Великобритания - тема 33 Пролетно-Великденска

• 43 584
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • Лондон
Великден тази година съвпада...
Бритиш обявиха, че ще стачкуват и тази година, а какво по-удобно време за стачкуване от следващите по-дълги празници, аз не рискувах и взехме билети за БГ Еър, колкото и да ме дразнят някои неща

# 436
Ще стачкуват? Ужас!! Сега ще влезна да потърся инфо! Благодаря, че ми каза! В такъв случай трябва да видя други директни полети. ooooh! ooooh!

# 437
И ние ще си ходим до бг. за Великден, нали и децата са с голяма ваканция, но с колата .Юли месец дали мога да ги спра по рано от училище с 2 седмици мисля да си отида с тях пак до бг. казаха ми че трябва да поискам разрешение от училище ,надявам се като са ресепшън да ги освободят  Rolling Eyes .Иска ми се да изкарат около 2 месеца на море и балкан дано ме огрее.
Писали сте за незаконно работещите та се сетих мъжа ми преди да дойде тук беше 3 месеца в Ирландия там работи за един образ който му правеше проблем ,че иска да си подава документи за легална работа явно така му отърваше ,защото и другият му работник беше без документи, а работеше от доста време при него.Извинете за дългият пост  Sunglasses .

# 438
  • Манчестър
И ние ще си ходим до бг. за Великден, нали и децата са с голяма ваканция, но с колата .Юли месец дали мога да ги спра по рано от училище с 2 седмици мисля да си отида с тях пак до бг. казаха ми че трябва да поискам разрешение от училище ,надявам се като са ресепшън да ги освободят  Rolling Eyes .Иска ми се да изкарат около 2 месеца на море и балкан дано ме огрее.
Писали сте за незаконно работещите та се сетих мъжа ми преди да дойде тук беше 3 месеца в Ирландия там работи за един образ който му правеше проблем ,че иска да си подава документи за легална работа явно така му отърваше ,защото и другият му работник беше без документи, а работеше от доста време при него.Извинете за дългият пост  Sunglasses .

Ресепшън си е част от училищната програма. Миналата година го взех моя син 3 дена по рано. Писах писмо с причина - family wedding. Чаках отговор,които доиде няколко дни по късно от Head Teacher,че му разрешават и ни пожелават приятно изкарване на това събитие във фамилията. Тази година маи ще е christening парти.

# 439
Проверявахме самолетни билети и дилемата ни е с какво да летим от София за Лондон като се прибираме. България Еър не ми се ще, а и казвате, че за да качим поне една количка, то трябва да намалим от багажа ни? Ами ако си платим допълнително или пътуваме бизнес, как са тогава нещата? А кои други компании бихте препоръчали с директни полети?

# 440
  • ENGLAND
И ние ще ходим за 3 седмици до България. С уиз еар беше най-евтино.

# 441
Момичета от къде да си купя дамски душ? Аптеките? Теско? и някой ако каже как е на английски .... Embarassed

Аз ползвам     LACTACYD FEMINA     много съм доволна от него.Вече около година го ползвам и нямам проблеми .Взимам си го от буутс.

Цветак,как си ти ? Много си бърза с лятната ваканция бе  Laughing  браво на вас Heart Eyes

При мен все една и съща.Бяхме си в бг за 2 сед,после много работа тук ..Та такива му работи .Ние мислим да идем за велигден до франсе ама ще видия дали ще се организирам до тогава ..

Хайде приятен неделен следобед на всички   bouquet

# 442
  • Bristol
didi mum, късмет, дано одобрят! Аз вече спрях да питам, тегля ги по няколко дни преди или след ваканция и казвам че са болни  Rolling Eyes Много започнаха да отказват и не ми се рискува. Миналата година ме вика директорката за разговор, защото малката имала много отсъствия. Тя отделно, че си боледуваше, но имахме една разходка до Чехия, после до Швейцария  Embarassed Тази година за сега съм само с предупредително писмо, че процентът присъствия е паднал на 94, трябва да е над 95%  Confused
За разсада, който иска може да започва  Peace Аз ще започна края на февруари, нямам възможност сега.

Вчера при нас беше супер слънчев ден и както си пиех кафето в двора, докато малката си играеше около мен, се присетих, че ноември месец купих луковици на минзухари и съвсем съм ги забравила  ooooh! Намерих ги, бяха покарали, но изглеждаха ок. Бързо ги насадих, да видим дали ще оцелеят и въобще ще цъфнат ли. А миналата година си бях домъкнала туфички диви кокичета. Живи и здрави са така хубаво са разцъфтели  Heart Eyes При първа възможност пак ще отскоча до онази горичка, да си домъкна още няколко  Blush
Днес пък беше студено и дъждовно. Водих малката на ски урок, цялата подгизна, но беше супер щастлива. Учителят я спусна от по-високо този път. Много уверено се качва и слиза от лифта. Започна и завойчета да прави. Мисля, че от този етап съвсем спокойно може да започне да се спуска с нас  Thinking Живот и здраве, ще видим след по-малко от седмица  Grinning

# 443
                                   ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН НА ВСИЧКИ !!!!

# 444

Честити празници на всички! Много да ви радват плодовете на любовта ви!

# 445
  • Нотингам/Пловдив
Честит Свети Валентин на всички,обичайте и бъдете обичани  http://www.youtube.com/watch?v=_J3oaGSs_DE

# 446
tzvetak благодаря ти за предложението  Hug Аз само информативно питах, другия месец отиваме в БГ и да си взема лекарства да си имам.
  Честити празници   bouquet

# 447
A.S.I.A.,
Ти си провери кога ще стачкуват. Мога само да споделя, че летяхме с БА от Сф до Лондон, еднопосочният билет за мен и малкия излезе 250 лева, като той си имаше отделен куфар, столчето за кола и количката му бяха безплатно. Като проверявах за Уиз, имаше малко по-евтини полети, но без багажа, с таксите и всичко щеше да излезе доста по-скъпо. Бизнес тарифите са много скъпи. Други компании не гледах тогава. Знам, че Малев имат някакви оферти, но май имаха и разни с прекачване, а това не си е работа.

Ние малко се разболяхме, ама се надявам, че утре ще сме на линия - малкият тръгва на чайлдмайндерката Crazy за първите си 4 часа, а на мен ще ми се обадят за телефонно интервю - много ми се иска да стане Blush Blush
Merry,
Толкова идилично ми стана за двора,слънцето и кафето Hug Кажи после дали са цъфнали минзухарите, аз се скъсах да снимам тук цветенца - толкова са ми нежни и красиви. За двор се надявам да ни огрее към Юни. Whistling
tzvetak,
Прекрасни планове за хубаво изкарване и вкусни неща:)
Хубав ден на всички  bouquet

# 448
Момичета живеещи в Лондон,моля да ми кажете какви забележителностите могат да се посетят,които са със свободен вход,без заплащане!
Четох и темата за Лондон,но не можах да се ориентирам.
Благодаря предварително!

# 449
velv, благодаря! Май ще стачкуват на 29, а ние тогава искаме да се върнем. Ще видя как са нещата с Бг Еър.

inaa3, можеш да отидеш до Тауър Бридж и Лондон Бридж, можеш да се разходиш из парковете, Пикадили Скуеър, Трафалгар Скуеър, да снимаш Биг Бен, Бъкингамския дворец(ако искаш да влезеш има някакви оферти за групи май), да отидеш до Гринуич... Не занм какво точно искаш да видиш, защото по принцип самият Лондон си е една голяма забележителност и местата които изредих горе са световно известни. За да влезеш в Тейт Британ и Тейт Модърн е безплатно, вече ако вътре има някои гостуващи изложби, те са с вход, но по принзип има и една постоянна изложба, която е достъпна. Същото се от нася и за Нашънъл Галери. Има пакети за Окото, круиз по Темза и посещение в Мадам Тюсо, но те се заплащат.
Eто ти сайт с всички забележителности и със свободен вход и платените, ти си прецени какво искаш да видиш. http://www.londontourist.org/attractions.html

Общи условия

Активация на акаунт