Великобритания - тема 33 Пролетно-Великденска

• 43 636
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  Здравейте! Момичетата, които ми стискаха палци, много благодаря!!! Поканиха ме на интервю, което в случая е почти назначение. Поне досега в компанията, който е бил поканен на интервю са го пратили на курса и съответно позицията след курса.
  Интервюто е в сряда, така че да се надяваме, че тогава пак ще се похваля
 Hug Hug Hug

здравей,успех на интервюто дано да мине без проблеми и да те пратят на курс и да започнеш работа

# 271
  • Манчестър
Deb, успех днес, ще стискам палци.Една приятелка преди работеше в подобен магазин.Работеше в удобно за нея време, между другото каза, че работата в подобен магазин също се зачита като експириънс.
tsvelichkova, мерси за куража, аз трудно се плаша, но като си спомня какво беше. ooooh!
Ама няма да се оставя едно кърмене да ме пребори я, стига мляко да има.  bouquet

Аз не съм кърмила изобщо. И не съжалявам за това. В последните години и особено наскоро научни публикации опровергават митовете за кърмата,колко е незаменима...основни елементи не се съдържат в нея...

# 272
Хайде, Свидничка, разбий ги в сряда  newsm74

Да ви се похваля и на вас от днешния ми преглед:  Бебка се е наместила с главата надолу, има прекрасен басейн, в който да плува и е дългокрака мадама  Laughing Заради последното сме по-големи с една седмица, но това не измества Денят на срещата с нея Wink иначе минах всички екстри - кръв, урина, кръвно и съм отличничка хихи Дори ме отписаха от клиниката на доктора и продължавам само с акушерката. Посмяхме се с доктора, че заради BMI по-нисък с 0.1 съм в клиниката, но поне си спечелих един скан! Тежки сме 1309 гр и сме с бедро 56 мм  4470 Аз съм една хепи, хепи мами в момента Simple Smile

# 273
svidnichka,
 HugУспех, успех, успех Hug
Magimon,
Само драсни,ако прецениш, че ти е нужна някаква подкрепа и информация за кърменето Hug
Деб,
Отиди до магазина, пък те си знаят:) Когато много се колебая за някоя работа дали да кандидаствам или за нещо подобно, винаги ме е успокоявала мисълта, че не зависят от мен нещата. Единственото,което зависи от мен е да кандидаствам, пък по-натам си има хора и те си преценяват дали да ми се обадят/изберат и подобни:) Казвам ти го и дано да ти помогне, че понякога съм също голяма паника за подобни неща Hug
ЛейдиДиДи,
Браво за мерките  bouquet Много се радвам на хепи, хепи мами Mr. Green
За работа на черно и подобни не искам да пиша -всеки знае себе си, разни хора - разни идеали...Ама това е не само за българите, ами и за всички...

# 274
Deb, успех днес, ще стискам палци.Една приятелка преди работеше в подобен магазин.Работеше в удобно за нея време, между другото каза, че работата в подобен магазин също се зачита като експириънс.
tsvelichkova, мерси за куража, аз трудно се плаша, но като си спомня какво беше. ooooh!
Ама няма да се оставя едно кърмене да ме пребори я, стига мляко да има.  bouquet

Аз не съм кърмила изобщо. И не съжалявам за това. В последните години и особено наскоро научни публикации опровергават митовете за кърмата,колко е незаменима...основни елементи не се съдържат в нея
Здравейте,аз за сега също само чета и не се включвам често,защото все още съм в БГ и трупам инфо...но до скоро.Но по повод кърменето ще отбележа,че е глупаво да се твърди,че не е незаменимо или, че не е  по-добрия вариант от храненето с АМ.Кърмата е богата и хранителна ако майката се храни здравословно-диета.Все пак това е природа.Имумитет не се придобива от АМ.Също е полезно и за майката-процента от заболели кърмачки от рак на гърдата е нищожен.
За тези,които искат да кърмят мога да кажа само...упорити масажи с топла вода и съпунче при изцеждането след всяко кърмене и при напрежение и веднага след това студен компрес.Така докато бебето започне да ви изсуква.не сте ли напрегнати няма нужда от доизцеждане пък да не стане обратния ефект-хиперлактация.
За тези,които не са кърмили...въпрос на избор,но това в никакъв случай не значи че не сте направили необходимото за детето си.Пак казвам въпрос на избор и стечение на обстоятелствата.
Весела вечер на всички и извинете за дългия пост.  bouquet

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 23:03 от Radenia

# 275
Моми4ета, някои ползвал ли е тази 4ашка? И какви са отзивите? Мисля да е пробвам,но се 4удя още?    http://www.mooncup.co.uk/about-the-mooncup/how-do-i-use-it.html

# 276
Моми4ета, някои ползвал ли е тази 4ашка newsm78? И какви са отзивите? Мисля да е пробвам,но се 4удя още?    http://www.mooncup.co.uk/about-the-mooncup/how-do-i-use-it.html

# 277
  • Лондон/Пловдив
DNP докато загрея какво е това аз за първи път го виждам и чувам този метод  Mr. Green
Аз съм си с добрата стара превръзка макар ,че откакто съм тук немога да си намеря точните  newsm53

# 278
  • Bristol
Привет и от мен  Flutter По-добре късно от колкото никога  hahaha Включвам се по темите.
За кърменето, има и един крем за зърната. Аз се спрях на такъв без измиване. Иначе водата и сапуна допълнително влошават положението.
Синът ми не можах да го кърмя много, нещо не се получи  Rolling Eyes Обаче с щерката се запънах като магаре на мост, аз като си наумя нещо и съм ужас  Confused Но и хелтвизиторката много ме подкрепяше в решението, иначе сама не бих се справила сигурно. Мъжът ми лудна покрай мен. Един ден се прибира от магазина, още не ми беше дошла кърмата, купил шишета, стерилизатори, АМ. Набързо го погнах да ги връща, горкия. Никак не ми беше лесно това кърмене, но доказах че може  Mr. Green После две приятелки в България и двете не успели с първото дете, последваха моите стъпки и двете успяха с второто. По-късно ми казаха, че ако не съм била аз с личния си пример, те нямало никога да пробват пак да кърмят Wink
Който не иска да кърми, в болницата можете да кажете, дори в плана за раждане можете да го запишете и те ще вземат веднага необходимите мерки за спиране на кърмата. Това е много личен избор и никой няма право да ви натиска какво да правите  Peace

За нелегалните работници, не им се ядосвайте. Мен дори ми е жал за тях  Rolling Eyes Работят за мижави пари, които дори и официално да получават, данъци няма да им удържат. Съответно никакви социални придобивки не могат да ползват, включително и лекар. Мен повече ме дразнят хитреците, дето не само не декларират доходи, но цокат и от бенефитите. Според мен, те са по-сериозен проблем от нелегалните  Crossing Arms

Свидничка, с теб сме  Hug

Аз вече броя дните до зимната ваканция  Whistling А днес ми одобриха 3 седмици за лятото. Сега остава да видим на мъжа кога ще дадат отпуска и започваме организирането на 6 седмичната лятна ваканция на децата в България. Само тези скъпи билети да не ни попарят ентусиазма  Money

# 279
DNP за тази чашка се бях запалила преди няколко години, но се отказах. Има ги в ибей доста. Тук има тема доста голяма за тях, ако искаш ще ти я потърся. Бих си я купила за БГ в жегите, че не се търпи, но тук не ми е голям проблем.
Аве за кърменето си чела или избирателно, или си попаднала на сайт целящ да го оплюе. Сигурно визираш изследванията, че ако до 6тия месец си само на кърма детето може да има недостиг на желязо. След тази статия се направиха изследвания, че не е така от световната педиатрична организация. Аз също съм на мнение, че всеки си преценява дали иска да кърми или не и уважавам избора на всеки, но не мога да се съглася, че АМ е по-добрия варянт в никакъв случай.
Merry е много хубаво си го написала за нелегалните и хитреците. И аз така мисля, жал ми е за хората, който от зор са тук и се чудят как да се изхранят, дори и да е нелегално. Но ме вбесяват селските терикати били те със или без документи. Обсъждах го скоро и за бенефитите да не се повтарям.
Deb и аз съм същата като тебе, глътвам си граматиката. Днес на лекарката такива изречения и правих, че ме е яд на мене си. Жалко, че нямаме чарити тук иначе веднага щях да ида, така се ядосах.
Radenia само малко да вметна, че ако детето суче добре от двете гърди, не е нужно да се цеди, за да не се предизвиква свръхлактация и съответно още повече бучки. Зелевите листа на мен най ми  помагаха.
LadyDiDi браво за хубавите новини, за пръв път чувам на някой да са казали мерки и теглилки на бебето, омагьосала си ги  Simple Smile

# 280
  • Манчестър
DNP за тази чашка се бях запалила преди няколко години, но се отказах. Има ги в ибей доста. Тук има тема доста голяма за тях, ако искаш ще ти я потърся. Бих си я купила за БГ в жегите, че не се търпи, но тук не ми е голям проблем.
Аве за кърменето си чела или избирателно, или си попаднала на сайт целящ да го оплюе. Сигурно визираш изследванията, че ако до 6тия месец си само на кърма детето може да има недостиг на желязо. След тази статия се направиха изследвания, че не е така от световната педиатрична организация. Аз също съм на мнение, че всеки си преценява дали иска да кърми или не и уважавам избора на всеки, но не мога да се съглася, че АМ е по-добрия варянт в никакъв случай.
Merry е много хубаво си го написала за нелегалните и хитреците. И аз така мисля, жал ми е за хората, който от зор са тук и се чудят как да се изхранят, дори и да е нелегално. Но ме вбесяват селските терикати били те със или без документи. Обсъждах го скоро и за бенефитите да не се повтарям.
Deb и аз съм същата като тебе, глътвам си граматиката. Днес на лекарката такива изречения и правих, че ме е яд на мене си. Жалко, че нямаме чарити тук иначе веднага щях да ида, така се ядосах.
Radenia само малко да вметна, че ако детето суче добре от двете гърди, не е нужно да се цеди, за да не се предизвиква свръхлактация и съответно още повече бучки. Зелевите листа на мен най ми  помагаха.
LadyDiDi браво за хубавите новини, за пръв път чувам на някой да са казали мерки и теглилки на бебето, омагьосала си ги  Simple Smile

Вярно е,че кърменето е въпрос на личен избор...аз не съм кърмена, сестра ми също...........ама не виждам и какъв бенефит има от кърменето.....????не чета саитове избирателно, имам доктори  във фамилията и те споделят същото мнение...

# 281
Ave не ми се обеснява сега, ти си направила своя избор и съм сигурна, че няма да ти променя мнението. За мен бенефитите са доста, радвам се, че успях да кърмя. И да не бях, нямаше да си сложа въжето, сигурна съм, че пак щях да си имам здраво и усмихнато бебе, но съм щастлива, че мога да му дам най-малкото този контакт с мен. А това, че доктор спеделя мнение, което едва ли му е и точно в компетенцията, малко хич не ми е под внимание. Ако са педиатри и мислят, че АМ е по-полезно от кърма мога само да кажа много жалко за пациентите им...

# 282
Здравейте момичета Hug

Свидничка  Flowers Four Leaf Clover с теб сме Hug

Мери наистина си права, и аз знам за много такива, които като самонаети укриват доходи и получават големи помощи.

Аз исках да питам за противозачатъчните. На мен ми изписаха цилест, но м дадоха да си мисля по въпроса за спирала, имплант или инжекция. Може ли някой с опит да сподели, че съм много боса Embarassed

Аз днес ходих на плей група, голям купон. Яна се втрещи от течащите нослета и само идваше и ми сочеше и ми показваше, после се опита да покаже на една мама че бебето и плаче по корем на земята, но никой не и обърна внимание и тя се отказа. Видях и дечицата с които ще е на училище, мале ми те всички с една глава по-високи от нея, то много дребно моето. Една приятелка ме закара до прискула и я записах и моята. Там има и нърсъри, но нещо не ми стана ясно, на листа който ми дадоха пише, че тези спонсорирани 15 часа седмично от държавата всъщност се заплащали по 3,45 на час. Нали са безплатни? Както и да е в при скула е безплатно.

Получихме и ново писмо и на 14ти април пак сме по болници. Сега чакам да видя дали ще ми пратят писмо, че на 15ти ще и е другата операция.

Ох остана седмица до връщането в БГ. Организирах и РД на малката там. Ми то ние точно на нейния РД ще пътуваме, а не може детето без РД. Почти три седмици ще сме там, докато мъжете са в Австрия на ски. Егати едни на работа в БГ а други на почивка  в Австрия:lol: Вече имаме 10 деца потвърдили, дано да е хубаво, че го заслужава малкото зверче Laughing

Лека вечер, то аз няма няма и току напиша километричен пост Embarassed

П.С.  Забравих да кажа, че аз не съм усетила много студено отношение и че когато аз ревах, получих много силна подкрепа именно от момичетата тук  bouquet

# 283
Шу, аз ползвам лепенки. Те са алтернатива на хапчетата, но се сменят само 1 път седмично т.е. не се налага да мислиш всеки ден дали си взела хапчето.   Simple Smile Инжекцията също знам, че е ок, но понякога в много редки има странични ефекти, които минават чак когато свърши действието на инжекцията. Което е гадно.  Sad За имплант и спирала се въздържам от страх от болката.  Embarassed
Приятно изкарване на рд-то.

# 284
Шу, аз ползвам лепенки. Те са алтернатива на хапчетата, но се сменят само 1 път седмично т.е. не се налага да мислиш всеки ден дали си взела хапчето.   Simple Smile Инжекцията също знам, че е ок, но понякога в много редки има странични ефекти, които минават чак когато свърши действието на инжекцията. Което е гадно.  Sad За имплант и спирала се въздържам от страх от болката.  Embarassed
Приятно изкарване на рд-то.

Много мерси за информацията, ще разпитам и за тях. И мен ме е страх от болка Confused
На РД дано наистина да е добре, че... много ми се иска детенце да има един прекрасен РД.

Общи условия

Активация на акаунт