Великобритания - тема 33 Пролетно-Великденска

• 43 631
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте момичета,
За противозачатъчните никой ли не е опитвал с имплант? Наистиа ли много боли? Не слагат ли упойка?
Някой да е ползвал baby walkers? Има много противоречиви мнения, като си бях в бг на гости го сложи майка ми малкия толкова щастлив не съм го виждала - не вървеше, а бягаше и много доволен че може да ходи навсякъде. Тук специално му взех walker не може да го мръдне, много тежък му идва и колелата му са гумени и не тръгват по килима и хич не му е забавно в момента.

За кърменето и на мен ми беше много трудно и малкия от първия си месец е на комбинирано хранене. С усилия си задържах млякото - помогна ми електрическа помпа и масажи, много памагат. А иначе опитвали ли сте адаптираното мляко? Отвратително е... а майчиното... има голяма разлика. Как го пият това децата не знам...

За добавка най-накрая си купих ДВД плеър да се похваля, че моя само носи някакви болкуци вече 4то двд  - ми не работят ...  и то хубу го купих аз, 3 часа слагах кабелите ... че е някакъв ужас отзад телевизора - не само че не ми тръгна картината, ами сега и скай тиви-то ми спря. Моя като се върне ще се почне с обвиненията къде пипам...
Между другото на някой да му се е случвало телефонната му линия да даде следната грешка: набираш номера, свързваш се и трябва да избереш от менюто нещо - като натиснете едно за еди какво си и прочие, моя телефон или линия това от 2 месеца не го уважава. Много ми е странно и ми затруднява нещата имам да звъня все на такива телефони. От TalkTalk ми казаха доколкото успях да разбера преди да ми свърши кредита, че ако дойдел някой да го оправя щял да ми вземе 99,99 с VAT-a, така че са засега съм на собствени усилия.

# 301
lizaaabg аз съм ползвала проходилка за моите и също останах много доволна е имаше и един минус че бавно проходиха но поне аз си улесних живота.Моите проходилки бяха на Мамас и Папас изглеждат огромни и тежки но с времето те си свикват пък и растът и заякват.
За телефония ти проблем не можах точно да разбера какъв ти е проблема но ако не си на договор с TalkTalk обади им се и им кажи че ще се махнеш от тях ако не дойдат да ти го оправят и че няма да платиш такава безумна цена.Ние така на 3-4 пъти бяхме със  скай -тв и работи безутказно все пак в тази криза кой иска да губи клиенти   bouquet

# 302
шу,lizaabg, тези лепенки и аз не ги знаех да си призная, но до сегашния ми опит вклу4ва имлант в рьката и спирала. Импланта си го сложих преди година някьде, но не сьм о4арована. Пьрвите 3,4 месеца едвам се траех аз самата-нервна, променливи  настроения,....след това се оправих, но нали импланта е хормонален, взе та ми спря и 6 месеца изопщо не ми доиде Rolling EyesА това не ми харесва изопщо ooooh! И затова като се вьрнах от БГ лятото го махнах веднага. Изопщо не ме болеше, може би и сестрата беше добра. Усетих само малко щипкане от упоиката.Сега сьм сьс спирала, медна,обикновена, скоро е сложих, но засега сьм добре и ми идва всеки месец.Според мен е вьпрос на гледна то4ка, но аз не сьм "за" хормоните.

# 303
  • Лондон
Здравейте, то тук много интересно станало.... Simple Smile Много внимателно изчетох пропуснатото и да си кажа какви мисли ме споходиха:

съгласна съм напълно с Ell и Zlatnata tolumba, и аз изпитах досада на няколко пъти и затова спрях да се включвам, злоба не изпитвам по принцип, и няма как много стойностни хора от тук, които познавам лично, да изпитват злоба, така че хайде, моля.... Много хора, дойдоха, питаха, разбраха каквото им трябва и хайде...не че има лошо, но е досадно... Другото, което много ме дразни, са обобщенията "ние всички тук така сме започнали", "ние тук всички едно и също търсим", колко от вас знаят кой как е запознал, свършил, продължил и т.н? Много малко, предлагам да се престане с обобщенията и да споделяме лични мнения, да питаме другите за мнения и да се държим възпитано, ок? Simple Smile

Аз се завърнах от странство, то хубава работа било, сега в къщи много ме обичат и ми се радват, ще взема да го правя по-често Simple Smile Много хубаво се гледат двамата, и малката пораснала за 4 дни, направо като ми навърза едни сложни изречения тази сутрин Shocked

Ние решихме да не правим парти за рождения ден след месец, а да отидем някъде на интересно място само тримата, подаръкът сме го избрали, детска кухня, въпреки, че ще заеме половината ни хол Grinning

Шу, искам от сърце да ти пожелая да преминете успешно през тези изпитания Hug

Последно за английския - аз съм го учила сама, за да мога да си върша работата, немския ми е бил винаги първи чужд език, далеч съм от перфектното ниво на английския, но се опитвам да подобрявам. Когато нямах дете, много четях The Times, само заради езика, сега нямам време... Винаги ми е било комплекс, че говоря с акцент, затова исках на всяка цена детето да го говори от самото начало, а после да подобряваме българския, сега тя ходи и на френски...
swidni4ka, супер пост, много ти се зарадвах и ти пожелавам успех:)
Много хубав уикенд на всички

# 304
Момичета помагайте моля!
От къде поръчвате и купувате тортите за рождните дни на децата си? newsm78Предстои ни рожден ден на малката и се чудя от къде ще се сдобием с такава.

# 305
Ето от тук съм поръчвала торти и съм много доволна.
http://www.cakestoyourdoor.co.uk/

# 306
avangard_tania аз вече 3-та година ще поръчвам от Коско не са чак толкова натруфени но затова пък са страхотни на вкус(все пак ще ги ядем няма да ги вдигам за музеен експонат я)

# 307
aniji, кои март са родени сладурковци Heart EyesИ ние сме фенове на Сиибиибис и ще гледаме да видим карти4ката Peace

# 308
На 13.03 са неделя се пада и ще трябва да ги записвам предаванията защото първото за деня е в 7 часа сутринта

# 309
погледни каталога на Waitrose за ЧРД торти, има просто прекрасни, и то не само на външен вид . но и на вкус...
поздрави

# 310
  • Bristol
Merry, можеш ли да ми кажеш кой е крема, и дали мога да си го взема без рецепта?
...
Аз пък ще се мъча да правя реване, но нямам бакпулвер.Някъде бях чела че мога да смеся сода и лимонтузо, било същото, ще видим.
Да не те излъжа, май беше на Авент. Без рецепта е, продават го и в Бутс сигурно. Само прегледай инструкциите, изрично да пише, че няма нужда от измиване преди кърмене.
Правилно са ти казали за содата и лимонтузото  Grinning И Аве ти е дала името на бакпулвера. Да кажеш, какво стана с реването  Grinning

# 311
  • Манчестър
Здравейте момичета,
За противозачатъчните никой ли не е опитвал с имплант? Наистиа ли много боли? Не слагат ли упойка?
Някой да е ползвал baby walkers? Има много противоречиви мнения, като си бях в бг на гости го сложи майка ми малкия толкова щастлив не съм го виждала - не вървеше, а бягаше и много доволен че може да ходи навсякъде. Тук специално му взех walker не може да го мръдне, много тежък му идва и колелата му са гумени и не тръгват по килима и хич не му е забавно в момента.

За кърменето и на мен ми беше много трудно и малкия от първия си месец е на комбинирано хранене. С усилия си задържах млякото - помогна ми електрическа помпа и масажи, много памагат. А иначе опитвали ли сте адаптираното мляко? Отвратително е... а майчиното... има голяма разлика. Как го пият това децата не знам...

За добавка най-накрая си купих ДВД плеър да се похваля, че моя само носи някакви болкуци вече 4то двд  - ми не работят ...  и то хубу го купих аз, 3 часа слагах кабелите ... че е някакъв ужас отзад телевизора - не само че не ми тръгна картината, ами сега и скай тиви-то ми спря. Моя като се върне ще се почне с обвиненията къде пипам...
Между другото на някой да му се е случвало телефонната му линия да даде следната грешка: набираш номера, свързваш се и трябва да избереш от менюто нещо - като натиснете едно за еди какво си и прочие, моя телефон или линия това от 2 месеца не го уважава. Много ми е странно и ми затруднява нещата имам да звъня все на такива телефони. От TalkTalk ми казаха доколкото успях да разбера преди да ми свърши кредита, че ако дойдел някой да го оправя щял да ми вземе 99,99 с VAT-a, така че са засега съм на собствени усилия.

Според мен е телефона ти...явно цифрите заяждат..

# 312
  • Манчестър
avangard_tania аз вече 3-та година ще поръчвам от Коско не са чак толкова натруфени но затова пък са страхотни на вкус(все пак ще ги ядем няма да ги вдигам за музеен експонат я)

И аз поръчвам само от Костко. иначе ако живея в Лондон ще си поръчам оттук. Пробвах ги на две партита и са страхотни торти,разбира се ако искате хубава торта по БГ вкус.

http://www.merysony.com/

# 313
aniji, много ранко ми е в неделя да стана в 7ам. Rolling EyesНо като станем ще гледаме PeaceИзмисли ли как да направиш партито?

# 314
Ave,малее страшни са тези вкусотии smile3521 С щерката се пооблизахме здравата, тя си хареса десетина торти4ки от детската колекция Heart Eyes Heart Eyes Рожденика ни духна миналата седмица 2те свешти4ки ,но това не пре4и пак да хапнем пак тооорти4ка Laughing smile3510

Общи условия

Активация на акаунт