди твоите на 9 ти.svidni4ka стискам палци  Praynig .
На колко ще станат твоите големи мъже.Аз се надявах моите да се родят на 7 март на рождения ден на баща им ама за жалост не стана така и четеримата щяхме да се на 7(само че аз съм на 7 ноември)

# 325
  • Русе
Аууу, aniji, това са коварни планове. За да може, като станат малко по-големи, да ги пращате на техните си купони и да не пречат на вашия купон, нали  Whistling

Забравих да напиша, че нищо не направих с магазините. Бях забравила, че в четвъртък трябва да остана в училището на открит урок, а петъкът си ми беше зает  Tired И така, оставих за понеделник. Гледам че го дават да вали тогава, дано да ми върви по вода  Whistling Преди мнооого, много години, един ужасен, дъждовен ден, трябваше да премина цяла София в кал и дъжд, да сменя 3 автобуса и да ходя около 300 метра покрай разкопана улица, всичко кал и вода, а аз нагласена за интервю в Кока Кола. От кукла с жълто панталонче и синя блузка на жълти точки се бях превърнала в нещо размазано и мокро, с жълто панталонче на ужасни сини петна  Joy Влязох, приличаща на смъртта  Joy Долу във фоайето имаше голямо огледало и имах възможността да се погледна. Толкова ми беше станало смешно, че хич не се притесних, само се усмихвах и се опитвах да не говоря глупости. И ме взеха. След време шефът ми каза, че са ме взели, защото съм изглеждала толкова ужасно (мерси!), но не съм спряла да се усмихвам  Crazy
Та, надявам се в понеделник да имам късмет...

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 12:36 от Deb

# 326
Deb стискам палци да успееш,смешна история наистина добре че си я приела от тази страна! aniji   момчетата ми ще станат на 5 годинки да са ни живи и здрави!Термина ми беше с около месец по- късно, но единият господин реши да излиза по- рано,поне изчакаха да не се родят на 8- ми, че щяха да празнуват с жените   hahaha .

# 327
Deb моят план беше още по коварен.Ако забравя да му купя подарък и вземе че се усети моя отговор щеше да е че все пак има двоен подарък  Mr. Green Wink

# 328

От сайта който ти дадох доставят почти на всякъде.
Ето градовете и градчетата:
http://www.cakestoyourdoor.co.uk/acatalog/cake_delivery_cities.html
http://www.cakestoyourdoor.co.uk/acatalog/delivery_locations.html

Ето и коментари на клиенти:
http://www.cakestoyourdoor.co.uk/acatalog/Customer_Comments.html

# 329
  • Лондон/Пловдив
Еха много мартенчета има тук моя термин беше за 22 март първа пролет ,но синът изобщо нямаше намерение да излиза и чак на 28 го родих със секцио Grinning
Аз уж го измислих как да празнуваме ,но все още нещо ми изкача като идея и незнам какво ще го скалъпя накрая ,че имаме само 4-5 дечица познати тук . Малко ми е криво поради тази причина предните рождени дни ги празнувахме в БГ с доста деца и беше много весело.
За торта Алекс си е харесал една на Супер Марио от ТЕСКО (има наредени много готови с различни картинки) ако някой ги е опитвал да сподели защото на вид са много добре направени ама дали стават за ядене  Rolling Eyes
Деб успех ти пожелавам понеделник и не се притеснявай ,а това за Кока Колата ме развесели много  Joy
evkovalska  Елкома ще ви помогне ,но го използвай в малко количество и внимавай да не се му попадне в устата ,още на 1-то намазване ще видиш ефекта и след ден два ще изчезне проблема (повече от 3 дена не трябва да се маже защото в кремчето има кортикостеройди)
tzvetak сигурно е досадно това постоянно повтаряне на едни и същи неща ,но форума е за това все пак и на мен си помогнала за което съм благодарна много ама съм сметнала ,че повече няма да те притеснявам с мойте глупости все пак всичко си има  граници .
И по темата за незаконните неща моя мъж също работеше 1 месец така докато получи НИН (имаше късмет от 1-път му го дадоха) .

Общи условия

Активация на акаунт